s
Αφροδιτη αντιθεση ουρανος - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 14 of 14

Re: Αφροδιτη αντιθεση ουρανος

Quote Originally Posted by giannas View Post
    Αν κοιταμε μονο τον ηλιο τοτε ποιο ειναι το νοημα να εξεταζουμε ολο τον χαρτη?
    ΔΕΝ κοιταμε μονο τον Ηλιο. Ο Ηλιος ομως εχει πολυ περισσοτερη βαρυτητα απ οτι θελουμε να του αποδωσουμε.

Όνομα:
    Τίνα

Μια Αφροδιτη, σε ασχημη οψη με Ουρανο, σε Διδυμους ας πουμε, δεν θα γινει ποτε τοσο ευμεταβλητη, τοσο γκομενικη, τοσο ανεξαρτητη, τοσο " δεν εχω μπεσα".

Καλησπερα,μια Αφροδιτη γενικα? η μια Αφροδιτη στον Διδυμο εννοεις?
    Παντως για να βαζουμε λιγο τα πραγματα στην θεση τους, μια Αφροδιτη σε δυσαρμονικη οψη με Ουρανο ειναι πολυ πιθανο να φερει απιστια ακριβως γιατι ο Ουρανος απεχθανεται καθε τι συντηρητικο κ δεσμευτικο, ποσο μαλλον να ειναι κ μια Αφροδιτη στον Διδυμο, ολοκληρωμενη αποψη για να εχουμε ομως παιζει ρολο οχι μονο η Αφροδιτη οπως αναφερθηκε παραπανω αλλα κ κατα ποσο ειναι ενα ατομο συντηρητικο η κ καταπιεσμενο, παιζει ρολο ο 5ος οικος κ ο 7ος κ κατι αλλο βασικο οι διελευσεις.
    Ακομα κ ενα πολυ πιστο ατομο με τις καταλληλες διελευσεις μπορει κ να απιστησει αλλα κ το αντιθετο, ενα απιστο ατομο με εντονες επιρροες Κρονου θα περιοριστει κ πολυ πιθανο να ελεγξεις τις παρομησεις του, αν κ η δικη μου αποψη ειναι οτι οι τασεις καποια στιγμη βγαινουν αναλογα παντα τις συνθηκες.

Όνομα:
    cancerian

Quote Originally Posted by 'Ερση View Post
    Μια Αφροδιτη, σε ασχημη οψη με Ουρανο, σε Διδυμους ας πουμε, δεν θα γινει ποτε τοσο ευμεταβλητη, τοσο γκομενικη, τοσο ανεξαρτητη, τοσο " δεν εχω μπεσα".

Καλησπερα,μια Αφροδιτη γενικα? η μια Αφροδιτη στον Διδυμο εννοεις?
    Παντως για να βαζουμε λιγο τα πραγματα στην θεση τους, μια Αφροδιτη σε δυσαρμονικη οψη με Ουρανο ειναι πολυ πιθανο να φερει απιστια ακριβως γιατι ο Ουρανος απεχθανεται καθε τι συντηρητικο κ δεσμευτικο, ποσο μαλλον να ειναι κ μια Αφροδιτη στον Διδυμο, ολοκληρωμενη αποψη για να εχουμε ομως παιζει ρολο οχι μονο η Αφροδιτη οπως αναφερθηκε παραπανω αλλα κ κατα ποσο ειναι ενα ατομο συντηρητικο η κ καταπιεσμενο, παιζει ρολο ο 5ος οικος κ ο 7ος κ κατι αλλο βασικο οι διελευσεις.
    Ακομα κ ενα πολυ πιστο ατομο με τις καταλληλες διελευσεις μπορει κ να απιστησει αλλα κ το αντιθετο, ενα απιστο ατομο με εντονες επιρροες Κρονου θα περιοριστει κ πολυ πιθανο να ελεγξεις τις παρομησεις του, αν κ η δικη μου αποψη ειναι οτι οι τασεις καποια στιγμη βγαινουν αναλογα παντα τις συνθηκες.
    Ερση μου καλησπερα ..

Εχεις απολυτο δικιο σε οτι αναφερεις για την δυσμενη φυση μιας Αφροδιτης σε σχεση με τον Ουρανο.
    Αν μου επετρεπες να παρω ομως μερικες επιφυλαξεις για τον Κρονο. Συμφωνω απολυτα οτι οι τασεις καποτε θα αναριχιθουν στην επιφανεια αναλογα των απιτουμενων συνθηκων.
    Διαβαζοντας ομως ενα αρθρο σχετικα για τα ατομα me συχνες εναλλαγες συντροφων (κατι που οδηγει στην απιστια) , το αρθρο ανεφερε οτι τα ατομα με καποια σχεση μεταξυ Αφροδιτης κ Κρονου τεινουν προς την απιστια. Αυτο οφειλεται στο οτι προσπαθουν μεσα απο το ερωτικο γιγνεσθαι της Αφροδιτης να καλυψουν συναισθηματικες ανασφαλειες ( Κρονος) και οδηγουνται στο να απιστησουν!
    Εχεις απολυτο δικιο λοιπον με το να λες οτι καποια στιγμη βγαινουν αναλογα παντα τις συνθηκες!!!!

ΥΓ σου στελνω το αρθρο ... :bigsmile:

Όνομα:
    Τίνα

Γιαννη μου , το ελαβα θα το διαβασω κ τα λεμε παλι!

Σε ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)