- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 126
Thread: Επανασύνδεση σε σύνθετο
-
11-11-2008, 09:14 AM #11
Re: Επανασύνδεση σε σύνθετο
Kαλημερα. Βλεπω οτι μαλλον παρερμηνευτηκαν καποιες απαντησεις μου
και ισως φταιω εγω. παιδια η τελευταια μου προταση για το ωριαιο ειχε δοση χιουμορ και οχι επιθετικοτητα οπως μπορει να φανηκε, ακριβως για να καταλαβουμε καποιοι πως ειναι πολυπλοκο το ολο το θεμα και δεν βγαινει απλα με ενα χαρτη αλλα με συνδυασμο πολλων:toung:Ειλικρινα δεν ειχε ουτε επιθετικοτητα, ουτε ειρωνεια ουτε οτιδηποτε αλλο.
-
11-11-2008, 09:16 AM #12
Ο Ήλιος στον σύνθετο είναι στους Ιχθύς και στον 11ο οίκο. Οι όψεις που κάνει είναι:
Ήλιος Εξάγωνο Σελήνη
Ήλιος Σύνοδος Ερμής
Ήλιος Χιαστί Κρόνος
Ήλιος Τετράγωνο Ουρανός
Ήλιος Εξάγωνο Λίλιθ
Ήλιος Χιαστί Β. Δεσμός
Ήλιος Χιαστί Βέρτεξ
Απ' όλ' αυτά, βγαίνει κάτι χρήσιμο;
Ευχαριστώ!!!
-
11-11-2008, 11:03 AM #13
Έρση δεν παρερμηνεύτηκε κάτι, το ίδιο πράγμα λέμε - ίσως η λέξη «επιθετικό» να χρησιμοποιήθηκε λίγο υπερβολικά και να έπρεπε να πω «χειμαρρώδες» ή «ορμητικό» (Κριός κτλπ :bigsmile γι αυτό άλλωστε και ευχαρίστησα.
. Mind over matter.
.
.
> >
-
11-11-2008, 01:18 PM #14
αν μου επιτρέπεται παρακαλώ μια μικρή παρέμβαση .. μέσα από την εμπειρία σας .. ένα έμπειρο μάτι σε ένα γεννέθλιο η σε μια ερωτική συναστρία ή σε ένα σύνθετο μπορεί να διαγνώση χωρισμούς , συνδέσεις , επανασυνδέσεις και γενικότερα την πορεία μιας ερωτικής σχέσης ? δηλαδή αν γνωρίσω κάποιον και πάω σε έναν ειδικό μπορεί να μου πει αν θα είναι ο άνθρωπός της ζωής μου .. ή όχι ( να μην χάνω και χρόνο - αστειευομαι εξάλλου δεν θα ήμουν εδώ)
πραγματικά με ενδιαφέρει η γνώμη από όσους έχουν μεγάλη εμπειρία από τέτοιου είδους μελέτες .. κυρίως τα στατιστίκα αποτελέσματα .
ευχαριστώLe coeur unit
ce que l'esprit divise.
Η καρδιά σμίγει,
ό,τι ο νους χωρίζει.
-
11-11-2008, 01:26 PM #15
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
11-11-2008, 01:32 PM #16
Le coeur unit
ce que l'esprit divise.
Η καρδιά σμίγει,
ό,τι ο νους χωρίζει.
-
11-11-2008, 02:03 PM #17
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
11-11-2008, 02:08 PM #18
Εγώ θα προτιμούσα να ΜΗΝ σου απαντήσω εδώ γιατί θα γίνω κυνικός ( ..... τον σκορπιό μου :toung αλλά επειδή δεν γίνεται ( ..... τον Δίδυμό μου ) έτσι απλά θα πω πως εκ των υστέρων όλο και κανέναν κοσμικό κοκκο σκόνης θα ανακαλύψουμε που θα ερμηνεύει το γεγονός!
. Mind over matter.
.
.
> >
-
11-11-2008, 02:58 PM #19
-
27-11-2008, 02:23 PM #20
hi
ερση <η οποιο αλλο μελος μπορει να με βοηθήσει>
στο 1ο συνθετο ο ηλιος ειναι στον αιγοκερω στον 8 οικο κ κανει τις εξης οψεις
αντιθεση με σεληνη,συνοδο με ερμη,συνοδο με αφροδιτη συνοδο με ποσειδωνα κ τριγωνο με ωροσκοπο...ολα αυτα καλα δεν ειναι??ελα ομως που στη συναστρια ο ηλιος τετραγωνιζει πλουτωνα κ μπουμ!!!
στο 2ο χαρτη συνθετου που δεν καταλαβαινω:ηλιος υδροχοος στο 1 αντιθεση με σεληνη,μισο τετραγωνο με αφροδιτη,τετραγωνο με κρονο,εξαγωνο με ουρανο,τετραγωνο με πλουτωνα...να συμπληρωσω οτι ο 7 οικος ειναι στο λεων αρα παλι σημαντικος ειναι ο ηλιος
τι λετε?κ οι 2 χαρτες ειναι για κλαμματα??
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.