s
Πλουτωνας διελαυνει Ωροσκοπο/Ηλιο - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 10 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 ... LastLast
Results 11 to 20 of 97
    Όνομα:
    Μαρία

Re: Πλουτωνας διελαυνει Ωροσκοπο/Ηλιο

Καλησπέρα στην παρέα σας!!!

Εγώ δεν είμαι Αιγόκερως αλλά έχω ωροσκόπο στην 15η του Τοξότη.Όταν πέρασε από τον ωροσκόπο μου ο Πλούτωνας αλλαξε η ζωή μου ριζικά!!Επειδή τριγώνιζε και με τον ήλιο μου στο Λέοντα παντρεύτηκα, έκανα παιδάκι, άλλαξα τόπο κατοικίας, αλλά αναγκάστηκα να αφήσω και τη δουλειά μου, κάτι που το πληρώνω μέχρι σήμερα.Έτσι ο Πλούτωνας μου έφερε και θετικά και αρνητικά, χωρίς να έχω καταλάβει ακόμα, εάν οι επιλογές μου ήταν σωστές(αυτό μάλλον είναι δουλειά του Κρόνου).Τώρα τετραγωνίζει με το ΜC μου και η ανάγκη για εργασία είναι πιο έντονη από ποτέ.:worried:Σε λίγο θα τετραγωνίσει και με τον Ουρανό μου στον 10ο, κάτι που μάλλον δεν είναι για καλό!!!:scared:

Όνομα:
    ΝΙΚΗ

Eγω παντρευτηκα οταν ο πλουτωνας ηταν απεναντι απο τον ήλιο μου-0 ταυρου-
    και εκανε ταφ-τετραγωνο με κρονο μου-29 αιγοκ.
    και ακομα το πληρωνω (εχω ακομα τον ιδιο αντρα)

Όνομα:
    Μαρία

Και εγώ τον ίδιο έχω και παρά το ότι μου έκανε τρίγωνο με Ήλιο, δεν ξέρω για πόσο θα τον έχω ακόμη!!!

Όνομα:
    ΝΙΚΗ

Σκεφτομαι οτι αν τον αφησω φετος που κανει ο πλουτωνας τριγωνο με ηλιο μου, ισως δεν δυσκολευτω
    πολυ και θα κανει και την αλλαγη της ζωης του καθοτι αιγοκ. 3ης μοιρας (τα καταφεραμε να
    το εξευτελισουμε το θεμα..)

