- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 51
Thread: τετραγωνα σε συναστρια
-
25-08-2010, 06:41 PM #11
Re: τετραγωνα σε συναστρια
-
25-08-2010, 11:27 PM #12
Σοφία τείνω να πιστεύω ότι τελικά η εμπλοκή πλανητών στον 8 (σε συναστρία), είτε σε όψη με κυβερνήτη είτε εμπεριεχόμενοι, είναι σημαντικότερη από ότι στον 7 ή τον 5. Γιατί ο 7 βοηθάει στο δύο άνθρωποι να είναι μαζί. Για να είναι όμως μαζί, πρέπει πρώτα να πλησιάσουν. Αν δεν συμβεί η προσέγγιση, η σπίθα δηλαδή, όσο ενδυναμωμένος και να είναι ο 7 τα άτομα θα μείνουν μακριά! Λόγω 5 επίσης μπορεί να πλησιάσουν, να υπάρξει η σπίθα, που όμως δεν θα βρει έδαφος να ανάψει και να συντηρήσει φωτιά. ¶ρα...
Για τις Ουρανοόψεις θα επικροτήσω ότι είναι easy come easy go. Όχι πως δεν είναι έντονες, απεναντίας. Όμως πρέπει πάντα να τις θεωρούμε απρόβλεπτες και να έχουμε τα νώτα καλυμένα. Τουλάχιστον εμείς οι γνωρίζοντες. Και να μην παρασυρόμαστε από την ένταση των συναισθημάτων, Ουρανός άλλωστε ίσον ηλεκτρισμός, «ψήνοντας» τον εαυτό μας ότι στη δική μας αγάπη αυτό δε θα συμβεί κ ότι εμείς αγαπιόμαστε τόσο δυνατά που θα αποτελέσουμε εξαίρεση. Στην αστρολογία εξαιρέσεις δεν υπάρχουν..
. Mind over matter.
.
.
> >
-
26-08-2010, 03:59 AM #13
Μαργαρίτα στην αρχή ένιωθα περιορισμό στην έκφραση των συναισθημάτων μου και αυτό πιστεύω λόγω αντίθεσης αφροδίτης κρόνου, αλλά με τον καιρό ξεπεράστηκε.
Ίσως να παίζει ρόλο το ότι έχω εξειδικευτεί πλέον στις δύσκολες όψεις κρόνου στις σχέσεις μου..την πρώτη φορά υπέφερα πολύ και ειδικά ως άτομο που δεν χτυπιέται απο κρόνο στο ωροσκόπιό του άσχημα.
Δύσκολο θεωρώ να χτυπά ο κρόνος με τετράγωνο ή αντίθεση την αφροδίτη παρά τον ήλιο τόσο. Και αυτό όσον αφορά εμένα. Πλέον ο περιορισμός δεν με αγγίζει αν είναι ειδικά πιεστικός και με άσχημο τρόπο, εκεί τελειώνουν όλα πριν καν αρχίσουν. Θεωρώ ότι ανάλογα τον χαρακτήρα και τον προσωπικό χάρτη κάποιου, το τετράγωνο προς τον Ήλιο παλεύεται, αν κάποιος ξέρει και πιστεύει στον εαυτό του και ξέρει να τον στηρίζει χωρίς να επηρεάζεται εύκολα. Ενώ προς την αφροδίτη χτυπά πιο εσώτερες χορδές και θέλει καλύτερο χειρισμό.
Όσο για τις όψεις ουρανού μπορεί σε πολλές περιπτώσεις Δείμων να είναι easy come easy go..αλλά ξέρω και ζευγάρια που είναι παντρεμένα και χρόνια μαζί με τα συγκεκριμένα τετράγωνα. Οπότε μπορεί σε αρκετές περιπτώσεις να εκδηλώνονται και με διαφορετικό τρόπο όπως λέμε, με απρόοπτα γεγονότα, με διαφορετικότητα κλπ..
