s
Σεξουαλικοτητα και αστρολογια - η συνεχεια... - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 12 of 12
    Όνομα:
    Maria

Re: Σεξουαλικοτητα και αστρολογια - η συνεχεια...

Quote Originally Posted by dnassib View Post
    Σε συνέχεια πολύ ενδιαφέρουσας thread (now locked :-/ ) από τον cancerian να ρωτήσω κι εγώ τη γνώμη σας από την εμπειρία που έχετε:

1. όταν έχουμε απουσία πλανητών στον 8ο οίκο, αυτό δημιουργεί ένα 'σημαντικό' κενό στην μελέτη της σεξουαλικότητας και έκφρασης ενός ατόμου? σε ποιά άλλα σημεία αξίζει να εστιάσουμε (πέρα από τις όψεις Αφροδίτης - ¶ρη) σε τέτοια περίπτωση?

2. έχω διαβάσει σε διάφορα άρθρα και forums (κυρίως ξένα) διάφορες απόψεις περί του αν κάποιες συγκεκριμένες όψεις είναι πιο σύνηθες να δηλώνουν τάσεις προς bisexuality/homosexuality/polyamory κλτ - γενικοτέρα δηλαδή προς πιο 'εναλλακτικές' μορφές έκφρασης και σεξουαλικής ταυτότητας**. τί γνώμη έχετε για αυτό??

** έχω 'θέμα' με τέτοιου είδους χαρακτηρισμούς, αλλά δε μπορώ αυτή τη στιγμή να το εκφράσω καλύτερα! ελπίζω να μην παρεξηγηθώ...
    Η επιλογή ενός εναλλακτικού,(πέρα απο τους συνήθεις), τρόπου εκφρασης της σεξουαλικότητας μας,δεν αποτελεί αιτία ντροπής-έτσι θα έπρεπε τουλαχιστον!Το να είναι κανείς διαφορετιικός τον καθιστά μοναδικό και οχι...προβληματικό!!!!!
    Με δεδομένο αυτό, απο τις γνώσεις μου σου λέω οτι η σύνοδος Σελήνης-Ουρανού, Ήλιου-Ουρανού ή Ουρανού-Ωροσκόπου είναι μια ένδειξη σεξουαλικής διαστροφής!

Όνομα:
    Ράνια

Re: Σεξουαλικοτητα και αστρολογια - η συνεχεια...

Quote Originally Posted by kinky_skorpina View Post
    ...................
    Με δεδομένο αυτό, απο τις γνώσεις μου σου λέω οτι η σύνοδος Σελήνης-Ουρανού, Ήλιου-Ουρανού ή Ουρανού-Ωροσκόπου είναι μια ένδειξη σεξουαλικής διαστροφής!
    Oι παραπάνω όψεις δεν φτανουν απο μόνες τους για να χαρακτηριστουν ενδειξεις σεξουαλικής διαστροφής........με τιποτα, κατα την δική μου γνωμη. Μπορεί να δειχνουν πολλα αλλα πραγματα. Η εμπλοκή του Ουρανου γενικά, μπορει δειχνει μια προτίμηση προς πραγματα καινουργια και εμπειρίες πρωτόγνωρες, όμως αυτο δεν σημαινει απλα οτι με μια οψη με Ηλιο, Σελήνη ή Ωροσκόπο, αντε το βγαλαμε το πορισμα...να σου και η διαστροφή . Εξάλλου εξαρτάται και τι εννοεί διαστροφή ο καθένας :nuts:. Η σύνοδος με Ηλιο (που τυχαίνει να εχω) μπορει να κανει τριγωνο με Κρόνο (που τυχαίνει να έχω).Τοτε πχ τι γίνεται? Οι οικοι, οι οψεις, τα ζωδια τι ρολο παιζουν? Ο υπόλοιπος χάρτης? Σε συνοδο με Ωροσκόπο το ατομο μπορει να ειναι εκκεντρικό με την εξωτερική του εμφάνιση ή η γεννα του να προέκυψε νωριτερα του αναμενόμενου. Η συνοδος με Σελήνη δειχνει συναισθηματικά ξεσπάσματα ή ενα ατομο που ευκολα μπορει να παρασυρθει απο περιθωριοποιημενα ατομα ή απλά να τα κάνει παρέα χωρίς να νοιαζεται για το αντίκτυπο. Με πολλους τρόπους μπορει να ερμηνευτει μια απλή συνοδος. Τις εξτρα πληροφορίες θα τις πάρουμε όμως απο αλλου, και μπορει να αλλάξουν κατα πολυ την ερμηνεία των συνοδων που αναφέρεις.

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)