s
Απογαλακτισμός...φαίνεται σε έναν χάρτη...? - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 11 to 20 of 43
    Όνομα:
    Κάτια

Re: Απογαλακτισμός...φαίνεται σε έναν χάρτη...?

Quote Originally Posted by whisperer View Post
    xmm.....καταρχήν Κάτια σε ευχαριστώ πολύ που απάντησες σε αυτό το τόσο παλιό ποστ...μπορεί το ποστ να είναι παλιό....αλλά η κατάσταση με τη φιλενάδα μου και την οικογένειά της συνεχίζει να υφίσταται...και μάλιστα όσο πάει και χειροτερεύει....
    Λοιπόν....είναι μία κοπέλα που την ξέρω 20 χρόνια κοντά...οπότε είναι αρκετά κοντά μου και ξέρω αρκετά πράγματα για αυτήν....όσα μπορείς να ξέρεις βέβαια για έναν Ιχθύ...(no offense ε...? ) και μάλιστα με κυβερνήτη του 12ου έναν Ιχθυακό Ερμή...(για να μη πω και για το τετράγωνο του με τον Ποσειδώνα....ο 12ος κάνει πάρτυ και δεν είναι καλεσμένος κανένας!!!)

σε ότι αφορά την ασθένεια που με ρωτάς...ο πατέρας της έχει ένα θεμα με την καρδιά του...εδώ και πολλά χρόνια....(από τότε που πηγαίναμε σχολείο ακόμη...) και μάλιστα έχει χάσει τον ομοζυγωτικό δίδυμο αδερφό του από καρδιά σε πολύ νεαρή ηλικία...δεν υπάρχει κάτι άλλο.....

σε ότι αφορά τα μυστικά...όταν διάβασα την ερώτησή σου η αλήθεια είναι πως χαμογέλασα...γιατί την πρώτη φορά που είδα το χάρτη της την ρώτησα ακριβώς το ίδιο πράγμα....η απάντησή της ήταν όχι....αλλά με τετράγωνο Ερμή Ποσειδώνα για να είμαι ειλικρινής δεν μπορώ να πω ότι με επεισε κιολας....αν και τόσα χρόνια που την ξέρω, γνωρίζω ότι δε μου λέει ψέματα τουλάχιστον όχι από πρόθεση ή σκοπιμότητα...

πες μου τι σκέφτεσαι μηπως μπορώ να σε βοηθήσω...και με τη σειρά σου βοηθήσεις και εσύ εκείνη....
    Whisperer, ξέρω ότι δεν είναι ο ορθόδοξος αστρολογικός δρόμος που ακολουθούν οι «επαΐοντες» , αλλά η προσωπική μου ερασιτεχνική εμπειρία στην μελέτη χαρτών του ευρύτερου περιβάλλοντός μου, με έχει κάνει να παρατηρήσω ότι όπου υπάρχει μία τόσο έντονη εμπλοκή Β.Δ\Ν.Δ , υπάρχει και μία «ανεξήγητη» έκβαση στους τομής ενδιαφέροντος.
    Η περίπτωση της φίλης σου είναι πραγματικά ιδιαίτερη από την άποψη των δεσμών της Σελήνης. Υπάρχει μία παροιμιώδης έμφαση στην εμπλοκή 12ου \6ου και 10ου\4ου, των κυβερνητών τους και των δεσμών Σελήνης.
    Τι να πρωτοπώ; Ο Ήλιος στους Ιχθείς όπου και ο Ν.Δ (Β.Δ\Ν.Δ Παρθένου\Ιχθύ στον άξονα 4ου \10ου )… Ο Ποσειδώνας κυβ 10ου αλλά και φυσικού 12ου (Ιχθείς) στον 6ο σε τετράγωνο με τους δεσμούς και Ερμή κυβ 4ου αλλά και φυσικού 6ου (παρθένος)… Αυτός ο Ερμής κυβ. 4ου και φυσικού 6ου σε σύνοδο με τον Ν.Δ… και τέλος ο Κρόνος (φυσικός κυβ. 10ου ) σε σύνοδο με Β.Δ . Τι να πει κανείς;
    Έχω βέβαια να πω πολλά, αλλά θα πω μόνον αυτό που εσύ γράφεις: Η κοπέλα αυτή είναι αρρωστημένα συνδεδεμένη με την οικογένειά της και ο πατέρας της υποφέρει από χρόνια αρρώστια, πράγμα που γνωρίζεις από τον καιρό που ήσασταν παιδάκια.
    Πολλοί θα πουν ότι αυτό είναι φανερό ακόμα κι αν εξαιρέσουμε τους δεσμούς Σελήνης. Θα συμφωνήσω, αλλά θα διατηρήσω το δικαίωμα να έχω τις απόψεις μου.
    Δεν εκπλήσσομαι που διατηρείς τις επιφυλάξεις σου σχετικά με την ύπαρξη κάποιων οικογενειακών μυστικών. Θα συμφωνήσω ακόμα και στην σκέψη σου ότι μπορεί αυτά να μην είναι καν ορατά στην ίδια ή να τα απωθεί ως άμυνα.
    Το μόνο που θα ήθελα να μάθω, είναι ποια και πως είναι η σχέση της με τον πατέρα της, σε μια αμφίδρομη περιγραφή.
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

