s
Ωριαία Αστρολογία: Ερώτηση για σχέση - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 11 to 20 of 29
    Όνομα:
    cancerian

Re: Ωριαία Αστρολογία: Ερώτηση για σχέση

Tην στιγμη που αναρτηθηκε η ερωτηση , ηταν ωρα Ηλιου. Ο ωροσκοπος του συγκεκριμενου χαρτη βρισκεται στην 19η του Σκορπιου (Αρης). Ο Σκορπιος δεν ανηκει στην τριπλοτητα του Ηλιου. Ουτε μοιραζονται την ιδια φυση μιας και ο Αρης ανατολικα του Ηλιου ειναι ζεστος και ξηρος ενω ο Ηλιος το φθινοπωρο ειναι Κρυος κ ξηρος. Με λιγα λογια εχουμε ασυμβατοτητα πλανητικης ωρας και κυβερνητη ωροσκοπου.

Προσωπικα μολις πηγα να ερμηνευσω τον χαρτη στην αρχη σκεφτηκα οτι κατι δεν παει καλα.Στην συνεχεια σκεφτηκα να δω αν "παιζει" καποιος προειδοποιητικος κανονας. Και φυσικα υπηρχε ασυμβατοτητα πλανητικης ωρας. Παρολο τον προειδοποιητικο αυτο κανονα πιστευω οτι ο χαρτης μπορει να ερμηνευτει μιας και δεν θεωρω παντα τους προειδοποιητικους κανονες εμποδιο στην αναλυση. ΟΜΩΣ ! , δεν πρεπει να αγνοουμε ποτε την παρουσια του στον χαρτη , μιας και η ερμηνεια (αναλογα τον προειδοποιητικο κανονα) θα ειναι δυσκολη.

( God bless Lilly... )

Αθήνα βρίσκομαι, και ευχαριστώ ήδη γιατην πρώτη προσέγγιση

περισσότερες απόψεις περί της ερώτησης μου;

Όνομα:
    Βασίλης

Καλή σου μέρα evsof...

για να απαντήσουμε στην κλασσική ερώτηση "θα κάνω σχέση με τον..." πρέπει να αποφασίσουμε κάθε φορά και σε κάθε χάρτη αν θα αντιστοιχίσουμε το άλλο άτομο στον 5ο ή τον 7ο οίκο ( όπως είπε και η Roxanne ). Σ' αυτό θα πρέπει να μας βοηθήσεις με κάποιες διευκρινίσεις. Αυτό το άτομο είναι κάποιος που γνωρίζεις ήδη και έχει προϋπάρξει κάποιο φλερτ; Και το ερώτημα είναι αν θα προχωρήσει σε σχέση; Ή είναι κάποιος που μόλις γνώρισες, αυτό που στην ωριαία λέμε ένας απλός "άλλος" άνθρωπος;
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Αυτό το άτομο είναι κάποιος που γνωρίζω ήδη και έχει προϋπάρξει ερωτική σχέση με αρκετά εξωτερικά προβλήματα, που έχει διακοπεί τον Σεπτέμβριο (στις 3) του 2008. Εκτοτε δεν έχουμε επικοινωνία.Το ερώτημα είναι αν θα είμαστε μαζί στο μέλλον σε μια ουσιαστική σχέση.

Όνομα:
    Βασίλης

Έχουμε να κάνουμε με ένα άτομο του 5ου λοιπόν με το οποίο όπως ειπώθηκε και νωρίτερα μοιράζεστε τον ίδιο κυβερνήτη. Αυτό δείχνει ότι μοιράζεστε λίγο πολύ την ίδια στάση, εν προκειμένω επειδή ο ¶ρης δεν είναι σε πολύ καλή θέση στον Καρκίνο είστε μαζεμένοι και κοιτάτε ποιος θα κάνει το πρώτο βήμα. Η θέση του ¶ρη στον 8ο οίκο δείχνει επίσης ότι δεν έχετε ξεκαθαρίσει τα πράγματα, ακόμη έχετε παλινδρομήσεις. Ο ¶ρης ως κυβερνήτης του εραστή πρόκειται να κάνει όψη και με την ακμή του ωροσκόπου, πράγμα που δείχνει μία διάθεση να έρθετε κοντά. ίσως με δική του πρωτοβουλία.

