s
Επανασύνδεση σε σύνθετο - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 13 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 12 ... LastLast
Results 11 to 20 of 126
    Όνομα:
    Τίνα

Re: Επανασύνδεση σε σύνθετο

Quote Originally Posted by Δείμων View Post
    Προφανώς από εκείνου που ψάχνει να ξαναβρεί τον χαμένο έρωτά του κοιτώντας (σ)τα άστρα... :bigsmile:

Το θέμα της επανασύνδεσης απασχολεί πάρα πολλές κοπέλες -γιατί αγόρια δεν βλέπουμε και πολύ στα φόρουμ και δη να ζητάνε ερωτικά θέματα (μάλλον εμείς την παλεύουμε αλλοιώς)- οπότε καλό είναι να υπάρχει κάπου μία πληροφόρηση για τον τρόπο με τον οποίο η αστρολογία μπορεί (ή δεν μπορεί) να προβλέψει τη συγκεκριμένη τάση. Καταλαβαίνω ότι το μήνυμα της Έρσης ήταν ηθελημένα «πυκνό» και επιθετικό, ακριβώς για να δείξει πως η απάντηση στο ερώτημα βγαίνει πολύπλοκα και δύσκολα. Για την ακρίβεια θα έλεγα τόσο, όσο πολύπλοκος και δύσκολος είναι ο χωρισμός τον οποίον καλείται να διαπραγματευτεί. Αφού τα δεδομένα της Γης αντικατοπτρίζονται στον ουρανό και αντιστρόφως, (διαφορετικά δεν θα ήταν δυνατή η πρόβλεψη), ο αστρολόγος καλείται να τα συνδιαλλαγεί και μέσα από αυτά να οδηγηθεί στο μέλλον. Χμ. Διόλου εύκολο ε?

Kαλημερα. Βλεπω οτι μαλλον παρερμηνευτηκαν καποιες απαντησεις μου
    και ισως φταιω εγω. παιδια η τελευταια μου προταση για το ωριαιο ειχε δοση χιουμορ και οχι επιθετικοτητα οπως μπορει να φανηκε, ακριβως για να καταλαβουμε καποιοι πως ειναι πολυπλοκο το ολο το θεμα και δεν βγαινει απλα με ενα χαρτη αλλα με συνδυασμο πολλων:toung:Ειλικρινα δεν ειχε ουτε επιθετικοτητα, ουτε ειρωνεια ουτε οτιδηποτε αλλο.

Quote Originally Posted by 'Ερση View Post
    Για να δεις πως ειναι η σχεση, η ζωτικοτητα της, ο χαρακτηρας της, πως συντηρειται θα κοιταξεις τον Ηλιο σε ποιο Ζωδιο ειναι σε ποιον και τις οψεις κανει. Ελπιζω να σε καλυψα.
    Ο Ήλιος στον σύνθετο είναι στους Ιχθύς και στον 11ο οίκο. Οι όψεις που κάνει είναι:

Ήλιος Εξάγωνο Σελήνη
    Ήλιος Σύνοδος Ερμής
    Ήλιος Χιαστί Κρόνος
    Ήλιος Τετράγωνο Ουρανός
    Ήλιος Εξάγωνο Λίλιθ
    Ήλιος Χιαστί Β. Δεσμός
    Ήλιος Χιαστί Βέρτεξ

Απ' όλ' αυτά, βγαίνει κάτι χρήσιμο;

Ευχαριστώ!!!

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Έρση δεν παρερμηνεύτηκε κάτι, το ίδιο πράγμα λέμε - ίσως η λέξη «επιθετικό» να χρησιμοποιήθηκε λίγο υπερβολικά και να έπρεπε να πω «χειμαρρώδες» ή «ορμητικό» (Κριός κτλπ :bigsmile γι αυτό άλλωστε και ευχαρίστησα.

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

αν μου επιτρέπεται παρακαλώ μια μικρή παρέμβαση .. μέσα από την εμπειρία σας .. ένα έμπειρο μάτι σε ένα γεννέθλιο η σε μια ερωτική συναστρία ή σε ένα σύνθετο μπορεί να διαγνώση χωρισμούς , συνδέσεις , επανασυνδέσεις και γενικότερα την πορεία μιας ερωτικής σχέσης ? δηλαδή αν γνωρίσω κάποιον και πάω σε έναν ειδικό μπορεί να μου πει αν θα είναι ο άνθρωπός της ζωής μου .. ή όχι ( να μην χάνω και χρόνο - αστειευομαι εξάλλου δεν θα ήμουν εδώ)
    πραγματικά με ενδιαφέρει η γνώμη από όσους έχουν μεγάλη εμπειρία από τέτοιου είδους μελέτες .. κυρίως τα στατιστίκα αποτελέσματα .

ευχαριστώ
    Le coeur unit
    ce que l'esprit divise.

Η καρδιά σμίγει,
    ό,τι ο νους χωρίζει.

