s
Πλουτωνας στο 12ο - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 14 of 14

Re: Πλουτωνας στο 12ο

Quote Originally Posted by skytree View Post
    Όταν ο διελ. Πλούτωνας θα περάσει από τον 12ο λογικά θα ενεργοποιήσει και τη σύνοδο Πλουτ.-Κρόνου αλλά και τις γενέθλιες όψεις τους με άλλους πλανήτες.
    Τώρα τι ακριβώς θα φέρει...;Ας μιλήσει κάποιος πιο σχετικός από μένα
    Έχω την αίσθηση ότι στη ζωή ενός ανθρώπου είναι αδύνατον ένας διελαύνοντας Πλούτωνας να επισκευτεί τη γενέθλιά του θέση, εκτός και αν για κάποιο διάστημα ήταν ανάδρομος...:weird:

Quote Originally Posted by BlackOrWhat View Post
    Έχω την αίσθηση ότι στη ζωή ενός ανθρώπου είναι αδύνατον ένας διελαύνοντας Πλούτωνας να επισκευτεί τη γενέθλιά του θέση, εκτός και αν για κάποιο διάστημα ήταν ανάδρομος...:weird:
    Ή αν είσαι ο Μαθουσάλας (και πάλι δύσκολα :toung: )
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Quote Originally Posted by BlackOrWhat View Post

Ουπςςςςςςςςςςςςςςς!!!Λάθος λόγω κεκτημένης ταχύτητας! Ευχαριστώ για την διόρθωση!
    Τι ψευδείς πληροφορίες είναι αυτές που διαδίδω;!
    Μήπως έχω βαθύτερους, κρυφούς σκοπούς;;

Αν και με την θεωρία της σχετικότητας βρε όλα είναι πιθανα χαχαχα :bigsmile:
    ''Ζητώ τα θρύμματα κι έχω το ακέραιο΄ ποθώ τα χιλιάδες κομμάτια κι έχω το όλο΄ ανιχνεύω το πολλαπλό κι έχω το ένα.''
    Γιάννης Ευσταθιάδης

Quote Originally Posted by skytree View Post
    Ουπςςςςςςςςςςςςςςς!!!Λάθος λόγω κεκτημένης ταχύτητας! Ευχαριστώ για την διόρθωση!
    Τι ψευδείς πληροφορίες είναι αυτές που διαδίδω;!
    Μήπως έχω βαθύτερους, κρυφούς σκοπούς;;

Αν και με την θεωρία της σχετικότητας βρε όλα είναι πιθανα χαχαχα :bigsmile:
    Με δεδομένο ότι ολοκληρώνει την τροχιά του σε περίπου ...248 χρόνια, χλομό το βρίσκω
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)