Η Σελήνη από την άλλη απομακρύνεται και από τον ¶ρη, τον κυβερνήτη σας και από τον ωροσκόπο και πάει να κάνει όψη με τον Ουρανό στους Ιχθύς που συνηγορεί μάλλον προς την απομάκρυνση. Έχουμε λοιπόν όπως σε πολλές ωριαίες αντιτιθέμενες απόψεις. Επειδή όμως η Σελήνη είναι πιο ισχυρή ζωδιακά στον Καρκίνο από τον ¶ρη που είναι σε πτώση, πιθανόν να υπερισχύσει εκείνη και το αποτέλεσμα να είναι ένας φιλικός αποχωρισμός (το παράδειγμα το έχουμε δει σε άλλη ωριαία πρόσφατα με Σελήνη και ¶ρη στον Καρκίνο). Ο Ουρανός είναι άλλωστε και στον 4ο οίκο που σηματοδοτεί το τέλος της υπόθεσης και εξετάζεται όταν δεν μπορούμε να βρούμε την άκρη με τους κυβερνήτες και τη Σελήνη.

Από την άλλη ένας άλλος τρόπος προσέγγισης του χάρτη είναι να δούμε αν υπάρχουν επαφές μεταξύ 5ου και 7ου οίκου δηλαδή αν ο εραστής θα γίνει σύντροφος. Ως προς αυτό βλέπουμε καταρχήν αν υπάρχει σχέση μεταξύ των κυβερνητών των δύο οίκων ¶ρη και Αφροδίτης. Κι όταν λέμε σχέση, μπορεί να υπάρχει όψη, να είναι στο ίδιο ζώδιο, να υπάρχει αντισκιά, αμοιβαία υποδοχή να είναι ο ένας στον οίκο του άλλου, κάνει όψη με την ακμή του κλπ. Από αυτά που βλέπω με το μάτι (ένα πρόγραμμα τα βγάζει αυτά αυτόματα και πιθανόν να μου ξεφεύγει κάτι) ο ¶ρης δείχνει να κάνει κάποιο εξάγωνο με την ακμή του 7ου κι αυτό ίσως να είναι θετική ένδειξη. Αν ωστόσο η Σελήνη αποδειχθεί πιο ισχυρή κι επειδή αποκλίνει από το εξάγωνο με τον 7ο δείχνει ότι δε θα συμβεί αυτή η σχέση.

Ενδιαφέρον επίσης συμπληρωματικά έχει κατά τη γνώμη μου και ο Ερμής που ως φυσικός σημειοδότης επικοινωνίας θα κάνει αντισκιά με τον Ουρανό, που ίσως σηματοδοτεί κάποιο ξαφνικό μήνυμα που θα έρθει. Παράλληλα έχουμε βέβαια και την αντίθεση του κυβερνήτη του τρίτου, του Κρόνου με τον Ουρανό που δείχνει κάποια διακοπή επικοινωνίας. Σε κάθε περίπτωση ο Ουρανός βλέπουμε ότι παίζει ρόλο σε πολλά θέματα της ερώτησης.

Εν κατακλείδι επειδή η άποψη μου είναι ότι η Σελήνη θα αποδειχθεί πιο ισχυρή αν με ρωτούσε κάποιος θα έλεγα ότι δε θα προχωρήσει τελικά σε σχέση το εγχείρημα κι αυτό μάλλον θα γίνει κοινοί συναινέσει ή εν πάσει περιπτώσει χωρίς πολλές στενοχώριες. Κρίσιμο για το σπουδαστή όταν υπάρχουν τέτοιες αντιτιθέμενες ενδείξεις στο χάρτη είναι να αποφασίσει ποιον κυβερνήτη τελικά θα επιλέξει κι αυτό συνήθως γίνεται με βάσει τους τίλους (τη θέση σε ζώδιο, οίκο, κλπ).

