- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 47
Thread: Κυβερνητης του 7ου-Οψεις?
-
30-08-2008, 01:09 AM #11
Re: Κυβερνητης του 7ου-Οψεις?
Επειδή σας διάβασα προσεκτικά, θα ήθελα να προσθέσω στη συζήτησή σας κάποια πράγματα.
Οι πλανήτες χωρίς όψεις δεν είναι καθόλου ασυνήθιστο φαινόμενο σε ένα χάρτη. Για την ακρίβεια ούτε στον γενέθλιο αλλά ούτε και σε προγνωστικό. Σε αυτές τις περιπτώσεις -οι οποίες έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον- ο μελετητής πρέπει να βρει έναν σωστό τρόπο να τους συνθέσει με τα υπόλοιπα πλανητικά σχήματα.
Παραδοσιακά, χωρίς όψη λέμε έναν πλανήτη που δεν συμμετέχει σε κάποια από τις κύριες - Πτολεμαϊκές. Σε αυτή την περίπτωση για να μπορέσουμε να την αποσυμβολίσουμε πρέπει οπωσδήποτε να εξετάσουμε τις ποιότητες, εάν ταιριάζουν.
Προσωπικά, χωρίς να απορρίπτω τα παραπάνω, διότι έχουν δεξίει ότι δουλεύουν με πολύ μεγάλο βαθμό ορθότητας, υιοθετώ περισσότερο μια άλλη άποψη η οποία θεωρεί πλανήτη χωρίς όψη όχι μόνο αυτόν που δεν εμπλέκεται σε μια κύρια αλλά επίσης και σε μια δευτερεύουσα.
Είναι μια μεγάλη θεωρία, αυτή των πλανητών χωρίς όψη και έχει τους δικούς της κανόνες, στην πρόγνωση, στην συναστρία, στη συμμετοχή ανάδρομων πλανητών κ.λπ.
Για τους "μοναχικούς" αυτούς πλανήτες η αστρολογική πρακτική έχει δείξει ότι έχουν ισάξια σπουδαιότητα με τις γωνίες ενός χάρτη αλλά και με τις κυριαρχίες.
Καλό θα ήταν να εξετάζονται με σύνεση και όχι επιπόλαια.Επιτυχία είναι το να πηγαίνεις από τη μία αποτυχία στην άλλη χωρις να χάνεις το κουράγιο σου.
-
30-08-2008, 01:29 AM #12
-
30-08-2008, 01:48 AM #13
Για να μη σας κραταω σε αγωνια...!!!
Στον 7ο εχω Ηλιο, Αρη (Διδυμους) και Ερμη (Ταυρο). Ο Ηλιος σε συνοδο με Αρη και οι δυο αυτοι πλανητες σε αντιθεση με Δια και Ουρανο (1ο οικο).
Η ακμη του 7ου ειναι στον Ταυρο και η Αφροδιτη στον 9ο (Καρκινο).
Οι οψεις της Αφροδιτης ειναι οι εξης με ανοχη...
Αφροδίτη Τρίγωνο Σελήνη 6.16
Αφροδίτη Εξάγωνο Ερμής 1.74
Αφροδίτη Τρίγωνο Ωροσκόπος 5.23
Γι αυτο μετραω αυτη με τον Ερμη ουσιαστικα...
Εχω πολλους πλανητες στον 7ο και για να μην απορειτε, το μονιμο προβλημα στις σχεσεις μου ειναι οι καβγαδες...(Αρης υποθετω)...και οτι διαλεγω και ατομα που ειναι λιγο ψωνια..(Ηλιος...)...Ασε που πρεπει καταρχην να τους θεωρω και φιλους... (Εχω πειστει οτι δεν ειναι καλο να εχεις τοσους πλανητες στον 7ο!!!!!)
Καμια συμβουλη??? Η Αφροδιτη ειναι καλη εκει που ειναι? Δεν ειναι λιγο μια οψη με τον Ερμη?
Σας ευχαριστω πολυ για τις αποψεις σας!
-
30-08-2008, 03:08 AM #14
-
30-08-2008, 04:20 AM #15
γεια σας! εχω 7 στον ζυγο και την αφροδιτη στον 11 στον υδροχοο
σε τριγωνο με ουρανο=σεληνη στον 7.
-
30-08-2008, 10:34 AM #16
Kαλημέρα! :bigsmile:
Νομίζω οτι η Αφροδίτη σου μια χαρά ειναι, όπως και οι όψεις της ασχετα απο τις ανοχές.
Το πρόβλημα ειναι μάλλον να βρεθούν και να διατηρηθούν οι ισορροπίες των αντιθέσεων του δίπολου 1ου-7ου = εγω - εμεις. Ειναι οι δυο ζόρικοι και καπως φασαριοζοι πλανήτες σε αντιθεση Αρης, Ουρανός ... και μπαινει και ο υπερβολικός Διας στη μέση....ε, τι να σου κάνει και ο Ηλιος? Να μην κανει κι αυτος κανεναν καυγά κι ας ειναι στον 7ο? Ολόκληρος Ουρανός στον 1ο ειναι αυτός!
Α! Και για την φιλική σχεση που θες να προηγείται, κατα την γνώμη μου αυτος ευθύνεται ....αυξάνει και τα Υδροχοισια χαρακτηριστικά η σύνοδος με τον Δια(επειδή ειναι στον 1ο το λέω).
