s
Οψεις Σεληνης - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 17 of 17
    Όνομα:
    cancerian

Re: Οψεις Σεληνης

Quote Originally Posted by white diamond View Post
    θα σου πω για τη δικη μου περίπτωση που κάπως μοιαζει ..εχω σεληνη αιγόκερω στον 12 οίκο σε συνοδο με ποσειδωνα από τον 11 οίκο.
    αυτός ο ποσειδώνας και ο 12 με έχει κάνει κομμάτια!
    αν και θεωρείται η ανώτερη έκφραση της αγάπης απο κάποιους, ο ποσειδωνας σε κανει φοβερα ευαισθητο κάτι που είναι σαν μια φωτεινή επιγραφή που βλέπουν οι άλλοι και φυσικά θέλουν να κάνουν χρήση!
    είναι όμορφο να είμαστε ευαισθητοι και να αγαπάμε , αλλά πρέπει να μπαίνουν και κάποια όρια ώστε να μην παραβιαζόμαστε καθε τρεις και λίγο!
    όσο για το ...αχόρταγο της υπόθεσης...νομίζω ότι ισχύει , και επειδή δεν είναι εύκολο να βρεις εξίσου δοτικά άτομα ταλαιπωρείσαι.Όμως πιστεύω ότι δείχνει πως μέσα σου έχεις και τη δυνατότητα να αγαπηθείς δυνατά και ουσιαστικά , σε βάθος.
    αν αφήσουμε λίγο το ότι θέλουμε να σώσουμε όλους τους κατατρεγμένους που έχουν βγει απο ταινία Ξανθόπουλου , θα μπορέσουμε να ικανοποιήσουμε και τις δικές μας ανάγκες.
    όσο για τις κρόνιες όψεις(έχω εξαγωνο σεληνης με κρόνο)
    πιστευω ότι βάζουν φρένο στο συναίσθημα , και μπαίνει μπροστά η λογική.Είναι ένας δύσκολος δρόμος μέχρι να μάθεις να χειρίζεσαι και να αντέχεις το συναίσθημα ώστε να μην σε μπλοκάρει . Όταν γίνει αυτό θα είναι όλα πιο έυκολα στον συναισθηματικό σου κόσμο και αυτό θα εκφράζεται στις σχέσεις, γιατί γενικά αυτή η καταπίεση των συναισθημάτων οδηγεί σε ένα ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί.καλή τυχη και να χεις όμορφη διαδρομή!

*είναι και λίγο αργά , τα έγραψα μπερδεμένα...ελπίζω να βγάζουν νόημα!:bigsmile:

Αχχχ αυτη η συνοδος Σεληνη / Ποσειδωνα μας εχει καψει εμας που την εχουμε , ομολογουμενως... Εδω χρειαζεται ενας γερος Κρονος ωστε να φερει ισορροπιες.

Όνομα:
    white

Quote Originally Posted by cancerian View Post
    Αχχχ αυτη η συνοδος Σεληνη / Ποσειδωνα μας εχει καψει εμας που την εχουμε , ομολογουμενως... Εδω χρειαζεται ενας γερος Κρονος ωστε να φερει ισορροπιες.
    αγαπητέ συνοδοιπόρε (!) . και κρόνια σελήνην διαθέτομεν και εξάγωνο κάνει με κρόνο...αλλά αυτός ο 12ος και η συνοδος με ποσειδωνα μας εχουν καταντήσει παράρτημα του Αγίου Παντελεήμωνος ...βοήθειά μας!!:bigsmile::nuts::nuts:

Όνομα:
    cancerian

......η συνοδος με ποσειδωνα μας εχουν καταντήσει παράρτημα του Αγίου Παντελεήμωνος
    :bigsmile: :bigsmile: :bigsmile: :bigsmile: ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΛΕΣ .....!!!!!!! Αν και η συνδος αυτη με τον Ποσειδωνα αντιθετει με τον Ηλιο μου (πανσεληνος σε θολουρα) Μπας και με σωσει η αντικειμενικοτητα της πανσεληνου ( Σεληνη αντιθεση Ηλιος) αλλα και παλι χλωμο εως εκρου ( το χρωμα του νεκρου)