αρρωστημένα συνδεδεμένη...όπως το είπες...! εγώ έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά! Η χειραγώγηση σε όλο της το μεγαλείο...ακόμα και την ασθένεια του πατέρα της την έχουν μετατρέψει (και ο ίδιος και η μητέρα της) σε τηλεκοντρόλ για να της πατάνε κουμπάκια και να την πάνε οπου θέλουν εκείνοι! είναι πραγματικά απίστευτο! αφου πριν που σου έγραψα να μου πεις τι σκέφτεσαι για να την βοηθήσεις την ίδια στιγμή που στο εγραφα το μετάνιωσα...γιατί λέω...μπαααα δεν υπάρχει προκοπή και λύτρωση με το συγκεκριμένο οικογενειακό θέμα για την φιλενάδα μου!

η σχέση με τον πατέρα της αλλά και με τη μητέρα της (μη σου πω περισσότερο με τη μητέρα της) είναι μία σχεση εξάρτησης (από τη μεριά της βεβαίως)! κριτικάρουν όλες τις τις επιλογές και βεβαίως με μια σελήνη στον έβδομο αυτές αφορούν τις επιλογές συντρόφων (και όχι μόνο!). Γενικότερα τη θεωρούν το μικρο, και άμυαλο κοριτσάκι (32 ετών φοράδα είναι! ελεος!) που ο καθένας όχι μονο μπορεί να την κοροιδέψει αλλά και το κάνει! Θεωρούν ότι τα "καμώματά" της τους ντροπιάζουν στην κοινωνία...(αιγοκερίσια σελήνη ντε και ο Κρόνος-κυβερνήτης του Αιγόκερου και του εβδόμου της σε αντίθεση με τον Ήλιο της) και στον περίγυρό τους γενικότερα (σας διαβεβαιώ ότι τίποτα τέτοιο δεν συμβαίνει!) Αν και ο Κρόνος είναι που κάνει αντίθεση με τον Ήλιο της...το όλο σκηνικό μου φαίνεται εμένα πολύ πλουτώνειο...(τετράγωνο της σελήνης με τον πλούτωνα! τα καημένα τα φώτα της...μόνο φώτα δεν είναι!) για να μη μακρυγορώ και κουράζω...οι σχέσεις τους δεν είναι καλές...την απορρίπτουν και την υποτιμούν διαρκώς και η καημένη αναρωτιέται γιατί να συμβαίνει αυτό! σε τι τους έχει προσβάλει?

το όλο σκηνικό θυμίζει κάτι του στυλ "αααααααααχχχχχχχχχχ είχαμε άλλα όνειρα για σένα...."
    Θα τα παρατήσω όλα και θα γίνω πριγκίπισσα!

