s
Αστρολογικοί δείκτες για απόκτηση παιδιών ; - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 11 to 20 of 40
    Όνομα:
    Σοφία

Re: Αστρολογικοί δείκτες για απόκτηση παιδιών ;

Quote Originally Posted by Δημήτρης Στασινός View Post
    'Ετσι πράγματι θεωρείται στην κλασσική Αστρολογία, ότι η ακμή του 5ου σ'αυτό το ζώδιο μπορεί να δείξει προβλήματα και καθυστερήσεις στην τεκνοποίηση, όμως καλό είναι να μην αυθυποβάλλεσαι και να προσπαθείς να δεις την ουσία του προβλήματος που είναι η δημιουργικότητα γενικότερα. Συχνά οι όψεις και οι κυβερνήτες δεν δείχνουν παρά μόνο πτυχές του χαρακτήρα και τον τρόπο με τον οποίο εκδηλώνουμε συμπεριφορές στους ανάλογους τομείς. 'Ετσι συμβαίνει και σε αυτή την περίπτωση. Ο 5ος οίκος ψυχολογικά ονομάζεται και οίκος δημιουργικότητας και αυτοέκφρασης...
    Γεια σας κύριε Στασινέ.

Όπως είπατε θεωρείται απο την κλασική αστρολογία ότι ο Αιγόκερως στην ακμή του 5ου μπορεί να φέρει προβλήματα και καθυστερήσεις...καθυστερήσ ις υποθέτω βέβαια όχι μόνο πιθανών δυσκολιών υγείας, αλλά πιθανό και εξαιτίας της δυσκολίας κάποιες φορές, που φέρνει η θέση αυτή στον άνθρωπο στο να ανοιχτεί, να συνάψει εύκολα σχέσεις και να φτάσει στο σημείο να πάρει την απόφαση να τεκνοποιήσει.Σωστά?

Αν έχουμε κυβερνήτη τον Κρόνο στον 5ο, αλλά συνοδεύει με τον Δία στον γενέθλιο (όπως συμβαίνει στους χάρτες μιας γενιάς ανθρώπων) αυτό δεν βοηθά την κατάσταση? Όχι μόνο όσον αφορά την τεκνοποίηση αλλά και τη δημιουργικότητα που αναφέρατε.
    Επίσης αν ο Αιγόκαιρως είναι εμπεριεχόμενος στον 5ο έχει την ίδια ισχύ η επιρροή του?
    Για πιο συνολική εικόνα παράλληλα δεν κοιτάζουμε και τον 8ο οίκο αν είναι σε γόνιμο ζώδιο και τι όψεις δέχεται ο κυβερνήτης του?
    Δεν ξέρω αν η διέλσευση του Πλούτωνα επιδρά στο θέμα αυτό με κάποιο τρόπο..
    Ο σκοπός στη ζωή είναι να πεθαίνεις νέος, όσο πιο αργά γίνεται...

Quote Originally Posted by κρασακι View Post
    Γεια σας κύριε Στασινέ.

Όπως είπατε θεωρείται απο την κλασική αστρολογία ότι ο Αιγόκερως στην ακμή του 5ου μπορεί να φέρει προβλήματα και καθυστερήσεις...καθυστερήσ ις υποθέτω βέβαια όχι μόνο πιθανών δυσκολιών υγείας, αλλά πιθανό και εξαιτίας της δυσκολίας κάποιες φορές, που φέρνει η θέση αυτή στον άνθρωπο στο να ανοιχτεί, να συνάψει εύκολα σχέσεις και να φτάσει στο σημείο να πάρει την απόφαση να τεκνοποιήσει.Σωστά?

