s
τετραγωνα σε συναστρια - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 LastLast
Results 11 to 20 of 51
    Όνομα:
    Μαργαρίτα

Re: τετραγωνα σε συναστρια

Quote Originally Posted by κρασακι View Post
    Και όμως όλα εξαρτώνται απο πολλούς παράγοντες..
    Βίωσα σχέση με τετράγωνο Ουρανού μου με Ήλιο Αφροδίτη του (και μάλιστα κλειστά..) και αντίστοιχα ο ουρανός του εξάγωνο με ήλιο, αφροδίτη μου και παράλληλα αντίθεση κρόνου του με αφρο και ήλιο μου και τετράγωνο κρόνου μου με άρη του.
    Αρίθμησε 2 1/2 χρονάκια.
    Είχε απο τα όλα της. Στην αρχή έχασα τη μπάλα, πολλές αναταράξεις, διακυμάνσεις, διαφορετικότητα και ίσως ανα περιόδους πιέσεις αλλά λόγω αγάπης και επιθυμίας συνύπαρξης βρήκαμε το δρόμο μας.. Ο χωρισμός ήρθε απο απρόσμενα γεγονότα, αδύνατον να τα ελέγξουμε, απο αυτά που δεν τα περιμένεις.. πάντως η σπίθα μια χαρά μπορεί να διατηρηθεί αν υπάρχουν και άλλες καλές όψεις και φυσικά θέληση και απο τους 2!
    Το έχω ξαναπει αγαπώ ουρανό!
    Αυτό που βίωσα δεν θα το ξεχάσω..
    Ίσως έπαιζε ρόλο ότι και παράλληλα είχαμε πλανήτες ο ένας στον 8ο του άλλου..πλέον του δίνω σημασία..νιώθω ότι δημιουργεί βαθύ δέσιμο..δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου.
    2μιση χρονια ε?για να πω την αληθεια εντυπωση μου κανει.οσες συναστριες ετυχε να δω που εμπλεκονταν ουρανος ξεκινουσε και τελειωνε εκτος του αποτομα και γρηγορα,χαιρομαι που σου εχουν μεινει θετικα συναισθηματα.Δν ενιωθες καταπιεση με τις οψεις απο κρονο του!?

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Σοφία τείνω να πιστεύω ότι τελικά η εμπλοκή πλανητών στον 8 (σε συναστρία), είτε σε όψη με κυβερνήτη είτε εμπεριεχόμενοι, είναι σημαντικότερη από ότι στον 7 ή τον 5. Γιατί ο 7 βοηθάει στο δύο άνθρωποι να είναι μαζί. Για να είναι όμως μαζί, πρέπει πρώτα να πλησιάσουν. Αν δεν συμβεί η προσέγγιση, η σπίθα δηλαδή, όσο ενδυναμωμένος και να είναι ο 7 τα άτομα θα μείνουν μακριά! Λόγω 5 επίσης μπορεί να πλησιάσουν, να υπάρξει η σπίθα, που όμως δεν θα βρει έδαφος να ανάψει και να συντηρήσει φωτιά. ¶ρα...

Για τις Ουρανοόψεις θα επικροτήσω ότι είναι easy come easy go. Όχι πως δεν είναι έντονες, απεναντίας. Όμως πρέπει πάντα να τις θεωρούμε απρόβλεπτες και να έχουμε τα νώτα καλυμένα. Τουλάχιστον εμείς οι γνωρίζοντες. Και να μην παρασυρόμαστε από την ένταση των συναισθημάτων, Ουρανός άλλωστε ίσον ηλεκτρισμός, «ψήνοντας» τον εαυτό μας ότι στη δική μας αγάπη αυτό δε θα συμβεί κ ότι εμείς αγαπιόμαστε τόσο δυνατά που θα αποτελέσουμε εξαίρεση. Στην αστρολογία εξαιρέσεις δεν υπάρχουν..

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Όνομα:
    Σοφία

Μαργαρίτα στην αρχή ένιωθα περιορισμό στην έκφραση των συναισθημάτων μου και αυτό πιστεύω λόγω αντίθεσης αφροδίτης κρόνου, αλλά με τον καιρό ξεπεράστηκε.
    Ίσως να παίζει ρόλο το ότι έχω εξειδικευτεί πλέον στις δύσκολες όψεις κρόνου στις σχέσεις μου..την πρώτη φορά υπέφερα πολύ και ειδικά ως άτομο που δεν χτυπιέται απο κρόνο στο ωροσκόπιό του άσχημα.
    Δύσκολο θεωρώ να χτυπά ο κρόνος με τετράγωνο ή αντίθεση την αφροδίτη παρά τον ήλιο τόσο. Και αυτό όσον αφορά εμένα. Πλέον ο περιορισμός δεν με αγγίζει αν είναι ειδικά πιεστικός και με άσχημο τρόπο, εκεί τελειώνουν όλα πριν καν αρχίσουν. Θεωρώ ότι ανάλογα τον χαρακτήρα και τον προσωπικό χάρτη κάποιου, το τετράγωνο προς τον Ήλιο παλεύεται, αν κάποιος ξέρει και πιστεύει στον εαυτό του και ξέρει να τον στηρίζει χωρίς να επηρεάζεται εύκολα. Ενώ προς την αφροδίτη χτυπά πιο εσώτερες χορδές και θέλει καλύτερο χειρισμό.

