- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 27
Thread: Τρίτο πρόσωπο στη σχέση
-
21-10-2008, 02:52 PM #11
Re: Τρίτο πρόσωπο στη σχέση
Ποιοι ειναι οι οικοι που σχετιζονται με το ερωτημα μου?
Εχεις δίκιο, θα ήταν χρήσιμο ένα τέτοιο άρθρο..
Εχω συναντήσει σε διάφορα φορουμ να ρωτάνε για την επανασύνδεση και για το πως φαίνεται η ύπαρξη τρίτου προσώπου και μία σαφή απάντηση δεν έχει δωθει...
Επίσης κατι άλλο...Δύο άνθρωποι χωρίζουν..Κατα αρχάς μπορείς να προβλέψεις έναν χωρισμό? Επειτα, φαίνεται κάπως αν αυτος ο χωρισμός ειναι οριστικός ή υπάρχει πιθανότητα κάποια στιγμή να είναι και πάλι μαζί...? Και αν ναι, σε πόσο καιρό ας πουμε, κάτω από ποιες συνθήκες κτλ?
-
21-10-2008, 02:57 PM #12
Μαλλον κάτι δεν έχω καταλάβει...
Χρειάζεται να μελετήσεις προοδευτικούς και σύνθετους και διελεύσεις, για να διαπιστώσεις αν θα υπάρξει τρίτο πρόσωπο, που είναι και λάθος προσφώνηση αφού μιλάμε για χωρισμένο ζευγάρι;
Αρα το σωστό θα ήταν να λέμε το επόμενο πρόσωπο
Και βεβαια, το απολύτως φυσικό είναι να πάει ο καθένας παρακάτω..δεν είναι;:unsure:, και δεν χρειάζεσαι προγνωστικό σύστημα για να το δεις αυτό.:bigsmile:
-
21-10-2008, 03:03 PM #13
Φανταζομαι οτι οι οικοι που σχετιζονται με κατι τετοιο ειναι ο 5, ο 7 και ισως και ο 8ος Επισης ισως η σεληνη, η αφροδιτη και οι οψεις με αργους πλανητες...
Σαφης απαντηση και συγκεκριμενη δε θα μπορουσε νομιζω να δωθει...Ειπαμε οτι ειναι ενα παζλ και για συγκεκριμενες απαντησεις πρεπει να το εξατομικευσεις....Αλλα καποιες πολυ γενικες ενδειξεις ισως να μπορουσαν να δωθουν...που φυσικα δε θα ηταν απολυτες!
Ισως να μπορεις και να το προβλεψεις κατι τετοιο....
Και η ωριαια απανταει νομιζω σε τετοια ερωτηματα περα των αλλων συστηματων προβλεψης κτλ...Αλλα περισσοτερα δε γνωριζω ουτε εγωοσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
21-10-2008, 03:08 PM #14
[[παραθεση ηθελα να κανω και μπερδευτηκα πατωντας τις ευχαριστιες
]]]
Θα ηθελα να πω στο αγαπητο μελος με ολο το θαρρος οτι και ολες οι διελευσεις να περασουν και κρονοι ουρανοι και πλουτωνες απο απο πανω σας αν δεν θελει να χωρισει καποιος δεν χωριζει...
το οτι δεν θελει να ειναι μεσα στην σχεση καποιος πρεπει να το καταλαβουμε και να προχωραμε παρακατω ..
και φυσικα αν εχετε χωρισει και τριτο προσωπο θα μπει και τεταρτο ...ελευθερος ειναι και προχωραει ..μηπως και εσυ πρεπει να κανεις το ιδιο ;
-
21-10-2008, 03:13 PM #15
Αυτο που λες ειναι αλλο θεμα...Ας μεινουμε στα αστρολογικα κατα αρχας...Καποιες φορες ο χωρισμος ειναι προσωρινος..Δεν το ξερουμε αυτο, ολοι θελουμε να παμε παρακατω...Αλλα εχω ακουσει πολλα ατομα (σοβαρα ατομα και διαισθητικα) να μου λενε: νιωθω οτι θα ειμαστε και παλι μαζι....
Δεν ξερω πως μπορω να το εξηγησω....Εξωτερικές καταστασεις χωρίζουν ένα ζευγάρι...Ο καθενας πάει παρα κάτω, που ειναι το λογικο..Καποιος θα κάνει και σχεση με άλλον προσωπο (γι'αυτο λεω τριτο προσωπο..Αφου μιλαω για δυο ατομα, το αλλο δεν ειναι το τριτο? Δεν το λεω με την εννοια το "τριτο" προσωπο..). Υπάρχουν συναισθήματα απλά τώρα κάτι έγινε και αυτά θάφτηκαν...Γι'αυτο ρωτάω, αστρολογικα φαίνεται τι ήταν αυτο που τους χώρισε? Φαινεται αν θα ξαναείναι μαζί? Φαινεται αν κάποιος απο τους δύο κάνει και άλλα σχέση?.....