Αν έχουμε κυβερνήτη τον Κρόνο στον 5ο, αλλά συνοδεύει με τον Δία στον γενέθλιο (όπως συμβαίνει στους χάρτες μιας γενιάς ανθρώπων) αυτό δεν βοηθά την κατάσταση? Όχι μόνο όσον αφορά την τεκνοποίηση αλλά και τη δημιουργικότητα που αναφέρατε.
    Επίσης αν ο Αιγόκαιρως είναι εμπεριεχόμενος στον 5ο έχει την ίδια ισχύ η επιρροή του?
    Για πιο συνολική εικόνα παράλληλα δεν κοιτάζουμε και τον 8ο οίκο αν είναι σε γόνιμο ζώδιο και τι όψεις δέχεται ο κυβερνήτης του?
    Δεν ξέρω αν η διέλσευση του Πλούτωνα επιδρά στο θέμα αυτό με κάποιο τρόπο..
    Φυσικά ο εμπεριεχόμενος Αιγόκερως παίζει τον ίδιο ρόλο πάνω κάτω, καθώς και όλα αυτά που αναφέρεις τα εξετάζουμε. 'Οσον αφορά τη σύνοδο Δία/Κρόνου πιστεύω είναι από τις συνόδους που κι αυτή ζυγίζει υπερβολικά τα υπέρ και τα κατά των καταστάσεων, που κι αυτή πρέπει να βρει τη χρυσή τομή μεταξύ "πρέπει'" και "θέλω" και συχνά θέτει πολύ υψηλά ηθικά στάνταρντς. Το άτομο εξετάζει και κρίνει με κριτήρια ηθικής και σοβαρότητας τους άλλους και τις καταστάσεις στον αισθηματικό τομέα και δεν θα μπορούσες να τον χαρακτηρίσεις ως τον πλέον απελευθερωμένο άθρωπο. Και πάλι εξαρτάται όμως από το συνολικό Ωροσκόπιο. Για τη σύνοδο Δία/Κρόνου πάντως ως γενικό κανόνα ισχύει ότι το άτομο πρέπει να βρει την ισορροπία μεταξύ ελευθερίας και καθήκοντος. Η διέλευση του Πλούτωνα από τον 5ο οίκο δεν ξέρω τί και πώς το ενεργοποιεί. Θα εξαρτηθεί από το χάρτη, μπορεί να κάνει εξαιρετικά δημιουργικό και ερωτικό το άτομο, ακόμα και παθιασμένο, μπορεί να του αφαιρέσει όμως και κάθε χαρά και κέφι για δημιουργία και έρωτα. Μπορεί να παίζουν και τα δυο εναλλάξ ανάλογα τις διελεύσεις κλπ.

Όνομα:
    ΝΙΚΗ

Για να επιβεβαιωσω ακομα μια φορα, αυτο που συνεχως οι αστρολογοι φωναζουν, οτι δεν πρεπει να
    επικεντρωνομαστε σε μια μονο οψη, αλλα στο συνολο του χαρτη, θα αναφερω οτι η ακμη του 5ου
    οικου μου ειναι στον αιγοκερο κ ο κρονος μου ειναι πανω της. Κ δεν ειχα ποτε προβλημα τεκνοποιησης.
    Εκανα 2 παιδια αμεσως, κι αν ηθελα εκανα κι άλλα οποτε ηθελα....κ ειχα κ απροβλεπτες εγκυμοσυνες....
    Για να απαντησω κ στην Viviana....που αδικα ανησυχει !!! :bigsmile:

Καλησπερα!jungle πολυ αισιοδοξη η απαντηση σου!πραγματικα μου δινεις ελπιδα!εμενα βεβαια ο 5ος οικος μου ειναι αδειος,αλλα οπως εχω διαβασει πολλες φορες σε συζητησεις δεν εχει ιδιαιτερη σημασια.Απλα μαλλον θα συνεχισω να ενημερωνομαι για να βγαζω πιο σωστα συμπερασματα.Σ'ευχαριστω πολυ και παλι!

