- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 14 of 14
Thread: Αφροδιτη αντιθεση ουρανος
-
31-12-2008, 12:26 AM #11
-
31-12-2008, 01:03 AM #12
Re: Αφροδιτη αντιθεση ουρανος
Μια Αφροδιτη, σε ασχημη οψη με Ουρανο, σε Διδυμους ας πουμε, δεν θα γινει ποτε τοσο ευμεταβλητη, τοσο γκομενικη, τοσο ανεξαρτητη, τοσο " δεν εχω μπεσα".
Καλησπερα,μια Αφροδιτη γενικα? η μια Αφροδιτη στον Διδυμο εννοεις?
Παντως για να βαζουμε λιγο τα πραγματα στην θεση τους, μια Αφροδιτη σε δυσαρμονικη οψη με Ουρανο ειναι πολυ πιθανο να φερει απιστια ακριβως γιατι ο Ουρανος απεχθανεται καθε τι συντηρητικο κ δεσμευτικο, ποσο μαλλον να ειναι κ μια Αφροδιτη στον Διδυμο, ολοκληρωμενη αποψη για να εχουμε ομως παιζει ρολο οχι μονο η Αφροδιτη οπως αναφερθηκε παραπανω αλλα κ κατα ποσο ειναι ενα ατομο συντηρητικο η κ καταπιεσμενο, παιζει ρολο ο 5ος οικος κ ο 7ος κ κατι αλλο βασικο οι διελευσεις.
Ακομα κ ενα πολυ πιστο ατομο με τις καταλληλες διελευσεις μπορει κ να απιστησει αλλα κ το αντιθετο, ενα απιστο ατομο με εντονες επιρροες Κρονου θα περιοριστει κ πολυ πιθανο να ελεγξεις τις παρομησεις του, αν κ η δικη μου αποψη ειναι οτι οι τασεις καποια στιγμη βγαινουν αναλογα παντα τις συνθηκες.
-
31-12-2008, 01:51 AM #13
Ερση μου καλησπερα ..
Εχεις απολυτο δικιο σε οτι αναφερεις για την δυσμενη φυση μιας Αφροδιτης σε σχεση με τον Ουρανο.
Αν μου επετρεπες να παρω ομως μερικες επιφυλαξεις για τον Κρονο. Συμφωνω απολυτα οτι οι τασεις καποτε θα αναριχιθουν στην επιφανεια αναλογα των απιτουμενων συνθηκων.
Διαβαζοντας ομως ενα αρθρο σχετικα για τα ατομα me συχνες εναλλαγες συντροφων (κατι που οδηγει στην απιστια) , το αρθρο ανεφερε οτι τα ατομα με καποια σχεση μεταξυ Αφροδιτης κ Κρονου τεινουν προς την απιστια. Αυτο οφειλεται στο οτι προσπαθουν μεσα απο το ερωτικο γιγνεσθαι της Αφροδιτης να καλυψουν συναισθηματικες ανασφαλειες ( Κρονος) και οδηγουνται στο να απιστησουν!
Εχεις απολυτο δικιο λοιπον με το να λες οτι καποια στιγμη βγαινουν αναλογα παντα τις συνθηκες!!!!
ΥΓ σου στελνω το αρθρο ... :bigsmile:
-
31-12-2008, 02:09 AM #14
Γιαννη μου , το ελαβα θα το διαβασω κ τα λεμε παλι!
Σε ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.