Όνομα:
    white

:bigsmile: :bigsmile: :bigsmile: :bigsmile: ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΛΕΣ .....!!!!!!! Αν και η συνδος αυτη με τον Ποσειδωνα αντιθετει με τον Ηλιο μου (πανσεληνος σε θολουρα) Μπας και με σωσει η αντικειμενικοτητα της πανσεληνου ( Σεληνη αντιθεση Ηλιος) αλλα και παλι χλωμο εως εκρου ( το χρωμα του νεκρου)
    φίλε cancerian...πυκ(ν)οί καπ(ν)οί (το νι όπως το έλεγε η Αμαλία του "παρά πέντε!!!) π(ν)ίγουν τη σελήνη μας!!!

αλλά έχω αποφασίσει το εξής ...(καθότι τελευταίως τσουρουφλίστηκα για τα καλά!)
    απο δω και πέρα μηδενική ανοχή στα φερόμενα "θύματα" , πονεμένους , κατατρεγμένους και όλους τους direct απογονους του Βασιλάκη Καίλα!!:nuts:

Όνομα:
    cancerian

φίλε cancerian...πυκ(ν)οί καπ(ν)οί (το νι όπως το έλεγε η Αμαλία του "παρά πέντε!!!) π(ν)ίγουν τη σελήνη μας!!!

αλλά έχω αποφασίσει το εξής ...(καθότι τελευταίως τσουρουφλίστηκα για τα καλά!)
    απο δω και πέρα μηδενική ανοχή στα φερόμενα "θύματα" , πονεμένους , κατατρεγμένους και όλους τους direct απογονους του Βασιλάκη Καίλα!!:nuts:

ΦΥΣΙΚΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ .... Εδω και ενα εξαμηνο εχω αποτιναξει την μιζερολατρια , μακριαααααααααααα , μαστιγωνω τα φερομενα θυματα , ποναω τους πονεμενους , κατατρεχω τους κατατρεγμενους και τελικα κλωτσαω καθε απογονο βλ. Καιλα ...
    Μπορεις να το πεις και Διελαυνων Πλουτωνας αντιθεση γενεθλιος Ηλιος και συνοδος αυτου με γενεθλια συνοδο Σεληνη /Ποσειδωνα χαχαχαχαχα

Όνομα:
    white

ΦΥΣΙΚΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ .... Εδω και ενα εξαμηνο εχω αποτιναξει την μιζερολατρια , μακριαααααααααααα , μαστιγωνω τα φερομενα θυματα , ποναω τους πονεμενους , κατατρεχω τους κατατρεγμενους και τελικα κλωτσαω καθε απογονο βλ. Καιλα ...
    Μπορεις να το πεις και Διελαυνων Πλουτωνας αντιθεση γενεθλιος Ηλιος και συνοδος αυτου με γενεθλια συνοδο Σεληνη /Ποσειδωνα χαχαχαχαχα
    ααααααα μα πορκέ δεν υπάρχει smilie - αυτόματη μούντζα ;;!ΓΙΑΤΙ;!
    θες να είναι ο πλούτωνας σύνοδος ποσειδώνα απο τον 11???
    θες ο διας στον 12 που είδα το φως το αληθινό;;
    θες να αργησα αλλά επιτέλους πήρα μπρος ;;(καθότι είμαστε και βραδυφλεγη ζούδια...!!)

σημασία έχει ότι έκλεισε το υποκατάστημα της πρόνοιας!
    μωρε ας μου εμφανιστεί κανείς και έχω πρόχειρη την απόχη!!:toung::bigsmile:

Όνομα:
    cancerian

Με το μονο πραγμα που την "βρισκω" αυτο τον καιρο ειναι με το Grey's Anatomy και την Λολα, απο εκει να καταλαβεις ...... :crazy:

Το ανωθεν κειμενο ειναι fftopic:

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)