Όνομα:
    Αντζελα

Quote Originally Posted by jungle View Post
    Για να επιβεβαιωσω ακομα μια φορα, αυτο που συνεχως οι αστρολογοι φωναζουν, οτι δεν πρεπει να
    επικεντρωνομαστε σε μια μονο οψη, αλλα στο συνολο του χαρτη, θα αναφερω οτι η ακμη του 5ου
    οικου μου ειναι στον αιγοκερο κ ο κρονος μου ειναι πανω της. Κ δεν ειχα ποτε προβλημα τεκνοποιησης.
    Εκανα 2 παιδια αμεσως, κι αν ηθελα εκανα κι άλλα οποτε ηθελα....κ ειχα κ απροβλεπτες εγκυμοσυνες....
    Για να απαντησω κ στην Viviana....που αδικα ανησυχει !!! :bigsmile:
    Εννοείται οτι όσοι έχουν ακμή στον Αιγόκερω ή έχουν τον Κρόνο στον 5ο οίκο δεν είναι "στείροι". Μην ξεχνάμε όμως οτι ο συγκεκριμένος οίκος είναι πολύπλοκος. Τα στοιχεία λοιπόν που αναφέρεις θα μπορούσαν να δείχνουν οτι τα παιδιά σου μπορεί να γίνουν πηγή προβλημάτων για σένα (πράγμα που απεύχομαι), ή οτι τα παιδιά σου θα έχουν έντονα αιγοκερίσια χαρακτηριστικά, ή οτι εσύ είσαι εγκρατής και σοβαρή στον έρωτα ή οτι (προπαντός) δεν σου πάνε τα τυχερά παιχνίδια.
    Ξεφεύγουμε βέβαια τώρα από το θέμα. Ήθελα απλά να κάνω μια παρένθεση...

Όνομα:
    Πόπη

Όταν βρισκόμουν στην εφηβεία είχα πάει στο σπίτι ενός συμμαθητή μου.
    Ο πατέρας του ασχολιόταν με την αστρολογία . Έφτιαξε το χάρτη μου.
    Μου είπε ότι θα παντρευτώ σχετικά γρήγορα - ξαφνικά (ακμή 5ου στον Κριό) και θα κάνω τρία παιδιά
    (Ήλιος στον 5ο στον Ταύρο και Ερμής στον 5ο στον Κριό). Εϊμαι ακόμη στα δύο....:toung:
    αλλά δεν θα έλεγα όχι και για ένα ακόμα!
    Μου είπε ακόμα ότι ο άντρας μου θα είναι από το εξωτερικό ή θα είναι από το χώρο εργασίας μου
    στον τομέα των σπουδών μου. και μάλλον θα ανήκει στο Λιοντάρι
    (¶ρης στον Λιοντάρι στον 9ο οίκο) και όντως έτσι έγινε, πλην του ότι είναι Τοξότης (όπου έχω τον Asc)
    Όσον αφορά τις φιλίες (Πλούτωνας στο Ζυγό και Σελήνη σε Σκορπιό στον 11ο με ακμή Ζυγό)
    προέβλεψε ότι θα έρχονται και θα παρέρχονται, και ότι τους δίνω πολύ σημασία ενώ ίσως δεν θα έπρεπε...

Τώρα πώς βρήκε και τον αριθμό των παιδιών που θα κάνω....:weird:
    Απορίας άξιο...
    Tabula rasa

Όνομα:
    ΝΙΚΗ

Quote Originally Posted by popininja View Post
    Όταν βρισκόμουν στην εφηβεία είχα πάει στο σπίτι ενός συμμαθητή μου.
    Ο πατέρας του ασχολιόταν με την αστρολογία . Έφτιαξε το χάρτη μου.
    Μου είπε ότι θα παντρευτώ σχετικά γρήγορα - ξαφνικά (ακμή 5ου στον Κριό) και θα κάνω τρία παιδιά

Απορίας άξιο...
    αυτην την απορια την εχω κ εγω εδω κ χρονια
    κ ουτε βρηκα ποτε την απαντηση.
    Αν ξερει καποιος ας μας απαντησει..

Quote Originally Posted by popininja View Post
    .......

Απορίας άξιο...
    Μήπως τον λέγανε Βασίλη;
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Πόπη

Όχι, Ηρακλή...
    Λες να ήταν ο Πουαρώ?
    Tabula rasa

Καλησπέρα! θα ήθελα να με βοήθήσει κάποιο μέλος σχετικά μια απόρία μου! εχω την ακμή του 5ου οίκου στον Αιγόκερω, σεν υπάρχει κανένας πλανήτης στον 5ο οίκο. Ο κρόνος κάνει τρίγωνο με την σελήνη (στον 7ο οικο) αλλά έχω μία όψη κρόνου με τετράγωνο με τον ουρανό (στον 2ο οικο). Η όψη αυτή κρόνος τετράγωνο με τον ουρανό όσον αφορά τον 5ο οίκο πώς θα μπορούσε να ερμηνευτεί; απροσμενη εγκυμοσύνη; κάποιες δυσκολίες; Σας ευχαριστώ!

Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)