s
Όψεις χιαστί στον γενέθλιο χάρτη... - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 12 of 12
    Όνομα:
    Γιάννα

Re: Όψεις χιαστί στον γενέθλιο χάρτη...

Quote Originally Posted by pepromeno View Post
    Γεια σας
    Καινούριος εδώ αλλά ήδη έχω ψάξει και έχω βρεί διάφορα ενδιαφέροντα πράγματα που αφορούν τον χάρτη μου και όχι μόνο.
    Έχω κάποιες απορίες και οποιοι μπορούν ας με βοηθήσουν.
    Με απασχολεί η ερμηνεία του χιαστί στον γενέθλιο χάρτη μου.
    Χιαστί κάνει ο κρόνος και ο άρης με το βέρτεξ μου, κλήρος τύχης με λίλιθ, ερμής και χείρων με βόρειο δεσμό, λίλιθ με ποσειδώνα.
    Τα στοιχεία μου ειναι:

21 Μαίου 1978, 13.10 , Αθήνα

Ευχαριστώ
    Kαι για να τελιώσει η αντιπαράθεση καπου εδώ .....έχουμε και λέμε...
    Αρχικά λοιπόν για τις όψεις που σε ενδιαφέρουν θα σου πω ότι η σύνοδος ¶ρη-Κρόνου δεν κάνουν όψη χιαστί μιας και ο ¶ρης είναι στις 17 λέοντα και το vx στις 15 υδροχοου, είναι όψη αντίθεσης.(τουλαχιστον στο δικο μου προγραμμα)

Ο Ερμής στον ταύρο ,στον 9 και σύνοδο με τον Χείρωνας σε κάνουν αρκετά ανασφαλή σε ότι έχει να κάνει με θέματα οικονομικά ,σεξουαλικά αλλά και επικοινωνίας. Πολλές φορές σου δημιουργούνται εμμονές για την απόκτηση υλικών αναγκών αλλά και την κάλυψη των συναισθηματικών αναγκών σου. Επίσης μπορεί να σου δίνει και μια ανικανότητα στο να εκφράσεις αυτό που πραγματικά θέλεις μιας και ο Χείρωνας δείχνει ότι ο τρόπος επικοινωνίας με τους άλλους είναι ανεπαρκής , γεγονός που πρόερθε από βιώματα μέσα από την οικογένεια σου.(μπορεί για πχ σαν μικρός να σου απαγόρευαν τον λόγο με απόλυτο τρόπο όταν ήθελες να εκφράσεις κάτι).¶λλες φορές μπορεί να γίνεσαι επιθετικός και να αμύνεσαι ή να επιτίθεσαι με μεγάλη επιδεξιότητα όταν θίγονται τα συμφέροντα σου .Έτσι λοιπόν όλο αυτό έρχεται σε μια υπόγεια και μη κατανοητή από εσένα αντιπαράθεση με τον ΒΔ σου που ζητά μια αποκόλληση από τον εγωκεντρισμό σου και μεγάλη αυτοθυσία για τις ανάγκες των άλλων(μπορείς να διαβάσεις περισσότερα στα άρθρα που υπάρχουν για τους δεσμούς σε ζώδια και οίκους)

Τώρα η λιλιθ σε χιαστί με ποσειδώνα δείχνει ένα άτομο που η έκφραση της σεξουαλικότητας έχει αρχικά άμεση σχέση με την σιγουριά που νιώθεις απέναντι στους άλλους. Τα βιώματα μέσα από την οικογένεια είναι αυτά που θα καθορίσουν την έκφραση του πάθους αλλά και του ερωτισμού. Ο ποσειδώνας στον 4 οικο δείχνει μια θολή και ομιχλώδης κατάσταση μέσα στο σπίτι ,μια εξιδανικευμένη εικόνα που είχες ,και που με την όψη χιαστί σου δημιουργεί ενοχές αλλά και αισθηματικές διακύμανσης ως προς τον τρόπο έκφρασης της σεξουαλικότητας σου.(πάλι υπόγεια μιας και είναι χιάστι)
    Όσο για την όψη χιαστί κλήρο της τύχης με λιλιθ δεν έχω ιδέα…..
    Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
    ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.

Re: Όψεις χιαστί στον γενέθλιο χάρτη...