Όνομα:
    Τίνα

Καλησπερα, παρακολουθω με πολυ ενδιαφερον τον θεμα που ανοιξες φιλε Τοξοτη οχι μονο γιατι με αφορα αμεσα αλλα γιατι οι εξωκρονιοι πλανητες καθοριζουν τα σημαντικοτερα γεγονοτα στην ζωη μας κ οι οψεις τους με τους εσωτερικους χρωματιζουν εντονα τον χαρακτηρα κ την προσωπικοτητα μας.
    Ειδικα για τον Πλουτωνα θα ηθελα να σας πω την φραση που λεει ενας γνωστος μου "Ο Πλουτωνας κ οι αλλοι πλανητες"τονιζοντας ετσι την δυσκολια του κ την πολυπλοκοτητα του.
    Κ για να καταθεσω κ εγω την εμπειρια μου θα ξεκινησω απ την χρονια που ειχα σε ηλιακη επιστροφη τον Πλουτωνα σε συνοδο με τον Ωροσκοπο στον Τοξοτη.ηταν μια απο τις καλυτερες χρονιες μου απ πολλες πλευρες,γεννησα το δευτερο παιδι μου,θεραπευτηκα απ κατι που με ταλαιπωρουσε,ξεκινησα δουλεια αλλα κυριως με μετετρεψε σ εναν ανθρωπο που ημουν κ δεν το ειχα συνηδειτοποιησει.
    Εφερε στην επιφανεια "θελω κ επιθυμιες" που ειχα καταχωνιασει καπου καποτε κ μου εφερε πραγματικη γνωση για ανθρωπους κ καταστασεις που νομιζα πως γνωριζα ενω ουσιαστικα, ειχα αγνοια.
    Αυτο που ομως ομως εφερε κ θεωρω αρκετα σημαντικο (εκτος της γεννησης του παιδιου μου φυσικα) ηταν η ενεργοποιηση της γενεθλιας αντιθεσης που εχω μεταξυ Ηλιου Πλουτωνα κ που μεχρι εκεινη την περιοδο την βιωνα μεσω των αλλων.
    Με λιγα λογια ξυπνησε το θηριο μεσα μου κ μπηκε το νερο στο αυλακι αργα κ σταθερα με αποτελεσμα αυτην την στιγμη που γραφω να εχω τον ελεγχο της ζωη μου εγω σε συναρτηση βεβαια με τους αλλους, φυσικα οπως καταλαβαινετε οι αλλαγες δεν ηρθαν με ανωδυνο τροπο, ηταν ομως αντιμετωπισιμες κ εν τελει ευπροσδεκτες.
    Στην παρουσα φαση ο Πλουτωνας βρισκεται σε τετραγωνο ιδιομοιριας με τον Ηλιο μου κ πραγματικα συμβαινουν διαφορα γεγονοτα που με κανουν να νιωθω καπως "βαρια", επισης αλλαγες κυριως σε επαγγελματικο επιπεδο που κ αυτες τις ελεγχω κατα καποιο τροπο ωστε να ερχονται αργα κ σταθερα, ενω τις τελευταιες ημερες βιωσα κατι καθαρα Πλουτωνιο που ευτυχως δεν ηταν τραγικα μοιραιο.
    Φυσικα εχω πολυ μελλον μπροστα με τον Πλουτωνα αφου την επομενη χρονια θα συναντησει τον Αρη μου, αλλα μεχρι τοτε εχει ο Θεος.
    Αυτο που θελω να τονισω ειναι οτι οσοι εχουν ηδη οψεις Πλουτωνα στον γενεθλιο τους,την επιρροη του θα την βιωσουν πιο "ηπια"παρολο που θα ενεργοποιηθει η γενεθλια οψη, απ οτι εκεινοι που δεν εχουν κ αυτο γιατι λιγο εως πολυ ειναι γνωστη η ενεργεια κ επιρροη του Πλουτωνα κ πιθανον καποιοι να μπορουν να την χειριζονται κ να την ελεγχουν, οσο μπορουν βεβαια κ τελος καλο ειναι να γνωριζουμε πως δυστυχως η ευτυχως ο Πλουτωνας δεν φερνει τιποτα παραπανω απ οσα μπορουμε ν αντεξουμε γι αυτο αλλωστε μας προικιζει με τεραστια αποθεματα δυναμης,για να μπορεσουμε να ανταπεξελθουμε στις δυσκολες κ διαφορετικες καταστασεις που φερνει.

