s
οψεις σεληνης στο γεννεθλιο χαρτη - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 11 to 20 of 30
    Όνομα:
    ΕΦΗ

Re: οψεις σεληνης στο γεννεθλιο χαρτη

Quote Originally Posted by doukas View Post
    η σελήνη δείχνει την μητέρα; εγώ που έχω εξάγωνο με ¶ρη δηλαδή και μαλώνουμε συνέχεια;!χεχ!
    Αυτο δεν σημαινει πως δεν αγαπαει ο ενας τον αλλο.:bigsmile:

Quote Originally Posted by stellamou View Post
    μια απορια σχετικα με την σεληνη..δυο αδερφια απο την ιδια μανα και τον ιδιο πατερα..εχωντας διαφορετικη σεληνη και ηλιο..αντιστοιχα..και απο οσο ξερω ο ηλιοσ και η σεληνη αντιπροσωπευουν τον πατερα μας και την μανα μας αντιστοιχα,πως γινεται να εισπρατουν διαφορετικη εικονα των ανθρωπων αυτων??απο τι αλλο εξαρταται μεσα στον χαρτη πως θα το βλεπει το παιδι??απο τις οψεις που κανουν και απο τον οικο που πεφτουν..μεσα στον γενεθλιο του??
    Τι πιο λογικό και φυσικό δύο άνθρωποι με κοινούς γονείς να έχουν διαφορετικό τρόπο αντίληψης των πραγμάτων -άρα και διαφορετικό τρόπο με τον οποίο βλέπουν τους γονείς τους, ανεξάρτητα από τις κοινές τους καταβολές. Διαφορές υπάρχουν και μεταξύ δίδυμων αδελφών, δεν θα υπάρξουν μεταξύ αδελφών που έχουν και χρονική διαφορά;
    Επιπλέον, η αστρολογία αυτό ακριβώς κάνει: αντικατοπτρίζει τη μοναδικότητα του καθενός μας ανεξάρτητα από τις ομοιότητες που υπάρχουν μεταξύ των ανθρώπων. Η διαφορές στον Ήλιο και τη Σελήνη αυτό ακριβώς δείχνουν, τον διαφορετικό τρόπο με τον οποίο εισπράττουν δύο αδέλφια μια αμοιβαία σχέση.

Το βασικό όμως είναι ότι για να έχεις μια πλήρη εικόνα του πώς αντιλαμβάνεται και πώς χειρίζεται τη σχέση με τους γονείς του κάποιος, θα πρέπει να εξετάσεις όχι μόνο τον Ήλιο (που συμβολίζει συνήθως τον πατέρα) και τις όψεις/θέση του και τη Σελήνη (που συμβολίζει συνήθως τη μητέρα) και τις όψεις/θέση της, αλλά σχεδόν το σύνολο του χάρτη.

Πρέπει, π.χ., να αναλύσεις τον 1ο οίκο και τον ωροσκόπο, για να δεις με ποιον τρόπο εκφράζει τα όποια του συναισθήματα, να δεις τον 4ο και να λάβεις υπόψιν σου τις ενδείξεις από εκεί σχετικά με το ποια είναι η κατάσταση στο πατρικό του και ποια βιώματα του γεννούν διάφορα συναισθήματα και αντιλήψεις, πρέπει να δεις τον ¶ρη του, προκειμένου να δεις πώς διαχειρίζεται τον δυναμισμό του, τους Δεσμούς, τον Ερμή, τον 3ο, ακόμα και τον Κρόνο και άλλα πολλά. Γενικά, να έχεις στο νου σου ότι δεν φτάνει μόνο ο Ήλιος και η Σελήνη για να δεις το πώς αντιλαμβάνεται και βιώνει κάποιος τη σχέση με τους γονείς του -όπως και κάθε σχέση του φυσικά- αλλά το σύνολο του χάρτη του.

Quote Originally Posted by brenta View Post
    Να ρωτησω αν καποιος ξερει η οψη χιαστι σεληνη με πλουτωνα ενδεχεται να δειχνει και πως η μητερα κατα καποιο τροπο ''χρησιμοποιει´το παιδι της π.χ για να παιρνει το μερος της σε διαφωνιες που μπορει να χει με το πατερα ή ειναι εντελως ασχετο???
    Είναι ένα ενδεχόμενο.