Φυσικά όλα αυτά αποδεικνύονται από την πράξη και επίσης υπάρχουν και άλλες τεχνικές που ενδεχομένως να δίνουν άλλα αποτελέσματα. Π.χ. τα όρια και τα πρόσωπα που προαναφέρθηκαν, οι πλανητικές ώρες, οι απλανείς, κλπ. Προσωπικά δε χρησιμοποιώ ιδιαίτερα αυτές τις μεθόδους, αλλά σέβομαι και τυχόν αποτελέσματα εφόσον επιβεβαιωθούν.
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.Συγνώμη που δεν έγραψα νωρίτερα αλλά είχα πρόβλημα και δεν ολοκληρωνόταν η σύνδεση με την ιστοσελίδα.Αναφορικά με την ερμηνεία σας κύριε Παπαδόλια θα ήθελα να πω:
    Δεκτή η όποια πρόβλεψη αλλά έτσι όπως διατυπώνεται σαν ήξεις αφήξεις μοιάζει. Δεν τίθεται θέμα ποιος να κάνει την πρώτη κίνηση καθώς εγώ σε αυτόν τον ένα χρόνο και που έχουμε να μιλήσουμε έχω κάνει κινήσεις για επικοινωνία και δεν σηκώνει το τηλέφωνό του.Και η σημερινή στάση αν θεωρείται το τελος δεν είναι χωρίς στενοχώρια,κάθε άλλο. Θα ήθελα να ρωτήσω, αυτή είναι η απάντηση όποτε να ρωτήσω για την σχέση ή για την συγκεκριμένη ώρα. Σημειωτέον πως εμένα με βασανίζει η ερώτηση εδώ και πάρα πολύ καιρό και ρώτησα εσκεμμένα ώρα ήλιου καθώς όσο ξέρω είναι καλή ώρα για πολλές δραστηριότητες.Συγνώμη αν σας κούρασα.Ευχαριστώ θερμά .

Όνομα:
    Τίνα

Quote Originally Posted by evsof View Post
    Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.Συγνώμη που δεν έγραψα νωρίτερα αλλά είχα πρόβλημα και δεν ολοκληρωνόταν η σύνδεση με την ιστοσελίδα.Αναφορικά με την ερμηνεία σας κύριε Παπαδόλια θα ήθελα να πω:
    Δεκτή η όποια πρόβλεψη αλλά έτσι όπως διατυπώνεται σαν ήξεις αφήξεις μοιάζει. Δεν τίθεται θέμα ποιος να κάνει την πρώτη κίνηση καθώς εγώ σε αυτόν τον ένα χρόνο και που έχουμε να μιλήσουμε έχω κάνει κινήσεις για επικοινωνία και δεν σηκώνει το τηλέφωνό του.Και η σημερινή στάση αν θεωρείται το τελος δεν είναι χωρίς στενοχώρια,κάθε άλλο. Θα ήθελα να ρωτήσω, αυτή είναι η απάντηση όποτε να ρωτήσω για την σχέση ή για την συγκεκριμένη ώρα. Σημειωτέον πως εμένα με βασανίζει η ερώτηση εδώ και πάρα πολύ καιρό και ρώτησα εσκεμμένα ώρα ήλιου καθώς όσο ξέρω είναι καλή ώρα για πολλές δραστηριότητες.Συγνώμη αν σας κούρασα.Ευχαριστώ θερμά .
    Αγαπητη φιλη, απο την αρχη το ωριαιο για εμενα προσωπικα ηταν ακυρο. Πολυ σωστα επεσημανε ο Μητσακος το ακυρο της ωρας. Για να θεωρηθει εγκυρο ενα ωριαιο μεσα σε ενα φορουμ, θα επρεπε να το θεσεις στον εαυτο σου και αν δεν μπορουσες να συλλεξεις αρκετα στοιχεια, τοτε το εδινες για περαιτερω γνωμες στους υπολοιπους. Ετσι οπως μπηκε το ωριαιο, ουτε για εκπαιδευτικους λογους μπορουσε να σταθει ο καθενας μπορουσε να το ελεγξει με την ωρα που το εβλεπε πρωτη φορα.

Επισης, εξασκηση η μαθημα κανουμε σε ενα ωριαιο που γνωριζουμε, για να μπορουμε να ειμαστε σε θεση να ξερουμε τι ισχυει κ τι οχι σιγουρα οχι για να παρουμε προβλεψη.
    Ακομη και να διαφωνουν καποια μελη με την αποψη μου και μονο που η ερωτηση εγινε συγκεκριμενη ωρα για συγκεκριμενο σκοπο (ωρα Ηλιου) ειναι μεγα λαθος. Η ερωτηση δεν πρεπει μονο να "βασανιζει" τον ερωτωντα αλλα πρεπει να ειναι, πανω απ ολα αυθορμητη.

