- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 32
-
06-01-2010, 12:34 AM #11
-
06-01-2010, 12:41 AM #12
Re: Ερωτικές σχέσεις: Σύνθεση αντιθέτων ή Έλξη ομοίων
De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους
Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook
-
06-01-2010, 12:44 AM #13
Συμφωνώ με όλα οσα εκφράσατε όλες, και διαβάζοντας τα ,μου ερχονται δυο εννοιες στο μυαλό....
ΓΝΩΣΗ-ΠΟΝΟΣ. Μόνο που ο πόνος είναι σαν το κύμα.....Αλλες φορές κάνει το βράχο την ψυχή (στήν περίπτωση αυτή) λείο,και άλλες τραχύ.....και άντε να δούμε πως να διαχειριστείς συναισθήματα.....Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....
-
06-01-2010, 12:46 AM #14
Ευχαριστώ Σωκράτη, το ενδιαφέρον μου ήταν τεχνικής φύσεως πάντως!
Ανάψτε το φάρο στην καρδιά σας, αφήστε το φως του να λάμπει και να γεμίζει το ΕΙΝΑΙ σας. Χωρίς καμία προσπάθεια μπορείτε να είστε ορατοί από χιλιόμετρα μακριά, να φωτίζετε τους άλλους και όλοι μαζί να είμαστε υγιείς άνθρωποι που συνυπάρχουμε στον πλανήτη μας.
-
06-01-2010, 12:48 AM #15
Ανάψτε το φάρο στην καρδιά σας, αφήστε το φως του να λάμπει και να γεμίζει το ΕΙΝΑΙ σας. Χωρίς καμία προσπάθεια μπορείτε να είστε ορατοί από χιλιόμετρα μακριά, να φωτίζετε τους άλλους και όλοι μαζί να είμαστε υγιείς άνθρωποι που συνυπάρχουμε στον πλανήτη μας.
-
06-01-2010, 12:52 AM #16
-
06-01-2010, 12:55 AM #17
-
06-01-2010, 01:02 AM #18
Κοπελιές μου...τι μαυρίλα είναι αυτή καλέ...χρονιάρες μέρες...? :bigsmile:
όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι...αυτό είναι ζωή...και αν έχετε τέτοιο θέμα περί πόνου και απογοήτευσης...(και ποιός δεν έχει θα μου πείτε...?) και ίσως σιχτιρίζετε την μαύρη σας τη μοίρα και το Δία σας ο οποίος την έχει πέσει για ύπνο....έχω να σας θέσω την εξής ερώτηση:
αν ερχόταν κάποια μαγική δύναμη και σας ελεγε..."μπορώ να σας απαλλάξω από όλα...δε θα ξανανιώσετε πόνο, θλίψη, απογοήτευση...αλλά με αντάλλαγμα να μη νιώσετε τίποτα ξανά..." τι θα επιλέγατε...? είδατε...? ξαφνικά ο πόνος γίνεται γλυκός και όμορφος...και θύμηση ότι είσαι άνθρωπος και, ΝΑΙ, νιώθεις!!!
-
06-01-2010, 01:07 AM #19
-
06-01-2010, 01:10 AM #20
.........:Ξέρω ότι είναι offtopic: αλλά ας μου πεί καποιος υπάρχουν όψεις στο γενέθλιο που να υποδηλώνουν την ....ΓΚΡΙΝΙΑ? Γιατί εδώ και πολύ καιρό τώρα εντοπίζω στόν εαυτό μου εκτός απο παράπονα που έχει να ......διαθέτει και αυτό! Θα το ξεπεράσω αυτό καποτε....η είμαι καταδικασμένη και γω και οι άλλοι.....και σεις μαζί που με ακουτε?
Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.