Quote Originally Posted by doukas View Post
    η σελήνη δείχνει την μητέρα; εγώ που έχω εξάγωνο με ¶ρη δηλαδή και μαλώνουμε συνέχεια;!χεχ!
    Ισχύει ότι ανέφερα και στην stellamou. Από μια όψη, ιδίως αν είναι εξαγώνου (που υποδεικνύει ουσιαστικά μια δυνητική κατάσταση) δεν βγάζουμε συμπέρασμα.

Quote Originally Posted by SAGIVI View Post
    Βrendaki, η χιαστι ειναι μια καρμικη οψη. Δεν γνωριζω αν μπορει να σημαινει ακριβως κατι τετοιο, αλλα μου φαινεται πολυ πιθανον. Πιστευω ομως, οτι δειχνει σιγουρα βαθεια συναισθηματα και αντιδρασεις απεναντι στην μητερα.
    Υπαρχει ενα καταπληκτικο αρθρο στις μεταφρασεις, που αφορα στα τριγωνα στην ζωη μας. Εκει αναλυονται οι οψεις και οι επιδρασεεις τους σε σχεση με τους γονεις μας. Θα σου αρεσει πολυ.
    Τι σημαίνει ότι η χιαστί είναι "καρμική" όψη; Αν κάποιος αποδέχεται την καρμική θεώρηση, όλες οι όψεις καρμικές είναι.

Μια σειρά άρθρων που μπορεί να προσθέσουν κάτι στη σκέψη σας είναι αυτή:
    http://www.myhoroscope.gr/35-%DC%F1%...EF%E9-1-a.html
    http://www.myhoroscope.gr/35-%DC%F1%...EF%E9-2-a.html
    http://www.myhoroscope.gr/35-%DC%F1%...%F1%EF%F2.html
    αλλά και αυτό
    http://www.myhoroscope.gr/17-%EF%DF%...EF%F5%ED;.html
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    διδυμινα

Quote Originally Posted by SAGIVI View Post
    Βrendaki, η χιαστι ειναι μια καρμικη οψη. Δεν γνωριζω αν μπορει να σημαινει ακριβως κατι τετοιο, αλλα μου φαινεται πολυ πιθανον. Πιστευω ομως, οτι δειχνει σιγουρα βαθεια συναισθηματα και αντιδρασεις απεναντι στην μητερα.

Υπαρχει ενα καταπληκτικο αρθρο στις μεταφρασεις, που αφορα στα τριγωνα στην ζωη μας. Εκει αναλυονται οι οψεις και οι επιδρασεεις τους σε σχεση με τους γονεις μας. Θα σου αρεσει πολυ.
    sagivi μου,δεν βρισκω το αρθρο μηπως μπορεισ να κανεισ μια επικοληση την διευθυνση??πατησα και δεν μου το βγαζει!

Όνομα:
    ΕΦΗ

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Τι πιο λογικό και φυσικό δύο άνθρωποι με κοινούς γονείς να έχουν διαφορετικό τρόπο αντίληψης των πραγμάτων -άρα και διαφορετικό τρόπο με τον οποίο βλέπουν τους γονείς τους, ανεξάρτητα από τις κοινές τους καταβολές. Διαφορές υπάρχουν και μεταξύ δίδυμων αδελφών, δεν θα υπάρξουν μεταξύ αδελφών που έχουν και χρονική διαφορά;
    Επιπλέον, η αστρολογία αυτό ακριβώς κάνει: αντικατοπτρίζει τη μοναδικότητα του καθενός μας ανεξάρτητα από τις ομοιότητες που υπάρχουν μεταξύ των ανθρώπων. Η διαφορές στον Ήλιο και τη Σελήνη αυτό ακριβώς δείχνουν, τον διαφορετικό τρόπο με τον οποίο εισπράττουν δύο αδέλφια μια αμοιβαία σχέση.