Μάλλον η φίλη σου θα χρειαστεί να κάνει ένα μεγάλο μπαμ, να τα τινάξει όλα στον αέρα (αν υπάρχει κάτι εκεί κοντά στον κριό) και να σταθεί στα πόδια της. Καλοί οι γονείς αλλά στα 32 πρέπει να εκμεταλλευτούμε την αιγοκερίσια σελήνη που κατά βάθος κρύβει τεράστια δύναμη και να προχωρήσουμε παρακάτω, ή μάλλον παραπάνω.

(δεν το παίζω παντογνώστης αστρολόγος κλπ, αλλά επειδή είχα κι εγω μια συνάδελφο, άγιο πλάσμα, ψαράκι με σελήνη σε σκορπιό και 4ο οίκο- μέγα θύμα των γονιών της- , ξαφνικά επαναστάτησε ο κοντινός της υδροχόος μαζί με το γειτονικό κριό και έγινε το έλα να δεις... Μέχρι που για να τους "πικάρει" έσκασε μύτη σε γάμο συγγενών της μάνας της με την καινούρια.....ερωμένη της!!! χεχε!!! )

taurine....συμφωνώ μαζί σου! μόνο που δεν είμαι σίγουρη αν η φιλενάδα μου ξέρει τι θα πει μπαμ γιατί μάλλον το τετράγωνο του Ουρανού με τον ¶ρη της το έχει για μόστρα...τι να πω...
    πάντως δε σας κρυβω ότι είμαι περίεργη να δω τι θα γίνει όταν ο transit Ουρανός από τον Κριό θα αρχίσει να τετραγωνίζει τη σελήνη της...δημιουργώντας Τ με τον Πλούτωνά της....σε καμία 4-5 χρόνια...ήδη η Σελήνη της δέχεται το τετράγωνο από τον Κρόνο....και το πράγμα πάει από το κακό στο χειρότερο....
    πραγματικά...δε ξέρω...

Όνομα:
    Κάτια

Δεν ξέρω αν υπάρχουν πολλές ελπίδες, αφού ήδη για σχεδόν ένα χρόνο είχε την αντίθεση Ουρανού\Κρόνου σε σύνοδο με την γενέθλια αντίθεση Ερμή \ Κρόνου της στους Ιχθύ\Παρθένο και τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, αλλά δεν έγινε τίποτα!
    Σύμφωνα με τον χάρτη της, θεωρώ ότι ένας μεγάλος έρωτας θα την αφυπνίσει για τα καλά! Εκεί λειτουργεί το: «ο θάνατός σου η ζωή μου».
    Το μόνο που εύχομαι, είναι να μην την καταπιεί κανένα Ποσειδώνιο τσουνάμι ψευδαίσθησης και την ξεβράσει διαλυμένη σε καμιά ξέρα απομυθοποίησης.

αχ....μα αυτή ήταν η πέτρα του σκανδάλου Κάτια μου....ερωτεύτηκε κάποιον τον οποίον δεν εγκρίνουν οι γονείς της...ούτε με σφαίρες...(από εκείνες τις μεγάλες που έχουν οι κυνηγοί!) γιατί εφόσον η ίδια είναι οδοντίατρος έπρεπε να βρει (για τους γονείς της) τουλάχιστον έναν...πυρηνικό επιστήμονα με νόμπελ ή κάποιον γιατρό που έχει εφεύρει και εγώ δε ξέρω τι....και αυτή ήταν η αφορμή για να ξεθαφτούν όλα αυτά τα συναισθήματα (από γονείς προς το παιδί) και να ξεσπάσει όλη αυτή η κατάσταση όπως σας την περιέγραψα....
    δεν βλέπουν οτι η κορη τους ειναι ευτυχισμένη με αυτόν που έχει επιλέξει...και ο οποίος σημειωτέον δεν έχει πει "αισιχτιρ και εσύ και ο γρύλος σου" όταν έγινε αποδέκτης όλης αυτής της δυσαρέσκειας και της υποτίμησης στο πρόσωπό του απο τους γονείς της!