Όνομα:
    Τονια

Quote Originally Posted by 'Ερση View Post
    Ακομη και να διαφωνουν καποια μελη με την αποψη μου και μονο που η ερωτηση εγινε συγκεκριμενη ωρα για συγκεκριμενο σκοπο (ωρα Ηλιου) ειναι μεγα λαθος. Η ερωτηση δεν πρεπει μονο να "βασανιζει" τον ερωτωντα αλλα πρεπει να ειναι, πανω απ ολα αυθορμητη.
    εγώ πάντως θα συμφωνήσω μαζί σου.
    Η ανθρώπινη φύση δεν έχει αληθινή γνώση,
    μόνο η θεϊκή έχει

Ο άνθρωπος δεν είναι λογικό ον
    μόνο αυτό που τον περιβάλλει έχει νόηση

Όνομα:
    Βασίλης

Αγαπητή evsof, όπως είπαμε και στην αρχή, στο site δεν απαντάμε σε προσωπικές ερωτήσεις. Σκοπός της ερμηνείας λοιπόν δεν ήταν να λύσω το θέμα σου, αλλά να δείξω όσο γίνεται περισσότερες προσεγγίσεις προς όσους θέλουν να ασχοληθούν με το θέμα. Επιπλέον με τη συγκεκριμένη ωριαία δόθηκε η δυνατότητα να δούμε αυτό που ισχύει στην πράξη τις περισσότερες φορές. Ότι δηλαδή οι ωριαίες δεν είναι όλες ξεκάθαρες. Ελάχιστες είναι οι περιπτώσεις εκείνες που οι ωριαίες βγάζουν μάτι για το ναι ή το όχι. Και γι' αυτό έχουν εφευρεθεί διάφορα συστήματα βαθμολόγησης για να ξεμπλέξουν ακριβώς αυτές ή μη ξεκάθαρες ωριαίες. ¶λλο βέβαια το αν κι αυτά λειτουργούν ή είναι απλά στατιστικές προσεγγίσεις.

Κατά τη γνώμη μου το ζήτημα του αν η ώρα είναι σωστή ή όχι είναι άσχετο σε μία τέτοια εκπαιδευτική προσέγγιση. Ζητούμενο είναι τα εργαλεία και η κατανόηση στη χρήση τους. Ούτε και είναι απαραίτητο να ξέρουμε το αποτέλεσμα για να διδάξουμε τη μέθοδο ερμηνείας. Μάλιστα το αποτέλεσμα μπορεί και να μας μπερδέψει, αν π.χ. αντιστρατεύεται πλήρως όλες τις προβλέψεις μας. Τότε τι θα πούμε; Ότι δε "συντονιστήκαμε" με το θέμα; Ή θα προσπαθήσουμε να βρούμε ντε και καλά κάτι που να ταιριάζει στο αποτέλεσμα που ήρθε; Εν πάσει περιπτώσει... σε αυτά υπάρχουν όπως καταλαβαίνεις διάφορες απόψεις και ερμηνείες από συναδέλφους. Η αστρολογία είναι όπως όλοι οι γνωστικοί χώροι. Δεν μπορούμε να περιμένουμε ομοφωνία σε όλες τις προσεγγίσεις. Ο κάθε ενδιαφερόμενος (εν προκειμένω εσύ) θα πρέπει να ακούει και να συγκρίνει.

Όσο για τη δική μου άποψη κατατίθεται με σαφήνεια νομίζω στο τέλος της ερμηνείας. Λέω ότι αν με ρωτούσαν εμένα θα έλεγα αυτό κι εκείνο... Αλλά επειδή βλέπω ότι έχεις μία αγωνία, επέτρεψε μου να σου πω επίσης και ότι τη σιγουριά του ναι / όχι που επιζητούμε στις σχέσεις μας δεν μπορούμε να την εναποθέσουμε ούτε σε ένα ωριαίο χάρτη ούτε σε ένα αστρολόγο. Ο χάρτης θα μας δώσει κάποιες αφορμές για σκέψη αλλά από κει και πέρα είναι θέμα που θα πρέπει να το δούμε με τον εαυτό μας...

Όπως και να' χει εύχομαι καλή επιτυχία στο θέμα σου...

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)