Το βασικό όμως είναι ότι για να έχεις μια πλήρη εικόνα του πώς αντιλαμβάνεται και πώς χειρίζεται τη σχέση με τους γονείς του κάποιος, θα πρέπει να εξετάσεις όχι μόνο τον Ήλιο (που συμβολίζει συνήθως τον πατέρα) και τις όψεις/θέση του και τη Σελήνη (που συμβολίζει συνήθως τη μητέρα) και τις όψεις/θέση της, αλλά σχεδόν το σύνολο του χάρτη.

Πρέπει, π.χ., να αναλύσεις τον 1ο οίκο και τον ωροσκόπο, για να δεις με ποιον τρόπο εκφράζει τα όποια του συναισθήματα, να δεις τον 4ο και να λάβεις υπόψιν σου τις ενδείξεις από εκεί σχετικά με το ποια είναι η κατάσταση στο πατρικό του και ποια βιώματα του γεννούν διάφορα συναισθήματα και αντιλήψεις, πρέπει να δεις τον ¶ρη του, προκειμένου να δεις πώς διαχειρίζεται τον δυναμισμό του, τους Δεσμούς, τον Ερμή, τον 3ο, ακόμα και τον Κρόνο και άλλα πολλά. Γενικά, να έχεις στο νου σου ότι δεν φτάνει μόνο ο Ήλιος και η Σελήνη για να δεις το πώς αντιλαμβάνεται και βιώνει κάποιος τη σχέση με τους γονείς του -όπως και κάθε σχέση του φυσικά- αλλά το σύνολο του χάρτη του.

Είναι ένα ενδεχόμενο.

Ισχύει ότι ανέφερα και στην stellamou. Από μια όψη, ιδίως αν είναι εξαγώνου (που υποδεικνύει ουσιαστικά μια δυνητική κατάσταση) δεν βγάζουμε συμπέρασμα.

Τι σημαίνει ότι η χιαστί είναι "καρμική" όψη; Αν κάποιος αποδέχεται την καρμική θεώρηση, όλες οι όψεις καρμικές είναι.

Μια σειρά άρθρων που μπορεί να προσθέσουν κάτι στη σκέψη σας είναι αυτή:
    http://www.myhoroscope.gr/35-%DC%F1%...EF%E9-1-a.html
    http://www.myhoroscope.gr/35-%DC%F1%...EF%E9-2-a.html
    αλλά και αυτό
    http://www.myhoroscope.gr/17-%EF%DF%...EF%F5%ED;.html
    Μητσακο μου ,απ οτι θυμαμαι αυτη η οψη ιδιαιτερα, θεωρειται καρμικη.
    Τωρα γενικοτερα, συμφωνω μαζι σου ως προς το αν καποιος πιστευει στο καρμα η οχι , μπορει να θεωρει ολες τις οψεις καρμικες.

Όνομα:
    ΕΦΗ

Quote Originally Posted by stellamou View Post
    sagivi μου,δεν βρισκω το αρθρο μηπως μπορεισ να κανεισ μια επικοληση την διευθυνση??πατησα και δεν μου το βγαζει!
    Επειδη δεν τα παω καλα με τις επικολλησεις , οπως ξερει το πανελληνιο, σε παρακαλω κλικαρισε στα <αρθρα απο μεταφρασεις-αναδημοσιευσεις>,Εκει θα βρεις το <Αιωνιο τριγωνο>.Ειναι αρθρο σε τρια μερη και κατα την γνωμη μου , η προσεγγιση ειναι εξαιρετικη.

Όνομα:
    Μαρία

Tώρα μου θυμίσατε κάτι που με ανησυχεί τόσο πολύ,και το βλέπω συνέχεια μπροστά μου.Τη σχέση μάνας-γιου,φαίνονται και κάτι σύνοδοι Ποσειδώνα-Χείρωνα και λέω πάει,θα μπλέξει το μωρό μου!
    Πείτε μου κατι βρε παιδιά.Τι είναι πιο σωστό,να κοιτάξεις το γενέθλιο χάρτη ενός παιδιού και να τον μελετήσεις ή να συγκρίνεις γενέθλιους μαμάς-γιου?Μπερδεύομαι γιατί στο γενέθλιο του ο γιος μου ας πούμε έχει τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ηλιο του και αυτό κάτι σημαίνει για τη μανούλα!Ομως στη συναστρία μας ο Ηλιος μου κάνει τρίγωνο με τη Σελήνη του και αυτό επίσης είναι κάτι άλλο.Τι είναι πιο ουσιαστικό να κοιτάς?