όντως...δε βλέπω να υπάρχει προκοπή...όπως και να έχει όμως ...ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και τις απαντήσεις...η συνέχεια στο επόμενο επεισόδιο.... με τίτλο...."αμάρτησα για τους γονείς μου!"

taurine....συμφωνώ μαζί σου! μόνο που δεν είμαι σίγουρη αν η φιλενάδα μου ξέρει τι θα πει μπαμ γιατί μάλλον το τετράγωνο του Ουρανού με τον ¶ρη της το έχει για μόστρα...τι να πω...
    πάντως δε σας κρυβω ότι είμαι περίεργη να δω τι θα γίνει όταν ο transit Ουρανός από τον Κριό θα αρχίσει να τετραγωνίζει τη σελήνη της...δημιουργώντας Τ με τον Πλούτωνά της....σε καμία 4-5 χρόνια...ήδη η Σελήνη της δέχεται το τετράγωνο από τον Κρόνο....και το πράγμα πάει από το κακό στο χειρότερο....
    πραγματικά...δε ξέρω...
    Το τετράγωνο ¶ρη-Ουρανού δεν πιστεύω πως είναι για μόστρα! Κάποια στιγμή θα την αφυπνίσει! Όπου υπάρχει ¶ρης με δύσκολη όψη η ατμόσφαιρα θα μυρίσει μπαρούτι αργά ή γρήγορα. Η δική μου φιλενάδα εχει ¶ρη στον Κριό (θέση) και πέρυσι, το 2009, γύρω στις 21-22 Φεβρουαρίου γινόταν πάρτυ στον Υδροχόο (σελήνη-Ερμής-¶ρης-Δίας-Β.Δεσμός) Ήταν εκείνες τις μέρες που μου ανακοίνωσε τα ...παρατράγουδα, περιχαρής και ελεύθερη πλέον.
    Οπότε, ας μην απελπίζεται η φίλη σου. Και απ'ότι φαίνεται, την αγαπάς και τη νοιάζεσαι, και κάποια στιγμή ίσως μάθει πόσο τυχερή είναι.

Όνομα:
    Κάτια

αχ....μα αυτή ήταν η πέτρα του σκανδάλου Κάτια μου....ερωτεύτηκε κάποιον τον οποίον δεν εγκρίνουν οι γονείς της...ούτε με σφαίρες...(από εκείνες τις μεγάλες που έχουν οι κυνηγοί!) γιατί εφόσον η ίδια είναι οδοντίατρος έπρεπε να βρει (για τους γονείς της) τουλάχιστον έναν...πυρηνικό επιστήμονα με νόμπελ ή κάποιον γιατρό που έχει εφεύρει και εγώ δε ξέρω τι....και αυτή ήταν η αφορμή για να ξεθαφτούν όλα αυτά τα συναισθήματα (από γονείς προς το παιδί) και να ξεσπάσει όλη αυτή η κατάσταση όπως σας την περιέγραψα....
    δεν βλέπουν οτι η κορη τους ειναι ευτυχισμένη με αυτόν που έχει επιλέξει...και ο οποίος σημειωτέον δεν έχει πει "αισιχτιρ και εσύ και ο γρύλος σου" όταν έγινε αποδέκτης όλης αυτής της δυσαρέσκειας και της υποτίμησης στο πρόσωπό του απο τους γονείς της!

όντως...δε βλέπω να υπάρχει προκοπή...όπως και να έχει όμως ...ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και τις απαντήσεις...η συνέχεια στο επόμενο επεισόδιο.... με τίτλο...."αμάρτησα για τους γονείς μου!"
    Ας ελπίσουμε πως το εξάγωνο του Πλούτωνα με τον Ήλιο της θα κάνει την δουλειά του και θα αποβάλει από μέσα της τα ισχυρά πρότυπα. Ο Πλούτωνας αυτός θα αποφλοιώσει τα μύχιά της και θα βρει τον πυρήνα της δικής της ύπαρξης. Σε ένα τόσο «κοιμισμένο» χάρτη, ακόμα και τα τετράγωνα του Ουρανού, θα λειτουργήσουν υπέρ της. Μόνο που όταν η χύτρα δεν έχει βαλβίδα, όταν ανοίξει, καλύτερα να είσαι μακριά! :nuts:

Quote Originally Posted by Aries&Libra View Post
    Να ξεκινούσαμε από τον Ωροσκόπο Καρκίνο μήπως; Έχω γιό και αδερφή με τον ίδιο ωροσκόπο. Ότι κι αν τους κάνεις, όσο κι αν τσαντίζονται με την οικογένεια, πάλι κολλημένοι είναι...
    Ο Ωροσκόπος στο ζώδιο του Καρκίνου μας λέει ότι όλοι οι τομείς(οίκοι) στο χάρτη φιλτράρονται από τα στοιχεία του Καρκίνου. Θεωρώ και γω πολύ σημαντικό τον Ωροσκόπο.

Καλησπέρα σε όλους σας. Θα ήθελα τη γνώμη σας στο χάρτη μιας φίλης τον οποίο και επισυνάπτω. Συγκεκριμένα, θα ήθελα να μου πείτε αν μπορείτε να ανααγνωρίσετε κάποιες όψεις στο χάρτη της που να δείχνουν πιθανότατα μια κάπως ιδιαίτερη σχέση ανάμεσα στην ίδια και την οικογένειά της.
    Σας ευχαριστώ!
    Η ακμή του 4ου στην Παρθένο μας δείχνει ότι το περιβάλλον που μεγάλωσε η φίλη σου ακόμα κι αν προέρχεται από εύπορη οικογένεια , λειτουργούσε κάτω από το πρίσμα της κριτικής. Επίσης η Παρθένος είναι και προσφορά , άρα προσφορά προς την οικογένεια.

Κυβερνήτης του 4ου( ο ένας γονέας) ο Ερμής βρίσκεται στους Ιχθείς δείχνοντας μία ασάφεια και αοριστία και σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα , κυβερνήτη του Ερμή και του 10 ου οίκου (ο άλλος γονέας). Νομίζω ότι η ένταση ανάμεσα στους γονείς είναι φανερή , υπάρχει και η όψη των 45 μοιρών ανάμεσα στον Ήλιο και στη Σελήνη. Λίγο πριν τη γέννησή της προέκυψαν γεγονότα στα οποία η μητέρα της είχε δυσκολία να ανταπεξέλθει ;

Ο Κρόνος 4 μοίρες πρίν την ακμή του 4ου οίκου στην ουσία τον τοποθετεί στον 4ο και σε αντίθεση με τον Ήλιο δημιουργεί μπλοκάρισμα, ανασφάλεια, φόβο αποτυχίας, αίσθημα ανεπάρκειας. Σε αντίθεση με τον Ερμή στο 10ο είναι μία επανάληψη της διαμάχης των γονέων.

Η σύνοδος Ήλιου-¶ρη είχα διαβάσει ότι πολλές φορές δείχνει ένα πατέρα που είναι εκεί, αλλά απουσιάζει ουσιαστικά από τη σχέση με το παιδί ή τουλάχιστον έτσι το εκλαμβάνει το παιδί.

Η Σελήνη στον Αιγόκερω μας μιλά επίσης για μία μητέρα που έπρεπε να τα έχει καλά με την κοινωνία και να είναι όπως πρέπει για τους άλλους , μας δείχνει όμως και μία μή έκφραση των συναισθημάτων της.

Ένα παιδί που μεγαλώνει σε ένα τέτοιο περιβάλλον με πρέπει , διαφωνίες και κανόνες, με την ευαισθησία του Καρκίνου και με λάβαρο την οικογένεια χρειάζεται ένα τετράγωνο του ¶ρη με τον Ουρανό(στον 5ο) για να επαναστατήσει και ένα τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον 5ο για να διατηρήσει την απόφασή της σταθερή όταν πρόκειται για αισθηματικά θέματα και για πράγματα που αγαπά.

Να μην παραβλέψουμε ότι ο 5ος- 11ος (δίνω-παίρνω αγάπη) εχουν εμπεριεχόμενα ζώδια του Σκορπιού και Ταύρου αντίστοιχα , προσδίδοντας κάποια καθυστέρηση ή δυσκολία στους αντίστοιχους τομείς.

Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)