Όνομα:
    Ντίνα

Καλησπέρα,

Με τη σειρά μου κι εγώ θα ήθελα να ρωτήσω κάτι που με προβληματίζει για τις όψεις του Πλούτωνα με τους γενέθλιους πλανήτες και δη τους προσωπικούς.Ο Πλούτωνας κάνει σύνοδο με την ακμή του Μεσουρανήματος μου και ήδη τις αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα τις έχω δει από το φθινόπωρο, όπου όχι μόνο άλλαξα εργασία αλλά νοοτροπία, πιστεύω και επιθυμίες όσον αφορά σε αυτά που θέλω και σε αυτά που θέλω να δώσω σε ένα εργασιακό περιβάλλον.Η Σελήνη μου είναι στις 05 35 του Αιγόκερω και ο Δίας στις 04 46 πάλι του Αιγόκερω.Καθώς η ερμηνεία των διελεύσεων είναι συνάρτηση πολλών δεδομένων, αν συμπεριλάβουμε ότι ο Ήλιος μου είναι στις 08 38 του Ζυγού (δλδ ο Κρόνος θα με επηρεάζει από το επόμενο φθινόπωρο-χειμώνα), να θεωρώ ότι οι αλλαγές που θα περιμένω να δω θα αρχίσουν να συμβαίνουν με την καινούρια χρονιά και ιδιαίτερα σε επίπεδο ψυχολογικό (Σελήνη) αλλά και στην προσωπικότητα (Ήλιος), γιατί όσον αφορά στα επαγγελματικά μπορώ να το επεξηγήσω. Νομίζω ότι επεξήγηση όσον αφορά τα επαγγελματικά συναρτήσει του Μεσουρανήματος ήταν ακριβής.
    Όλες οι προτάσεις είναι ευπρόσδεκτες γιατί όσο κι αν προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου ότι Κρόνος δεν είναι τιμωρός, σε σχέση με την έντονη επίδραση του Πλούτωνα, τολμώ να πω ότι όχι μόνο φοβάμαι αλλά έχω τρομοκρατηθεί κιόλας. Η αντίδρασή μου, στρουθοκαμιλισμός, ίδιον των Ζυγών...χιχιχιχιχιχι

Φιλικά
    libraD
    Πάψε να προσδοκάς, και θα έχεις τα πάντα. -Βούδας-

Quote Originally Posted by 'Ερση View Post
    Κ για να καταθεσω κ εγω την εμπειρια μου θα ξεκινησω απ την χρονια που ειχα σε ηλιακη επιστροφη τον Πλουτωνα σε συνοδο με τον Ωροσκοπο στον Τοξοτη.ηταν μια απο τις καλυτερες χρονιες μου απ πολλες πλευρες,γεννησα το δευτερο παιδι μου,θεραπευτηκα απ κατι που με ταλαιπωρουσε,ξεκινησα δουλεια αλλα κυριως με μετετρεψε σ εναν ανθρωπο που ημουν κ δεν το ειχα συνηδειτοποιησει.
    Αγαπητη Ερση ευχαριστω για το μηνυμα σου.
    Θελω να σημειωσω οτι ο Πλουτωνας πολλες φορες σε θεματα σωματικης υγειας λειτουργει καθαρτικα. Απαλλασει τον οργανισμο απο βλαβερες ουσιες, τοξινες, ακομα και απο μελη αρρωστα μεσω καποιας επεμβασης ή καυτηριασμου. Θα ηταν ενδιαφερον να μας πεις αν η θεραπεια σου αφορουσε κατι σχετικο.
    Αυτο που θελω να τονισω ειναι οτι οσοι εχουν ηδη οψεις Πλουτωνα στον γενεθλιο τους,την επιρροη του θα την βιωσουν πιο "ηπια"παρολο που θα ενεργοποιηθει η γενεθλια οψη, απ οτι εκεινοι που δεν εχουν κ αυτο γιατι λιγο εως πολυ ειναι γνωστη η ενεργεια κ επιρροη του Πλουτωνα κ πιθανον καποιοι να μπορουν να την χειριζονται κ να την ελεγχουν, οσο μπορουν βεβαια κ τελος καλο ειναι να γνωριζουμε πως δυστυχως η ευτυχως ο Πλουτωνας δεν φερνει τιποτα παραπανω απ οσα μπορουμε ν αντεξουμε γι αυτο αλλωστε μας προικιζει με τεραστια αποθεματα δυναμης,για να μπορεσουμε να ανταπεξελθουμε στις δυσκολες κ διαφορετικες καταστασεις που φερνει.
    Συμφωνω κι εγω οτι οσοι εχουν ηδη ισχυρη οψη με Πλουτωνα στο γενεθλιο τους ειναι πιο ευκολο να κουμανταρουν την πλουτωνια δυναμη. Εγω εχω ανοιχτη συνοδο σεληνης-Πλ και εχω ζησει στο πετσι μου τις επιρροες του. Οι πιο τραυματικες ηταν οποτε ο Διας διελαυνε τον 8ο Οικο μου. Ηταν εποχες που τα ειχα δει ολα. Βιωσα το πλουτωνιο βαρος να με καταπλακωνει και να με κανει να φτανω πατο....Ομως συρθηκα εξω ζωντανος!