Quote Originally Posted by giannas View Post
    Kαι για να τελιώσει η αντιπαράθεση καπου εδώ .....έχουμε και λέμε...
    Αρχικά λοιπόν για τις όψεις που σε ενδιαφέρουν θα σου πω ότι η σύνοδος ¶ρη-Κρόνου δεν κάνουν όψη χιαστί μιας και ο ¶ρης είναι στις 17 λέοντα και το vx στις 15 υδροχοου, είναι όψη αντίθεσης.(τουλαχιστον στο δικο μου προγραμμα)

Ο Ερμής στον ταύρο ,στον 9 και σύνοδο με τον Χείρωνας σε κάνουν αρκετά ανασφαλή σε ότι έχει να κάνει με θέματα οικονομικά ,σεξουαλικά αλλά και επικοινωνίας. Πολλές φορές σου δημιουργούνται εμμονές για την απόκτηση υλικών αναγκών αλλά και την κάλυψη των συναισθηματικών αναγκών σου. Επίσης μπορεί να σου δίνει και μια ανικανότητα στο να εκφράσεις αυτό που πραγματικά θέλεις μιας και ο Χείρωνας δείχνει ότι ο τρόπος επικοινωνίας με τους άλλους είναι ανεπαρκής , γεγονός που πρόερθε από βιώματα μέσα από την οικογένεια σου.(μπορεί για πχ σαν μικρός να σου απαγόρευαν τον λόγο με απόλυτο τρόπο όταν ήθελες να εκφράσεις κάτι).¶λλες φορές μπορεί να γίνεσαι επιθετικός και να αμύνεσαι ή να επιτίθεσαι με μεγάλη επιδεξιότητα όταν θίγονται τα συμφέροντα σου .Έτσι λοιπόν όλο αυτό έρχεται σε μια υπόγεια και μη κατανοητή από εσένα αντιπαράθεση με τον ΒΔ σου που ζητά μια αποκόλληση από τον εγωκεντρισμό σου και μεγάλη αυτοθυσία για τις ανάγκες των άλλων(μπορείς να διαβάσεις περισσότερα στα άρθρα που υπάρχουν για τους δεσμούς σε ζώδια και οίκους)

Τώρα η λιλιθ σε χιαστί με ποσειδώνα δείχνει ένα άτομο που η έκφραση της σεξουαλικότητας έχει αρχικά άμεση σχέση με την σιγουριά που νιώθεις απέναντι στους άλλους. Τα βιώματα μέσα από την οικογένεια είναι αυτά που θα καθορίσουν την έκφραση του πάθους αλλά και του ερωτισμού. Ο ποσειδώνας στον 4 οικο δείχνει μια θολή και ομιχλώδης κατάσταση μέσα στο σπίτι ,μια εξιδανικευμένη εικόνα που είχες ,και που με την όψη χιαστί σου δημιουργεί ενοχές αλλά και αισθηματικές διακύμανσης ως προς τον τρόπο έκφρασης της σεξουαλικότητας σου.(πάλι υπόγεια μιας και είναι χιάστι)
    Όσο για την όψη χιαστί κλήρο της τύχης με λιλιθ δεν έχω ιδέα…..
    Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
    Βρίσκω αρκετά εύστοχη σε πολλά σημεία την ερμηνεία ερμή-χείρωνα χιαστί με ΒΔ αν και ο τρόπος επικοινωνίας μου έχει πρόβλημα ίσως μόνο στον ερωτικό τομέα με το αντίθετο φύλο γιατί γενικώς είμαι πολυ επικοινωνιακό άτομο.
    Η λίλιθ με Ποσειδώνα όπως και ο Ποσειδώνας στον 4ο οίκο δεν προσεγγίζουν την κατάσταση μου γιατί γενικότερα στο θέμα οικογένεια στάθηκα τυχερός. Η μόνη "ομίχλη" είναι στο ότι δεν έχω γνωρίσει τους φυσικούς μου γονείς. Κατα τα αλλα η οικογενεια μου μόνο καλά μου έχει προσφέρει (θετοί γονείς) εξού και η τύχη. Όσο για την σεξουαλικότητα δεν αντιμετώπισα ποτέ ενοχές, ίσα ίσα νομίζω πως είμαι πολύ open και cool με αυτό το θέμα και είναι σιγουρο πως η οικογένεια μου δεν μου δημιούργησε "ενοχές" με τίποτε. Στις "διακυμάνσεις" ίσως να στέκει καλύτερα η ερμηνεία που διάβασα.

Το βέρτεξ μου ειναι στον Αιγόκερω και όχι στον Υδροχόο οποτε ισχύει το χιαστί με ¶ρη/Κρόνο.

Να σαι κάλα και πάλι για τις ερμηνείες.

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)