Quote Originally Posted by WHITE.HORSE View Post
    αν μου επιτρέπεται παρακαλώ μια μικρή παρέμβαση .. μέσα από την εμπειρία σας .. ένα έμπειρο μάτι σε ένα γεννέθλιο η σε μια ερωτική συναστρία ή σε ένα σύνθετο μπορεί να διαγνώση χωρισμούς , συνδέσεις , επανασυνδέσεις και γενικότερα την πορεία μιας ερωτικής σχέσης ? δηλαδή αν γνωρίσω κάποιον και πάω σε έναν ειδικό μπορεί να μου πει αν θα είναι ο άνθρωπός της ζωής μου .. ή όχι ( να μην χάνω και χρόνο - αστειευομαι εξάλλου δεν θα ήμουν εδώ)
    πραγματικά με ενδιαφέρει η γνώμη από όσους έχουν μεγάλη εμπειρία από τέτοιου είδους μελέτες .. κυρίως τα στατιστίκα αποτελέσματα .

ευχαριστώ
    Το μόνο που μπορεί να σου πει κάποιος είναι ορισμένες τάσεις, τις οποίες εσύ θα αξιολογήσεις μαζί με άλλα χίλια δύο που δεν ξέρει ο ...ειδικός. :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Το μόνο που μπορεί να σου πει κάποιος είναι ορισμένες τάσεις, τις οποίες εσύ θα αξιολογήσεις μαζί με άλλα χίλια δύο που δεν ξέρει ο ...ειδικός. :bigsmile:

Αγαπητέ μου ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση απάντηση ..

να επιμείνω λίγο και να ξαναρωτήσω .. με την ίδια λογική αλλά κάπως ανάποδα ... μπορεί να συμβεί κάτι το οποίο το ωροσκόπιο δεν δίχνει ?? δεν καταγράφει αυτή την τάση ..?
    ελπίζω να είμαι κατανοητή

φιλικά
    Le coeur unit
    ce que l'esprit divise.

Η καρδιά σμίγει,
    ό,τι ο νους χωρίζει.

Quote Originally Posted by WHITE.HORSE View Post
    Αγαπητέ μου ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση απάντηση ..

να επιμείνω λίγο και να ξαναρωτήσω .. με την ίδια λογική αλλά κάπως ανάποδα ... μπορεί να συμβεί κάτι το οποίο το ωροσκόπιο δεν δίχνει ?? δεν καταγράφει αυτή την τάση ..?
    ελπίζω να είμαι κατανοητή

φιλικά
    Φυσικά και μπορεί να συμβεί κάτι που δεν το δείχνει ο χάρτης. Μάλλον, τα περισσότερα τα βλέπουμε μετά, αφού έχουν συμβεί.
    Πάντως με την ίδια λογική που δείχνει τάσεις αυτών που θα συμβούν, δείχνει και τις τάσεις αυτών που δεν θα συμβούν :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Εγώ θα προτιμούσα να ΜΗΝ σου απαντήσω εδώ γιατί θα γίνω κυνικός ( ..... τον σκορπιό μου :toung αλλά επειδή δεν γίνεται ( ..... τον Δίδυμό μου ) έτσι απλά θα πω πως εκ των υστέρων όλο και κανέναν κοσμικό κοκκο σκόνης θα ανακαλύψουμε που θα ερμηνεύει το γεγονός!

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Φυσικά και μπορεί να συμβεί κάτι που δεν το δείχνει ο χάρτης.
    :bigsmile:
    ναι αυτό ήθελα να πω ...

ευχαριστώ που μου απαντάς πάντα με ευγένια και χωρίς ασάφειες
    Le coeur unit
    ce que l'esprit divise.

Η καρδιά σμίγει,
    ό,τι ο νους χωρίζει.

hi
    ερση <η οποιο αλλο μελος μπορει να με βοηθήσει>

στο 1ο συνθετο ο ηλιος ειναι στον αιγοκερω στον 8 οικο κ κανει τις εξης οψεις
    αντιθεση με σεληνη,συνοδο με ερμη,συνοδο με αφροδιτη συνοδο με ποσειδωνα κ τριγωνο με ωροσκοπο...ολα αυτα καλα δεν ειναι??ελα ομως που στη συναστρια ο ηλιος τετραγωνιζει πλουτωνα κ μπουμ!!!

στο 2ο χαρτη συνθετου που δεν καταλαβαινω:ηλιος υδροχοος στο 1 αντιθεση με σεληνη,μισο τετραγωνο με αφροδιτη,τετραγωνο με κρονο,εξαγωνο με ουρανο,τετραγωνο με πλουτωνα...να συμπληρωσω οτι ο 7 οικος ειναι στο λεων αρα παλι σημαντικος ειναι ο ηλιος

τι λετε?κ οι 2 χαρτες ειναι για κλαμματα??

Page 2 of 13 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 12 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)