-
30-08-2008, 12:01 PM #17
black moon,
αφου τα λες τοσο καλα ειναι ευκολο να μου πεις την γνωμη σου και για τις οψεις που ανεφερα σε προηγουμενο μηνυμα ?
ευχαριστω
-
30-08-2008, 04:02 PM #18
Ok, κατανοητα ολα αυτα αλλα εχω καποιες αποριες, κυβερνητης 7ου ο ηλιος
ο οποιος βρισκεται στον 9ο (σκορπιος) σε συνοδο με ουρανο, τελος του σκορπιου ….κανει τετραγωνο με ωροσκοπο και αντιθεση με χειρωνα. Οι γνωμες σας ?
Και διαβαζοντας παραπανω να σημειωσω οτι μεσα στον 7ο εχει μια συνοδο κρονου-δια
Μιλαμε για γυναικα, και μιλαω για θεμα σχεσεων και γαμου. Ποσο σημαντικο ρολο παιζει ο ουρανος ?
Ο Ηλιος ως κυβερνήτης 7ου πρέπει να κάνει το άτομο να πιστεύει ότι δεν υπάρχει λόγος για επισημοποίηση σχέσης (αφου γι’ αυτό ρωτας) αν δεν υπάρχει και η αναγκη για να δημιουργήσει κατι μεσα απ’ αυτόν (πχ. Παιδιά). Ο γάμος = δημιουργία δηλαδή εδώ. Και έχοντας τον Ηλιο στον Σκορπιο, σε περιπτωση που αποφασίσει επισημοποίηση, θα απαιτεί και θα προσφέρει σταθεροτητα, βαθεια και εντονα αισθήματα…….αλλα η συνοδος με Ουρανο μπορει να την κανει να μη τα δειχνει και τόσο (βάλε και την μυστικοπάθεια του Σκορπιού) ή την μια να είναι ετσι και την άλλη αλλιως, και τα ξεσπάσματα ισως να μην λείπουν
Ο Ήλιος μπορεί να κάνει τετράγωνο με Ωροσκόπο, αλλά οι κυβερνήτες τους είναι σε σύνοδο, απ’ ότι λες. Αυτό κατά την γνώμη μου τους αναγκάζει να συνεργαστούν και εξομαλύνει μάλλον την αρνητική ενεργεία του τετραγώνου αρκετά. Αν και εκτος από κυβερνήτης Ωροσκόπου ο Ουρανός είναι και σε εξαρση και όπως και να το κάνουμε θα προβάλλεται (και στον 7ο).
Η σύνοδος Κρόνου-Δια εξισορροπεί τις αντίθετες ιδιότητες τους. Προσωπική πάντα άποψη…εγω αυτή τη συνοδο την θεωρώ πολύ καλή (και δεδομένου ότι κανεις από τους 2 δεν είναι σε κυριαρχια, εξαρση, αδυναμία ή πτώση). «Κρατάει» κάτω τον Δια, και «ανεβάζει» λίγο τον Κρόνο. Στα θέματα του 7ου, και εάν δεν κάνουν αυτοί οι 2 τίποτα δυσαρμονικές που να επηρεαζουν αρνητικά, πρεπει να εχει πολύ σωστη αντιμετωπιση και «πιστευω» αποφευγοντας στασεις του «υψους ή του βάθους» και τυπου «όλα ή τιποτα».
Δεν ξερω αν σε καλυψα :unsure:….αλλα κράτα στο μυαλό σου ότι είναι τελειως προσωπική γνωμη, και τις γνώμες καλο είναι να τις διασταυρώνουμε!
-
31-08-2008, 02:26 AM #19
Σας ευχαριστω ολους για τις αποψεις σας...και κυριως black moon εσενα που ασχοληθηκες τοσο...
Η αληθεια ειναι οτι με τοσους πλανητες στον 7ο πιστευω οτι και καλες οψεις να εχει ο κυβερνητης του 7ου, τι να κανει απο μονος του? Σε ορισμενες φασεις απελπιζομαι οτι ειμαι καταδικασμενη να μαλωνω συνεχεια στις σχεσεις μου και να προσελκυω ορισμενο τυπο ατομων...Ελπιζω οσο μεγαλωνω ν αλλαξει κατι..:unsure:
-
31-08-2008, 02:47 AM #20
Τίποτα penguin
Οσο εντοπίζεις "αδυναμιες" μπορεις και τις παλευεις......σ'αυτο θα σε βοηθησει αν το θελήσεις, και η μαχητικότητα του Αρη σε συνοδο με τον Ηλιο σου! Στο χερι σου ειναι να τον χαλιναγωγήσεις και να χρησιμοποιήσεις τις ιδιοτητες του θετικά. Τον ενθουσιασμό, την ενεργητικότητα, τον υπερβάλλων ζηλο κ.α. μπορεις να τα γυρίσεις να κοιτάνε λιγο προς τα μέσα .... και να παλέψουν τα αρνητικά του: ανταγωνιστική διάθεση, εριστικότητα και οξυθυμία, βιασυνη με αποτελεσμα πραξεις και λόγια χωρις σκέψη............ γιατι έχει την ταση ο Αρης στον 7ο να τα βγαζει προς τους αλλους.
Ολα αλλάζουν αμα θέλουμε, με προσπάθεια ... εστω και λίγο. Κατι ειναι κι αυτό :bigsmile: . Και ο χρονος, και οι εμπειρίες και η διαρκής αναζήτηση βοηθάνε .
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.