- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 12 of 12
Thread: Ερώτηση ωριαίας!
-
21-09-2009, 03:39 PM #11
Re: Ερώτηση ωριαίας!
:bigsmile: Η θεωρία πάντα είναι χρήσιμη.
Σε γενέθλια ωροσκόπια θεωρώ ότι ένας πλανήτης δέχεται την απόλυτα θετική επίδραση του Ηλίου (Ηλιόφωτος) γύρω στην 1,5 μοίρα...
...την ένοια του καμμένου δεν την υοθετώ σε καμία περίπτωση. Αν ψάξω λίγο θα βρώ ωροσκόπια με υποτίθεται "καμμένο" Ερμή που ανήκουν σε καταξιωμένους ανθρώπους, αν θυμάμαι στις 2,5 μοίρες είναι μιας γνωστής και ....καλής συγγραφέως:bigsmile:
.....η έννοια του καμμένου, απο όσο ξέρω δεν ισχύει για πλανήτες μετά τον ¶ρη (για τον Δία, τον Κρόνο κλπ) Στο δικό μου γεννέθλιο έχω τον Δία σε λίγες μοίρες αποσταση απο τον Ήλιο. Είναι αδύνατος Δίας (βρίσκεται στο Δίδυμο σε σύνοδο με κενταύρους κλπ) αλλά όχι καμμένος (ως ώρας είμαι μάλλον τυχερούτσικη, τη γλυτώνω συνέχεια απο παράξενα τροχαία, θεωρούμαι δασκάλα με μεταδοτικότητα και αισιόδοξη φύση)
το ίδιο δεν υοθετώ και την κεκαυμένη ζώνη (15 Σκορπιού-Ζυγού)
Αυτά όμως είναι προσωπικά συμπεράσματα που προέρχονται απο την γεννέθλια αστρολογία. Απο ότι καταλαβαίνω η ωριαία είναι διαφορετικός κλάδος. Οι κανονές πρέπει να ξαναμπούν σε ισχύ, μέχρι να καταρριφθούν από τα αποτελέσματα. Και φυσικά χρειάζεται μελέτη και αρκετή πρακτική για να καταλήξεις σε νέους κανόνες. Είναι όμως ενδιαφέρουσα η ωριαία, κυρίως γιατί δεν απαντά μόνο στο θέμα, αλλά δίνει διαστάσεις και παραμέτρους που αν ληφθούν υπόψη φωτίζουν μια υπόθεση, .....
Ας πούμε έγω σε μια δεύτερη ανάγνωση έχω εδώ έναν άνθρωπο που διψα για επαγγελματική και (δια μέσου αυτής) προσωπική καταξίωση...Είχε δύσκολα παιδικά χρόνια και ίσως είχε μπλέξει στα νιάτα του σε καταστάσεις που τον περιόρισαν...
Επειδή όλοι οι άνθρωποι είναι εξαιρετικοί σε έναν τουλάχιστον τομέα ενθαρρύνουμε τις δοκιμές....
Τελικά Μητσάκο ο φίλος την πήρε τη δουλειά?Η ανθρώπινη φύση δεν έχει αληθινή γνώση,
μόνο η θεϊκή έχει
Ο άνθρωπος δεν είναι λογικό ον
μόνο αυτό που τον περιβάλλει έχει νόηση
-
21-09-2009, 03:56 PM #12
Re: Ερώτηση ωριαίας!
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.