s
ΧΕΙΡΩΝ - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 13 of 13

Thread: ΧΕΙΡΩΝ

Re: ΧΕΙΡΩΝ

Σε ευχαριστω πολυ κ. Μητσακο!Διαφωτιστικο το αρθρο...!!!:bigsmile:

Όνομα:
    Αλεξανδρα

Κ.Μητσακο στο αρθρο του Κ.Παπαδολιά η παρακατω παραγραφος σκιαγραφει θα ελεγα τρομακτικα ενδοτερες και πολυ προσωπικες σκεψεις και συμπερασματα μου(εμπειρικα φυσικα) για τη ζωη και τους στοχους μου.Την παραθετω:
    <<Ο Χείρων στον 11ο οίκο κάνει τον άνθρωπο να πιστεύει ότι ήρθε στη ζωή για ένα συγκεκριμένο λόγο, για να προσφέρει κάτι στην ανθρωπότητα. Ο άνθρωπος αυτός μπορεί να γίνει μία τραγική φιγούρα όσο προσπαθεί συνειδητά να επιτύχει τον προορισμό του. Καθώς προσπαθεί ξανά και ξανά, μπλοκάρει ο ίδιος τη ροή της ενέργειας και αδυνατεί να εκπληρώσει το σκοπό του. Αν μάλιστα, γνωρίζει το σκοπό του, αλλά δεν έχει τα μέσα να τον εκπληρώσει, η φιγούρα γίνεται ακόμη περισσότερο τραγική. Η πρόκληση για τον άνθρωπο αυτό είναι διπλή. Καταρχήν πρέπει να βρει τα μέσα για την εκπλήρωση του σκοπού του. Και δεύτερον να αποστασιοποιηθεί από την ίδια την ανάγκη να τον εκπληρώσει. Να μάθει απλά να μη θέλει. Αν συνηθίσει στο να μη θέλει, η ροή της ενέργειας θα ξεμπλοκαριστεί και θα φτάσει κοντύτερα στην εκπλήρωση του σκοπού του.>>
    θα ηθελα να ρωτήσω καταρχην με ποιο τροπο θα διαπιστωσω αν είναι αναδρομος ο Χειρων.
    Επισης εχω την αίσθηση οτι η παραπάνω ανάλυση κανει μια προταση ωστε να αφεθούμε περισσοτερο στο τυχαίο ,το πεπρωμένο ,τη μοιρα ,την συγκυρια (ο καθένας ας το ονομασει κατα τα πιστευω του). Εχω βιώσει εντονα τα παραπάνω σε πολλες περιπτώσεις στην ζωη μου αλλα πιστευα παντα στην ασφαλη επιτυχία που μπορεί να φερει ο μεγάλος αγώνας παρα στο αβεβαιο της τυχης και μάλιστα συνήθως χωρις αποτέλεσμα αξιο του κόπου μου.
    θα ήθελα την θέση σας εκτος αν θεωρείτε οτι ξεφευγω καπως απο το θέμα οπότε συγχωρείστε με .

επιτέλους βρίσκω θέμα με τον ανάδρομο χείρωνα!:nuts:

έχω το χείρωνα ανάδρομο στον ταύρο στη 00 35 57 στον 4ο οίκο στο γενέθλιο.

έχω το χείρωνα ανάδρομο στον κριό στη 29 01 15 στο προοδευτικό.

τι σημαίνουν όλα αυτά?????

ευχαριστώ!

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)