- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 106
Thread: Απορία καρμικού τύπου
-
06-09-2008, 03:51 PM #11
Re: Απορία καρμικού τύπου
Σαφως και υπαρχουν υποστηρικτες του καρμα...και μη υποστηρικτες...
Απολυτα φυσιολογικο αλλωστε...
Εδω ομως δεν μας ζητηθηκε να εξετασουμε αυτο...
Εγω ψαχνω γιατι μ ενδιαφερει το καρμα γενικοτερα...<<We dance around in a ring and suppose, but the Secret sits in the middle and knows....>>Robert Frost.
-
06-09-2008, 07:03 PM #12
εγώ έχω να πω οτι καρμικό δεν είναι μόνο τα ερωτικά
γιατί κολάμε μόνο σε αυτά
σε μια κουβέντα με αστολόγο,δεν ξέρω αν θέλει να πω τ'ονομά της,μου είπε για τον άντρα μου-αφού με ρώτησε αν πιστεύω σε κάρμα-πάνω στη κουβέντα ότι του θυμίζω κάποιο πολύ δικό του άτομο,αγαπημένο,μπορεί να ήμουν οπιοδήποτε και όχι γυναόκα του σε κάποια άλλη ζωη
-
06-09-2008, 08:36 PM #13
Σίγουρα πρόκειται για καρμική σχέση, όχι τόσο λόγω όψεων με τους εξωτερικούς πλανήτες που λογικά θα έχεις και με άλλα άτομα της ίδιας γενιάς, αλλά πιο πολυ για τις όψεις των εσωτερικών πλανητώνκαι ιδίως του Βέρτεξ με αυτούς!!!
Π.χ: Βέρτεξ σε σύνοδο με Σελήνη :blink::nuts:
και Β. Δεσμό σε σύνοδο με Σελήνη :blink::nuts:
(πραγματικά σπάνιο να έχεις και τις δυο όψεις σε μια συναστρία!!!)"Ο σοφός κυβερνά τα άστρα του. Ο ανόητος, κυβερνάται από αυτά..."
Ναι, είμαι ιχθύς με Σελήνη και asc στο Σκορπιό ..... Αν με δείτε να θυμώνω/ ερωτεύομαι ... τρέξτε από την αντίθετη !!!
-
06-09-2008, 08:39 PM #14
Μια και μιλάμε για ...κάρματα, απλώς να πω και εγώ τη γνώμη μου:
Δεν ξέρω αν υπάρχει κάρμα ή όχι, δεν είμαι κάποιος από αυτούς που θα υποδείξουν μια από τις δύο ενδεχόμενες καταστάσεις. Ή υπάρχει ή δεν υπάρχει. Για να βεβαιωθούμε, μόνον ένας τρόπος υπάρχει και τον ξέρουμε όλοι μας. Με το να εμπλεκόμαστε σε συζητήσεις για το αν υπάρχει ή όχι το μόνο που κάνουμε είναι να εμφανιζόμαστε σαν "απόστολοι" της μιας ή της άλλης άποψης.
Δεν αμφισβητώ την ανάγκη ύπαρξης διαλόγου μέσα από τον οποίο όσοι δεν ξέρουμε πρόκειται να μάθουμε, αλλά όταν αυτός αποβαίνει στείρος και δεν δίνει κάτι καινούργιο είναι και περιττό να γίνεται (για εμένα τουλάχιστον). Φυσικά εγώ είμαι της άποψης ότι όπως και να έχει, στείρος θα αποβεί, καθώς πρόκειται για θέμα πίστης, όπου, όπως είναι φυσικό, καμία κουβέντα δεν οδηγεί πουθενά. Η πίστη σε οτιδήποτε δεν χρειάζεται απόδειξη. Υπάρχουν άτομα που πιστεύουν ότι η Γη είναι επίπεδη, τι να κάνεις και τι να τους πεις. Και δεν μιλάμε για κάποιους πρωτόγονους, μιλάμε για κατοίκους των ΗΠΑ :nuts:
Εν πάση περιπτώσει, όλη η εισαγωγή έγινε για να πω και το εξής: αν κάποιος/α πιστεύει ότι το κάρμα υπάρχει, τότε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΠΑΦΗ ΤΟΥ, ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΜΙΚΗ. ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΡΜΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΚΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ! ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕ ΠΙΑ :w00t:
Αν υπάρχει κάρμα, καρμική είναι και η σχέση με τους γονείς μας, και με τον δάσκαλό μας, και με τον περιπτερά μας και με τον φούρναρή μας, καρμική είναι και η πηδηματική σχέση μιας βραδιάς μετά από ψωνιστήρι σε ένα κωλ@μπαρο, καρμική σχέση είναι και το χάδι σε ένα αδέσποτο, καρμικό είναι και το θρόισμα των φύλλων, καρμική κατάσταση είναι και ο πόλεμος.
φιλάκια σε όλους
Make Love Not War
Perfect
(καρμικά είναι και αυτά)Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
06-09-2008, 08:43 PM #15
Αν δεν απατώμαι, τα καρμικά μας χρέη αλλά και οφέλη μπορούν κατα κάποιο τρόπο να ανιχνευθούν από την ακμή του 12ου οίκου και τις οψεις με Κρόνο.
