s
deja-vu - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 11 to 20 of 24

Thread: deja-vu

Re: deja-vu

Θα συμφωνήσω με τις εξηγήσεις που διάβασα πριν.Και μένα μου έχει συμβεί να βρίσκομαι σε καινούργια μέρη, να γνωρίζω καινούργια πρόσωπα αλλα να έχω την αίσθηση ότι τα έχω ξαναζήσει.Οχι πάντα βέβαια.Και αυτό όχι σαν σε όνειρο αλλα συνειδητά.Δεν ξέρω πως γίνεται αυτό, δεν ξέρω αν ευσταθεί, πάντως με προβληματίζει ευχάριστα θα έλεγα

μου εχει συμβει κ εμενα πολες φορες..αν κ με φοβιζει λιγο...:::weird:

Εγω πιτσιρικι το βιωνα πολυ εντονα...:unsure::unsure:

Αν διαβάσετε την 1η σελίδα του θέματος, θα δείτε ότι δεν υπάρχει ούτε λόγος ανησυχίας ούτε κάτι το μεταφυσικό :bigsmile:
    Αν τώρα την έχετε διαβάσει, ε, τι να κάνουμε...
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Αγγέλα

Quote Originally Posted by Lady_SnowBlood View Post
    Το deja-vu είναι μια κατασταση του εγκεφάλου μας .
    βλέπουμε κάτι και ακαριαία σχεδόν ( ασυνείδητα ίσως ) το καταγράφει ο εγκέφαλος μας . Όταν λοιπόν βλέπουμε την ίδια εικόνα ενσυνείδητα , δηλαδή μετά από κλάσματα του δευτερόλεπτου , το μυαλό μας ανατρέχοντας και συγκρίνοντας την με μνήμες την βρίσκει ήδη εκεί . Είναι δηλαδή ήδη μια καταγεγραμμένη εικόνα , αίσθηση ακόμα και πράξεις , γι’αυτο έχουμε την αίσθηση ότι η πράξη που συμβαίνει τη έχουμε ξαναζήσει.
    Το deja-vu είναι ένα πραγματικά απίστευτο παράδειγμα για τις τεράστιες δυνατότητες του ανθρώπινου νου .
    Συμφωνώ απολύτως!
    Δεν νομίζω πως υπάρχει κάτι μεταφυσικό στο deja-vu.Έχει συμβεί και σε μένα αρκετές φορές και απλά πιστεύω ότι πρόκειται για ένα ακόμη "παιχνίδι" του εγκεφάλου.

Για το deja vu είχα διαβάσει και ψάξει πολύ κάποτε για κάποιους λόγους και αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι όσο και αν έψαξα δεν υπάρχει τίποτα μεταφυσικό στο φαινόμενο. Πολλοί αστρολόγοι και γενικά άνθρωποι που ασχολούνται με τη μεταφυσική το έχουν ψάξει και ταυτόχρονα έχουν γίνει και πάρα πολλά πειράματα από επιστήμονες της Ψυχιατρικής και Ψυχολογίας καταλήγοντας ότι όντως είναι ξεκάθαρα παιχνίδι του μυαλού και τίποτα άλλο. Δεν ασχολείται καν πλέον η επιστημονική κοινότητα με αυτό ούτε και ο άλλος κλάδος της -ας πούμε- μεταφυσικής ή παραψυχολογίας.

Είχα βρει και στοιχεία αλλά τώρα πια τα έχω χάσει

Όνομα:
    Ανδρέας

Βρήκα μερικά ενδιαφέροντα άρθρα σχετικά με το θέμα, τα οποία και παραθέτω:

[ Deja Vu ]
    www.metafysiko.gr - Ο χώρος της αναζήτησης στο Ελληνικό διαδίκτυο - Κεντρική σελίδα
    ( 1. Green, C. E., Spontaneous "Paranormal" Experiences in relation to sex and academic background, 1966.
    2. Lach-Szyrma, W. S., Hereditary Memory, Journal 4, 1890.
    3. Gaynard, T. C., Young people and the paranormal, Journal 58, 1992.
    4. Cohn, Shari A., A questionnaire study on second sight experiences, 1999.
    5. Funkhouser, Arthur, Three types of deja vu, 1996.
    6. Jung, C. G., On synchronicity, 1952.
    7. Brown, Alan S., The Deja Vu Experience, Psychology Press, 2004.
    8. BBC News, Deja vu 'recreated in laboratory', 21/07/2006. )

***Tο κείμενο αφαιρέθηκε***
    An it harm none, do as ye will

Και εγώ κατά καιρούς έχω διαπιστώσει κάποιες στιγμές το φαινόμενο deja-vu. Τότε αισθάνομαι ότι έχω ήδη βιώσει κάποια κατάσταση ή ότι επαναλαμβάνονται κάποια περιστατικά.
    Πρόσφατα ξεφυλλίζοντας κάποιο περιοδικό διάβασα ότι το deja-vu δεν έχει να κάνει μόνο με την αίσθηση της όρασης, αλλά το ίδιο φαινόμενο μπορούν να βιώνουν και τυφλοί με τις αισθήσεις της ακοής και της όσφρησης.
    Αυτό μου έκανε τρομερή εντύπωση.

Όνομα:
    ντινα

Και εγω το εχω νοιωσει , πολλες φορες ,αραγε συμβαινει σε ολους ? Στο γεννεθλιο χαρτη φαινεεται η οχι ?

Όνομα:
    Τονια

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Αν διαβάσετε την 1η σελίδα του θέματος, θα δείτε ότι δεν υπάρχει ούτε λόγος ανησυχίας ούτε κάτι το μεταφυσικό :bigsmile:
    Αν τώρα την έχετε διαβάσει, ε, τι να κάνουμε...
    Είναι ωραιότατες εξηγήσεις ειλικρινά....:bigsmile:

παρεπιπτόντως αν σου συμβεί να ξέρεις τέλεια το Παρίσι, όντας ....βλαχάρα στα δεκαοκτώ σου (και πρωτοτάξιδη!!!!) είναι μάλλον φυσιολογικό να έχεις ένα ...άλφα θέμα!!!
    Και ένα βήτα ενδεχομένως.....:bigsmile::bigsmile:
    Η ανθρώπινη φύση δεν έχει αληθινή γνώση,
    μόνο η θεϊκή έχει

Ο άνθρωπος δεν είναι λογικό ον
    μόνο αυτό που τον περιβάλλει έχει νόηση

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)