Όνομα:
    Τίνα

Αγαπητη Ερση ευχαριστω για το μηνυμα σου.
    Θελω να σημειωσω οτι ο Πλουτωνας πολλες φορες σε θεματα σωματικης υγειας λειτουργει καθαρτικα. Απαλλασει τον οργανισμο απο βλαβερες ουσιες, τοξινες, ακομα και απο μελη αρρωστα μεσω καποιας επεμβασης ή καυτηριασμου. Θα ηταν ενδιαφερον να μας πεις αν η θεραπεια σου αφορουσε κατι σχετικο.

Καλησπερα, αγαπητε Τοξοτη,πραγματι σε θεματα υγειας ο Πλουτωνας λειτουργει καθαρτικα,γι αυτο κ οταν βλεπουμε μια διελευση του να εμπλεκεται στα της υγειας μας,αυτο που συμβουλευουμε ειναι να το ψαξουμε (ιατρικα παντα) ωστε οτιδηποτε ανακαλυφθει,να το προλαβουμε με σκοπο την εξαλειψη του.
    Οσο για την θεραπεια μου, ηταν χειρουργειο στα θεματα που κυβερνα ο Πλανητης, δηλ. στην γεννετησια περιοχη με αποτελεσμα να μου φερει στην αγκαλια μου ενα υγιεστατο αγορακι κ απαλλαγη απο γυναικολογικα προβληματα που αντιμετωπιζα τα τελευταια χρονια.

Αγαπητη Libra D
    Οπως καταλαβαινω τα επομενα χρονια ο Πλουτωνας θα ασπεκταρει διαδοχικα καιρια σημεια του ωροσκοπιου σου. Θα ειναι περιοδος ανακαταταξεων σε ολα τα επιπεδα. Ηδη βλεπεις αλλαγες στα επαγγελματικα - αν βεβαια η μοιρα του MC ειναι ακριβης. Ταυτοχρονα ο Πλ κανει αντιθεση με το Ναδιρ σου που συμβολιζει ο,τι και η Σεληνη δηλ. τις βασεις σου. Φυσικα και δεν χρειαζεται να ανησυχεις καθοσον η επιδραση του Πλ ειναι ανεπαισθητη την ωρα που την δεχομαστε. Προσοχη θα σου επιστησω κυριως για το διαστημα που θα εχουμε το τετραγωνο Κρονου-Πλ το οποιο θα σε ταρακουνησει αρκετα.
    Αλλα να ξερεις οτι θα εχεις προενδειξεις που χρειαζεσαι για να προλαβεις να λαβεις τα μετρα σου. Τιποτα δεν ερχεται αιφνιδιαστικα με τον Πλουτωνα, ο αιφνιδιασμος ειναι δουλεια του Ουρανου....

Οσο για την θεραπεια μου, ηταν χειρουργειο στα θεματα που κυβερνα ο Πλανητης, δηλ. στην γεννετησια περιοχη με αποτελεσμα να μου φερει στην αγκαλια μου ενα υγιεστατο αγορακι κ απαλλαγη απο γυναικολογικα προβληματα που αντιμετωπιζα τα τελευταια χρονια.
    Μπραβο ο Πλουτωνας! Τελικα μερικες φορες φερνει την ζωη αντι να την αφαιρει! Πες μου τωρα οτι ο γιοκας σου ειναι Σκορπιος να με στειλεις αδιαβαστο!

Page 2 of 10 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)