Όσο για τις όψεις ουρανού μπορεί σε πολλές περιπτώσεις Δείμων να είναι easy come easy go..αλλά ξέρω και ζευγάρια που είναι παντρεμένα και χρόνια μαζί με τα συγκεκριμένα τετράγωνα. Οπότε μπορεί σε αρκετές περιπτώσεις να εκδηλώνονται και με διαφορετικό τρόπο όπως λέμε, με απρόοπτα γεγονότα, με διαφορετικότητα κλπ..

Όσο για αυτό που λες ότι νομίζουμε ότι σε μας δεν θα συμβεί και ότι μας κρατάνε τα συναισθήματα και ο ηλεκτρισμός που δημιουργεί ο ουρανός..στη δική μου περίπτωση δεν ήταν αυτό.. αν υποθέσω ότι όλα λειτουργούσαν στην εντέλεια απο πλευράς όψεων, αποδίδω άλλα στοιχεία και στιγμές της σχέσης στις όψεις αυτές. Το βάθος των συναισθημάτων όμως και το δέσιμο το αποδίδω στον 8ο πέρα απο άλλες όψεις. Όπως είπες και ο 5ος και ο 7ος είναι πολύ σημαντικοί και όταν έχουμε πλανήτες μέσα στον 7ο κάποιου ή στον 5ο νιώθουμε οικειότητα και άνεση, αλλά όχι την ψυχική επαφή και τη σωματική επίσης που φέρνει ο 8ος. Πέρα απο τη διαφορετική μορφή αγάπης που νιώθω τώρα οτι δημιουργεί, φέρνει και μια πολύ καλή σεξουαλική χημεία που συνδυαστικά με επικοινωνία ενδυναμώνει το δέσιμο.
    Προσωπική γνώμη πάντα.
    Ο σκοπός στη ζωή είναι να πεθαίνεις νέος, όσο πιο αργά γίνεται...

4. Re: τετραγωνα σε συναστρια

Συμφωνώ κρασάκι, 8ος for ever. Πιο ισχυρό δέσιμο δεν υπάρχει σε άλλο οίκο, και πιο σταθερό πιστεύω. Όσα χρόνια κι αν περάσουν, η ερωτική και σεξουαλική χημεία μπορεί να παραμείνει άσβεστη..

καλησπερα καλησπερα...με αφορμη το θεμα αυτο θα ηθελα και εγω μια γνωμη για τις εξης οψεις:
    Ανδρας-Γυναικα
    σεληνη τετραγωνο σεληνη
    σεληνη τετραγωνο ουρανος
    ερμης τετραγωνο σεληνη
    αφροδιτη τετραγωνο αρης
    αρης τετραγωνο πλουτωνας
    διας τετραγωνο ηλιος
    κρονος τετραγωνο διας
    ουρανος τετραγωνο ηλιος
    ποσειδωνας τετραγωνο ερμης
    πλουτωνας τετραγωνι διας
    ηλιος συνοδος ηλιος
    ηλιος συνοδος ερμης
    ερμης συνοδος ερμης
    σεληνη συνοδος ερμης
    αφροδιτη συνοδος αφροδιτη
    αρης συνοδος αφροδιτη
    ποσειδωνας συνοδος σεληνη
    ποσειδωνας συνοδος ουρανος

πολλα τετραγωνα εεεε :blink:
    αααααα και επειδη ειδα κατι σχετικα με 8 οικο, ο αντρασ εχει ακμη 8ου οικου στον κριο και η γυναικα στον καρκινο..επισης σχηματιζεται και μια οψη μεταξυ των κυβερνητων των 2 οικων σεληνη τριγωνο αρης...

ευχαριστω εκ των προτερων

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Καλησπέρα! ¶μα το βιώνεις καλά εμάς τι λόγος μας πέφτει :weird::bigsmile:

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

ενταξει μεχρι στιγμης καλα το βιωνω δεν μπορω να πω....αλλα αυτο ειναι κατι που φαινεται απο τις οψεις αυτες????

Όνομα:
    Άννα

Quote Originally Posted by katialin View Post
    ενταξει μεχρι στιγμης καλα το βιωνω δεν μπορω να πω....αλλα αυτο ειναι κατι που φαινεται απο τις οψεις αυτες????
    :bigsmile:Εκείνο που διακρίνω εγώ είναι το πολύ αγχος που έχεις εσύ......:toung:
    Εχεις πολύ δρόμο μπροστά σου.....ασε να αγχωθούν και οι άλλοι για σένα!!
    Δεν το αξίζεις??? Εγώ πιστεύω πως ΝΑΙ!!!!
    Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....

χαχα σωστα....πολυ αγχος...δεν ξερω γιατι αλλα μου βγαινει εντονα το τελευταιο καιρο...αλλα καλα λες ας αγχωθουν οι αλλοι

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Kαλό μου είσαι 19 χρονών!! Κάτσε να χαρείς τις όψεις ¶ρη Αφροδίτης σας, και παράτα τα όλα τ' άλλα!!! :nuts:

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Page 2 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)