Όσο για αυτό που λες ότι νομίζουμε ότι σε μας δεν θα συμβεί και ότι μας κρατάνε τα συναισθήματα και ο ηλεκτρισμός που δημιουργεί ο ουρανός..στη δική μου περίπτωση δεν ήταν αυτό.. αν υποθέσω ότι όλα λειτουργούσαν στην εντέλεια απο πλευράς όψεων, αποδίδω άλλα στοιχεία και στιγμές της σχέσης στις όψεις αυτές. Το βάθος των συναισθημάτων όμως και το δέσιμο το αποδίδω στον 8ο πέρα απο άλλες όψεις. Όπως είπες και ο 5ος και ο 7ος είναι πολύ σημαντικοί και όταν έχουμε πλανήτες μέσα στον 7ο κάποιου ή στον 5ο νιώθουμε οικειότητα και άνεση, αλλά όχι την ψυχική επαφή και τη σωματική επίσης που φέρνει ο 8ος. Πέρα απο τη διαφορετική μορφή αγάπης που νιώθω τώρα οτι δημιουργεί, φέρνει και μια πολύ καλή σεξουαλική χημεία που συνδυαστικά με επικοινωνία ενδυναμώνει το δέσιμο.
Προσωπική γνώμη πάντα.Ο σκοπός στη ζωή είναι να πεθαίνεις νέος, όσο πιο αργά γίνεται...
-
26-08-2010, 04:25 PM #14
Συμφωνώ κρασάκι, 8ος for ever. Πιο ισχυρό δέσιμο δεν υπάρχει σε άλλο οίκο, και πιο σταθερό πιστεύω. Όσα χρόνια κι αν περάσουν, η ερωτική και σεξουαλική χημεία μπορεί να παραμείνει άσβεστη..
-
26-08-2010, 07:32 PM #15
καλησπερα καλησπερα...με αφορμη το θεμα αυτο θα ηθελα και εγω μια γνωμη για τις εξης οψεις:
Ανδρας-Γυναικα
σεληνη τετραγωνο σεληνη
σεληνη τετραγωνο ουρανος
ερμης τετραγωνο σεληνη
αφροδιτη τετραγωνο αρης
αρης τετραγωνο πλουτωνας
διας τετραγωνο ηλιος
κρονος τετραγωνο διας
ουρανος τετραγωνο ηλιος
ποσειδωνας τετραγωνο ερμης
πλουτωνας τετραγωνι διας
ηλιος συνοδος ηλιος
ηλιος συνοδος ερμης
ερμης συνοδος ερμης
σεληνη συνοδος ερμης
αφροδιτη συνοδος αφροδιτη
αρης συνοδος αφροδιτη
ποσειδωνας συνοδος σεληνη
ποσειδωνας συνοδος ουρανος
πολλα τετραγωνα εεεε :blink:
αααααα και επειδη ειδα κατι σχετικα με 8 οικο, ο αντρασ εχει ακμη 8ου οικου στον κριο και η γυναικα στον καρκινο..επισης σχηματιζεται και μια οψη μεταξυ των κυβερνητων των 2 οικων σεληνη τριγωνο αρης...
ευχαριστω εκ των προτερων
-
26-08-2010, 09:07 PM #16
Καλησπέρα! ¶μα το βιώνεις καλά εμάς τι λόγος μας πέφτει :weird::bigsmile:
. Mind over matter.
.
.
> >
-
26-08-2010, 10:25 PM #17
ενταξει μεχρι στιγμης καλα το βιωνω δεν μπορω να πω....αλλα αυτο ειναι κατι που φαινεται απο τις οψεις αυτες????
-
26-08-2010, 11:08 PM #18
Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....
-
26-08-2010, 11:22 PM #19
χαχα σωστα....πολυ αγχος...δεν ξερω γιατι αλλα μου βγαινει εντονα το τελευταιο καιρο...αλλα καλα λες ας αγχωθουν οι αλλοι
-
27-08-2010, 02:52 AM #20
Kαλό μου είσαι 19 χρονών!! Κάτσε να χαρείς τις όψεις ¶ρη Αφροδίτης σας, και παράτα τα όλα τ' άλλα!!! :nuts:
. Mind over matter.
.
.
> >
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.