s
AΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΚΡΟΝΟ-ΟΥΡΑΝΟ - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 13 of 13
    Όνομα:
    Γιάννης

Re: AΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΚΡΟΝΟ-ΟΥΡΑΝΟ

Quote Originally Posted by WHITE.HORSE View Post
    όταν ο κρονος και ο ουρανος βρίσκετε σε 7ο και 1ο οικο αντίστοιχα αλλά τα ζώδια της παρθένου είναι εμπεριεχόμενο στον 7ο και τον ιθύων στον 1ο αλλάζει κάτι στην ερμηνεία ? :embarrest
    Αγαπητή White Horse
    Εκείνο, που έχει πρωτεύουσα σημασία στις διελεύσεις πλανητών από οίκους με εμπεριεχόμενα η μη ζώδια είναι το αν στο γενέθλιο ωροσκόπιο τα ζώδια αυτά (η τα πολικά τους) φιλοξενούν έναν η περισσότερους πλανήτες. Αν συμβαίνει αυτό, τότε οι τάσεις της διέλευσης "προτιμούν" να εκδηλωθούν όταν ο πλανήτης διέρχεται από αυτά.
    Ακόμη, η χροιά των επιρροών αλλάζει, καθώς ο πλανήτης περνάει από το ένα ζώδιο στο άλλο. Για παράδειγμα μια διέλευση από έναν μεγάλο σε έκταση 1ο οίκο που απλώνεται σε 3 ζώδια Υδροχόο-Ιχθείς-Κριό (συμβαίνει και αυτό...) χωρίζεται σε τρεις φάσεις και είναι πολύ πιο εύκολο να δώσει γεγονότα σχετικά με την προσωπική ζωή όταν ο πλανήτης βρεθεί στον Κριό, εξ αιτίας της παρορμητικής του ποιότητας και της φυσικής του τοποθέτησης στο δίπολο εγώ-οι άλλοι. Η διέλευση από τους Ιχθείς τείνει να δώσει λιγότερα-η και καθόλου εξωτερικά γεγονότα, αναπαράγοντας παράλληλα την ..ασαφή φύση του ζωδίου με αναπάντητα ερωτήματα, παραπλανήσεις και ...εξαφανίσεις. Η ενδεχόμενη εμπλοκή της Παρθένου μπορεί να συντελέσει σε εξελίξεις γύρω από επαγγελματικές συνεργασίες. Η διέλευση του ίδιου πλανήτη από τον Υδροχόο μοιάζει περισσότερο με αυτή του Κριού και βέβαια έχει μια ξεχωριστή δυναμική ενεργοποιώντας την ακμή του οίκου. Η διαφορά της είναι ότι τα νέα δεδομένα, που δημιουργεί στα θέματα του 1ου οίκου έχουν έναν πιο μόνιμο χαρακτήρα εξ αιτίας της σταθερής ποιότητας του. ζωδίου.
    Η εμμονή στην αστρολογική πρόβλεψη είναι το άλλοθι της ασυνειδητότητας

Όνομα:
    George

Επειδή και μένα με προβληματίζει η αντίθεση Κρόνου (στην Παρθένο) με Ουρανό (στους Ιχθύες),
    ως Ιχθεις που είμαι, μετά από αρκετή αμφιταλάντευση στο πώς θα κινηθώ γενικά, δηλ. προοδευτικά με αλλαγές ή συντηρητικά και σταθερά, τελικά κατέληξα στο εξής:

'θα κάνω σταθερές αλλαγές'!!! (δηλ. κάνω ριζικές αλλαγές στη ζωή μου αλλά με πολύ σταδιακά και μεθοδικά βήματα)

Έτσι ικανοποιώ και τους δυο πλανήτες κι εγώ είμαι στην ηρεμία μου και στη Νιρβάνα μου!

:bigsmile::bigsmile:

Όνομα:
    Ράνια

Quote Originally Posted by zoze View Post
    Επειδή και μένα με προβληματίζει η αντίθεση Κρόνου (στην Παρθένο) με Ουρανό (στους Ιχθύες),
    ως Ιχθεις που είμαι, μετά από αρκετή αμφιταλάντευση στο πώς θα κινηθώ γενικά, δηλ. προοδευτικά με αλλαγές ή συντηρητικά και σταθερά, τελικά κατέληξα στο εξής:

'θα κάνω σταθερές αλλαγές'!!! (δηλ. κάνω ριζικές αλλαγές στη ζωή μου αλλά με πολύ σταδιακά και μεθοδικά βήματα)

Έτσι ικανοποιώ και τους δυο πλανήτες κι εγώ είμαι στην ηρεμία μου και στη Νιρβάνα μου!..

:bigsmile::bigsmile:
    Kαι λογικό ειναι με τόσο Ζυγό απ' την μία και μάλιστα τον Κρόνο στην απόλυτη έξαρσή του, να είναι και σταδιακά και μεθοδικά και αργαααά...να υπάρχει και αμφιταλάντευση αρχικά :toung: Εχω να σου πω πως αν ο Ουρανός δεν κάνει το ΜΠΑΜ του δεν ικανοποιείται αν και απ'ότι είδα έχεις και δυο προσωπικούς στον Υδροχόο και ανάλογα τις διελεύσεις μπορεί αυτο που πιστεύεις, για καποιο διαστημα να αλλάξει και φυσικά απότομα.......και να αναρωτιέσαι μα πως τα εκανα εγω αυτα, έτσι αστραπιαία και χωρίς δεύτερη σκέψη;

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)