- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 19 of 19
-
13-02-2009, 12:50 PM #11
Re: Η εκλειψη στις 9 Φεβρουαριου του 2009
εχω την εντυπωση στον 4ο οικο ...
-
13-02-2009, 01:30 PM #12
δεν ξερω ερση μου που μου εγινε η εκλειψη μου αυτο που ξερω ειναι οτι ειμαι ετοιμη να χωρισω απο χθες κ οτι βγηκε στο προσκηνιο προηγουμενος ερωτας και δεν ξερω τι να κανω..μεγαλη αναστατωση στα αισθηματικα !!ευχαριστω κ παλι..θα δω τον χαρτη μου τωρα....
Η Εκλειψη στον Λεοντα τονιζει κυριως τα ερωτικα θεματα, θεματα παιδιων κ δημιουργιας γενικοτερα.
γι αυτο κ ελεγαν, οτι θα ειναι περιοδος αναστατωσεων κ πιθανον απογοητευσεων μεσα στις σχεσεις.
Ο Ποσειδωνας απεναντι στο ζωδιο του Υδροχοου," φροντιζει¨" κ να αποπροσανατολιζει, να φερνει διπλες σχεσεις, αλλα κ να απογοητευει.
Επιπλεον επειδη η εκλειψη γινεται σε πανσεληνο ( Ηλιο Αντιθεση Σεληνη ) προδιαθετει στο να ολοκληρωθουν κ να κλεισουν καποιοι κυκλοι παρα να ξεκινησουν νεοι.
Στο 4ο οικο φερνει κυριως εστιασμο σε θεματα οικογενειακα ,η εντασεις με μητερα, με γυναικεια προσωπα γενικοτερα κ καπως κυκλοθυμικη διαθεση ενω συχνα ανασυρονται μνημες κ καταστασεις απο το παρελθον.για να μας ευαισθητοποιησουν ακομη περοσσοτερο.
-
13-02-2009, 03:28 PM #13
τι να πω εισαι φοβερη!ευχαριστω παρα πολυ ερση!!!
-
14-02-2009, 12:16 AM #14
Έρση μου, καλό βράδυ!!! :bigsmile:
Θα μπορούσες, ίσως, να μου πεις δυο λόγια, για το πως επηρεάζει η συγκεκριμένη έκλειψη τη δική μου Σελήνη, η οποία βρίσκεται στις 21ο στον Σκορπιό και στον 5ο μου οίκο, παρέα με τον Αρη, τον Ποσειδώνα και την Αφροδίτη μου;:bigsmile:
Ευχαριστώ πολύ....
-
14-02-2009, 02:06 PM #15
Ελπινικη μου γεια σου, η εκλειψη εγινε στον δευτερο σου οικο κ σε φερνει αντιμετωπη με τα θεματα οικονομικων κ συναισθηματικων κτησεων αλλα κ θεματα αξιων της ζωης.
Θα πρεπει να δωσεις βαρυτητα στο τι πραγματικα εχεις αναγκη, κατι το οποιο δεν ειναι ιδιατερα ευκολο αν σκεφτεις οτι η συναισθηματικη φορτιση που ενδεχομενως νιωθεις ερχεται σε συγκρουση με αυτα που θελεις. Εδω ομως υπαρχει κ αλλη μια παγιδα αφου αυτα που πραγματικα εχεις αναγκη ειναι δυσδιακριτα λογω Ποσειδωνα, με αποτελεσμα να εκνευριζεσαι, να γινεσαι ευθικτη κ να εχεις τασεις φυγης απο την πραγματικοτητα.
Μαλλον δεν ειναι η καταλληλη εποχη για να παρεις σημαντικες αποφασεις για θεματα που αφορουν οικονομικα ,ερωτικα αλλα κ παιδιων κ αυτο γιατι η εκλειψη κανει ταυ τετραγωνο με την Σεληνη κ τον Ποσειδωνα σου που σημαινει οτι δεν θα εχεις καθαρη σκεψη κ κριση κ ως εκ τουτου θα πεσεις σε λαθη τα οποια θα αργησουν να φανουν, ομως καποια στιγμη θα κανουν την εμφανιση τους.
ΥΓ Η Σεληνη σου βρισκεται στις 24 μοιρες του Σκορπιου, ενω η Αφροδιτη κ ο Αρης σου δεν ειναι σε μοιρες που επηρεαζονται απο την εκλειψη.
-
14-02-2009, 02:57 PM #16
Θα παρακαλούσα τα θέματα και του φόρουμ "¶ρθρα Μελών" να αντιμετωπίζονται όπως και τα υπόλοιπα θέματα όλης της αρθρογραφίας του myhoroscope.gr
Να μην γίνεται δηλαδή τόσο έντονη προσωποποίηση και ιδιαιτέρως να μην ζητάμε προσωπική πρόβλεψη.επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
14-02-2009, 06:39 PM #17
Έρση, σ' ευχαριστούμε πολύ γι' αυτή τη δημοσίευση... Ήταν απολύτως απαραίτητη!!!
-
15-02-2009, 01:46 AM #18
Aγαπητή Roadrunner,
Προφανώς, αναφέρεσαι σε μένα... ή τέλος πάντων η δική μου ερώτηση, υπήρξε η αφορμή για την ευγενική παρατήρηση - παράκλησή σου.
Ζητώ ειλικρινα συγνώμη.. αλλά ο πειρασμός είναι τόσο μεγάλος, όταν ξέρεις ότι
μπορείς να έχεις μια πιο συγκεκριμένη και υπεύθυνη απάντηση...
Δεν θα ξανασυμβεί.:bigsmile:
Ερση μου.... να είσαι καλά. Ευχαριστώ πολύ!!!!!!
-
15-02-2009, 11:15 AM #19
πολυ καλο αρθρο....υπομονη κ ολα θα περασουν....:blink:
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.