Μιλαω γενικα και αστρολογικα..! Δεν μιλαω για συμβουλευτικη-ψυχολογια.....Το ειπα και παραπανω...Ειναι σαν να μου λες: χρειαζεται να δεις τον χάρτη σου για να δεις αν θα παντρευτεις ή οχι? Στο χέρι μας δεν ειναι αν θα παντρευτουμε ή οχι? Ελα μου όμως που κάποιοι δεν μπορουν..Κατι αστρολογικο τους βαραινει (που σίγουρα κάπως έχει να κανει και με το ψυχολογικο υπόβαθρο, από την άποψη οτι κάποια κοπέλα μπορεί να μπλέκει μονιμως με άντρες που αδιαφορούν γι'αυτήν γιατι απλά ειχε από μικρή λάθος σχέση με τον πατέρα της...Ακόμα και αυτό κάπως φαίνεται στον χάρτη της...).Αυτά εξετάζω εγω....
-
21-10-2008, 03:14 PM #16
Τελικά, κοπελιά, έχεις βαλθεί να αποδείξεις ότι όντως στα αρνητικά χαρακτηριστικά του Αιγόκερω είναι και η ...ξεροκεφαλιά
Σε τόσα ποστ σου λένε ότι δεν μπορείς έτσι εύκολα να δεις κάποια πράγματα, και ακόμα άτομα που το παλεύουν το πράμα χρόνια είναι δύσκολο αν όχι ανέφικτο να τα δουν. Και εσύ θες μέσα σε δυο μέρες να τα μάθεις όλα. Ή δεν έχεις καταλάβει τι είναι η αστρολογία, ή έχεις καταλάβει και μας κάνεις πλάκα.
Βλέπεις ότι κάνεις μια ερώτηση και σου δίνεται μια απάντηση η οποία σου γεννά άλλες 10 ερωτήσεις που με τη σειρά τους γεννάν άλλες 100
Είναι προφανές ότι υπάρχει έλλειμμα στις γνώσεις σου περί την αστρολογία και το καλύτερο που θα είχες να κάνεις είναι να χαλαρώσεις και να αρχίσεις από τα βασικά: τι είναι ζωδιακός κύκλος, πώς διαιρείται και γιατί, τι είναι τα ζώδια και τέτοια. Θα ήταν καλύτερο και για εσένα :bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
21-10-2008, 03:18 PM #17
Μμμ, δεν ειναι πάντα έτσι..Το λέω και παρακάτω απατώντας σε κάποιο άλλο μέλος...Δεν θα το αναλύσω γιατι θα μου το κλεισουν πάλι το θέμα....Ας περιοριστούμε μόνο στα αστρολογικα...Ο καθενας έχει την απόψη του τόσο για τις σχέσεις όσο και για την ζωή την ίδια..Καποιοι πιστεύουν σε προηγουμενες ζωές και κάποιοι όχι....
Οπως και να έχει δεν ειναι απαραίτητο οτι μιλάω απαραίτητα για μένα..Με αφορμή προσωπική μου εμπειρία εξετάζω αυτή τη στιγμή διάφορα θέματα της αστρολογίας..Αν έχετε να πειτε κατι αστρολογικο δεκτο...Αλλιώς, ειπα, για συμβουλευτικη-ψυχολογια υπάρχουν και άλλα φόρουμ...(Σορρυ αν ειμαι αποτομη αλλα δεν θέλω να μου κλεισουν πάλι το θεμα....)
-
21-10-2008, 03:25 PM #18
Τα γνωριζω αυτα.....Κατ'αρχας δεν ειμαι ξεροκεφαλη...Ο γραπτος λογος δεν βοηθαει να καταλαβεις με τι υφος μπορώ να μιλαω...Δευτερον δεν θελω να τα μαθω ολα τωρα...Απαντηση σε 2 ερωτησεις ήθελα...Οταν μελετας κάτι δεν σου γεννιούνται απορίες? Σημαινει οτι θέλεις να τα μάθεις όλα τώρα? Επειτα δεν μου ειπε κανεις με σαφηνεια οτι αστρολογικώς δεν μπορεις να πάρεις τέτοιες απαντησεις...Παρα αρχισαν ολοι να μου λενε προχωρα παρακατω κτλ...Κατα αρχας ειπα..Δεν μιλαω αποκλειστηκα για μενα..Με αφορμη εμενα θελω να μαθω καποια πραγματα κατα ποσο μπορει ή δεν μπορεί να φαινονται σε έναν χάρτη κτλ...Δεν ξέρω που έκανα το λαθος...Βρεθήκαν άτομα και μου ψιλοέδωσαν απαντησεις οτι ήξερε ο καθενας)..Και αυτες μου γέννησαν και άλλα ερωτήματα...Κακό ειναι και αυτο? Το φορουμ γι'αυτο δεν υπάρχει? Η έκανα λάθος?
-
21-10-2008, 03:28 PM #19
Θα παρακαλούσα να διατηρηθεί το θέμα του συγκεκριμένου thread.
-
21-10-2008, 03:32 PM #20
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.