- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 12 of 12
-
08-05-2009, 03:46 AM #11
Re: Αντιφατικη συναστρια και ερμηνεια οψεων
Στην παραπάνω περίπτωση για παράδειγμα μία Καρκινική Αφροδίτη θα ήταν ακατάλληλη για έναν τέτοιο δυναμικό ¶ρη, είτε κάνοντας τρίγωνο είτε σύνοδο μαζί του. Κατ' επέκταση με έναν ήπιο χαρακτήρα που θα χρωματιζόταν από έντονα στοιχεία Καρκίνου ή Ιχθύων, με γενικότερη συγκέντρωση άλλων πλανητών ή γωνιακών οίκων (π.χ. Ωροσκόπου) σε τέτοια ζώδια, ο ¶ρης στον 5 τον 7 ή τον Κριό δεν θα ένοιωθε καλά ανεξαρτήτως συναστριακών όψεων: η υπερβολική ηρεμία θα τον ξενέρωνε - σε ομαλές όψεις ακόμα περισσότερο, ενώ σε αρνητικές η ίδια ηρεμία θα τον εκνεύριζε.
Οι προδιαγραφές που λέει ο κύριος Ριζόπουλος λοιπόν φαντάζομαι ότι πηγάζουν από τον χαρακτήρα και την συνολική προσωπικότητα του άλλου ατόμου. Και ο γενέθλιος χάρτης είναι μια καλή αρχή για να τα διαπιστώσουμε αυτά.
. Mind over matter.
.
.
> >
-
08-05-2009, 11:49 AM #12
Re: Αντιφατικη συναστρια και ερμηνεια οψεων
Από προσωπική εμπειρία θεωρώ ότι τις όψεις μπορεί να τις βιώσει κάθε άτομο διαφορετικά και ανάλογα με το αν "ψάχνεται" να εξελιχθεί και να διορθώσει τις δυσκολίες. Ο πρώτος μου σύζυγος είχε τον Κρόνο του ακριβώς πάνω στον Ήλιο μου (Κριός). Όπου και αν διάβασα, περιγράφαν μια περίπτωση όπου ο Κρόνος καταπιέζει τον Ήλιο. Στην περίπτωση μου τον είδα ως έναν άνθρωπο όπου μου άνοιξε τον δρόμο να γίνω καλύτερη, να επεκτείνω τις γνώσεις μου και τον θαύμαζα απίστευτα για το μυαλό του. Εκείνος, "φωτιζόταν" από τις ιδέες μου και ανέβαινε το ηθικό του. Το μόνο πρόβλημα ήταν οτι μπόρεσα να εφαρμόσω όσα έμαθα και να σταθώ στα πόδια μου μόνο όταν χωρίσαμε. Έχουν περάσει 5 χρόνια και ακόμα έχουμε τις καλύτερες των σχέσεων, ενώ συνεχίζουμε να συζητάμε και να αναταλλάσουμε απόψεις πάνω σε επαγγελματικά θέματα ή τους τρόπους που πρέπει να χειριστούμε κάποιες δυσκολίες.
Με τον δεύτερο σύζυγο μου, ο ¶ρης του (13η Υδροχόου) στον 5ο μου οίκο, κάνει τετράγωνο με την Αφροδίτη μου (13η Ταύρου) στον 7ο οίκο μου. Από την πρώτη στιγμή, το σεξουαλικό κομμάτι ήταν το δυνατό μας σημείο, ο συνδετικός μας κρίκος. Όμως, σε κάποια φάση εγώ (Αφροδίτη) άρχισα να αποζητώ τα στοιχεία της γνώριμης Αφροδίτης μου - γλυκύτητα, ηρεμία, αγκαλίτσες κτλ. Αυτό που έκανα λοιπόν ήταν, να εξηγήσω στον άνθρωπο μου πως δεν έπαψα να τον θέλω αλλά ότι δεν ήθελα πια τόσο ¶ρεια συμπεριφορά - η εποχή του ανθρώπου των σπηλαίων ήταν καλή αλλά την αφήνουμε πίσω μας. Επομένως, αυτό που θέλω να πω είναι οτι, η σωστή διαχείρηση και προπαντώς η καλή επικοινωνία λύνει τις όποιες δύσκολές όψεις.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.