Quote Originally Posted by maria76 View Post
    Tώρα μου θυμίσατε κάτι που με ανησυχεί τόσο πολύ,και το βλέπω συνέχεια μπροστά μου.Τη σχέση μάνας-γιου,φαίνονται και κάτι σύνοδοι Ποσειδώνα-Χείρωνα και λέω πάει,θα μπλέξει το μωρό μου!
    Πείτε μου κατι βρε παιδιά.Τι είναι πιο σωστό,να κοιτάξεις το γενέθλιο χάρτη ενός παιδιού και να τον μελετήσεις ή να συγκρίνεις γενέθλιους μαμάς-γιου?Μπερδεύομαι γιατί στο γενέθλιο του ο γιος μου ας πούμε έχει τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ηλιο του και αυτό κάτι σημαίνει για τη μανούλα!Ομως στη συναστρία μας ο Ηλιος μου κάνει τρίγωνο με τη Σελήνη του και αυτό επίσης είναι κάτι άλλο.Τι είναι πιο ουσιαστικό να κοιτάς?
    Γιατί δεν δοκιμάζεις έναν composite?
    Εμένα τουλάχιστον με βοήθησε πάρα πολύ.
    Είναι στις επιλογές των χαρτών-σχέσεων.
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

Quote Originally Posted by maria76 View Post
    Το πιο ουσιαστικό είναι να κοιτάξεις το πώς θα δημιουργείς τις καλύτερες προϋποθέσεις για το μεγάλωμα του γιου σου (πνευματικό-σωματικό-ψυχικό), στο βαθμό που μπορείς και λίγο παραπάνω, και να αφήσεις στην άκρη το ψάξιμο μέσω της αστρολογίας, για αυτό το θέμα τουλάχιστον.

Οι αποσπασματικές σου ερωτήσεις φέρνουν αποσπασματικές απαντήσεις που σε τίποτα δεν βοηθούν την υποχρέωσή σου απέναντί του. Το μόνο που φέρνουν είναι σύγχυση και επιπλέον αβεβαιότητα.

Χαλάρωσε και απόλαυσε αυτήν τη μοναδική σχέση όσο βαθύτερα μπορείς, αναπτύσσοντας τη μεταξύ σας επικοινωνία και προσφέροντάς του τα εφόδια που θα χρειαστεί αργότερα. :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Μαρία

Mητσάκο μου,το να ψάχνω αστρολογικά την συγκεκριμένη σχέση,δεν σημαίνει καθόλου ότι δεν την βιώνω με όλη τη δύναμη της ψυχής μου!Νομίζω το ξέρεις αυτό.Ούτε και αναιρείται κάτι απ'αυτά που κάθε μαμά θα έκανε για το παιδί της,με την α ή β όψη.
    Απλώς όπου υπάρχει αγάπη,υπάρχει και ένα άγχος να πάνε όλα καλά,που και πάλι αυτό δεν το εγγυάται κανείς,γιατί έτσι είναι η ζωή.Εχω και γω τις αγωνίες μου όπως όλοι και ειλικρινά,όλο βλέπω σχετικές δημοσιεύσεις και προσπαθώ να μάθω όσα μπορώ.Αυτό είναι όλο.
    Είμαι χαλαρή,αλλά προβληματίζομαι κιόλας.Αυτό θα συνέβαινε ακόμα και αν δεν ήμουν καν μέλος εδώ,γιατί απλά,ΤΟΝ ΑΓΑΠΩ!!
    Αυτά,και σ'ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τις συμβουλές:bigsmile:μην μπούμε και στην μαύρη τρύπα:unsure:

Όνομα:
    Μαρία

Η ερώτηση μου πάντως ήταν"μη αποσπασματική",αφού ρωτάω για μελέτη συναστριακής σχέσης ή όχι.:bigsmile:

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)