Δεν παιρνω και όρκο γιατί δεν έχω ασχοληθεί ιδιατερως.
Πιστευω όμως πως η θεση των Δεσμων, περισσότερο χρωματίζει μερος των γενεων, παρά προσωπικά βιώματα.
Θα εχετε σίγουρα παρατηρήσει πως οι ετήσιες σεληνιακές-ηλιακές εκλείψεις λαμβάνουν χωρα στα ζώδια των Δεσμων της Σελήνης.
-
06-09-2008, 10:21 PM #16
Όποιος πιστεύει,πιστεύει όμως.Και εννοείται πως το κάρμα δεν αφορά μόνο ερωτικές σχέσεις αλλά κ οικογενειακές,φιλικές,επαγ γελματικές..Αφορά ακόμα και κάποιον άγνωστο ταξιτζή ξέρω γω,που σου είπε μια κουβέντα κ σε ξεμπλόκαρε..Θα προτιμούσα μια γνώμη γι αυτό που ρώτησα όμως..Αν δεν υπάρχει ας μην λέμε τίποτα καλύτερα:bigsmile:Φιλικά πάντα
What goes around comes around
-
07-09-2008, 02:30 AM #17
-
07-09-2008, 08:33 AM #18
-
07-09-2008, 09:17 AM #19
Χοντρά χοντρά, όχι, δεν πρόκειται ακριβώς για εκκρεμότητες από άλλη ζωή.
Εξίσου χοντρά χοντρά, για να καταλάβουμε το τι είναι το κάρμα, θα μπορούσαμε να το πούμε "ανταποδοτική δικαιοσύνη", ή να κατανοήσουμε ότι κάθε αποτέλεσμα έχει από πίσω του μια αιτία ή, πιο απλά, να πούμε ότι "όπως έστρωσες, έτσι και θα κοιμηθείς". Και κάτω από αυτή τη λογική, δεν υπάρχει μοίρα, αλλά ανευθυνότητα ή υπευθυνότητα :bigsmile:
Αν δεχθούμε ότι η ψυχή κάνει βόλτες από σώμα σε σώμα, ο τρόπος που λειτούργησε κατά την προηγούμενη ενσάρκωση σηματοδοτεί και καθορίζει ως έναν βαθμό τον τρόπο και το πλαίσιο όπου θα κινηθεί στην επόμενη. Έτσι, αν είμαι καλός άνθρωπας σε αυτή τη ζωή, η επόμενη ζωή μου θα εμφορείται από θετική ενέργεια και θα περνάω καλύτερα. Αν όχι, τότε θα πρέπει να αντιμετωπίσω τις παρενέργειες που δημιούργησαν οι κακές μου πράξεις. Κάθε τι που κάνω εντάσσεται σε αυτήν τη διαδικασία και παράγει αντίστοιχα αποτελέσματα. Μέχρι να το καταλάβω αυτό και να είμαι συνέχεια καλός και να αποκτήσω τη σοφία που πρέπει και κάποια άλλα χαρακτηριστικά που θα με βοηθήσουν να κατακτήσω τον "τελικό" μου στόχο, θα τραβιέμαι σε αυτή τη διαδικασία.
Είπαμε, χοντρά χοντρά τα λέω τώρα.
Από όσο γνωρίζω, στη βιβλιοθήκη του myhoroscope υπάρχει προς ανάρτηση ένα πολύ καλό άρθρο για τη μετενσάρκωση, απαλλαγμένο από υποκειμενικά στοιχεία, το οποίο παρουσιάζει σε γενικές-δημοσιογραφικές γραμμές όλη αυτή την ιστορία με τη μετενσάρκωση, η οποία αποτελεί και βασικό συστατικό της θεωρίας του κάρμα. Αν ευαρεστηθούν οι διαχειριστές και το ανεβάσουν εκτιμώ ότι θα βοηθούσε γενικότερα.Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
07-09-2008, 10:48 AM #20
Επειδή ακριβώς ξέρω τα σημεία ενός χάρτη που υποτίθεται πως δείχνουν καρμική σχέση, κι επειδή όπως λες, το ψάχνεις, εφόσον το ψάχνεις σε ρωτάω με ποιό τρόπο το ελέγχεις. Οποιοσδήποτε θεωρεί πως το ψάχνει παραπάνω, εφόσον θεωρείτε πως όποιος δεν πιστεύει το ψάχνει λιγότερο κάποιον που δεν πιστεύει - ας μου πει πως τσεκάρει πως όντως έχει καρμική σχέση με κάποιον άλλο. Αυτό το κομμάτι του "ψαξίματος" με ενδιαφέρει.
Δεν καταλαβαίνω γιατί θεωρείς ότι ρωτώντας σε κάτι τέτοιο εμποδίζω το "ψάξιμο" το δικό σου ή των άλλων....:weird:Ο κόσμος δεν είναι ένα άθροισμα από συμπαντικά ατομικά τομαράκια, περιφερόμενα ανά τους αιώνες.
"Μακριά από μας κι ότι θέλει ας είναι." Να χαίρεται τη φιλοσοφία του όποιος έκοψε το θέμα, αντί να περιοριστεί στο να το κλειδώσει.
¶ντε γεια σας.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.