- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 34
Thread: Ηλιος Συνοδος Αφροδιτη
-
09-07-2008, 07:44 PM #11
Re: Ηλιος Συνοδος Αφροδιτη
Σε ποιον οικο εχουμε την συνοδο Ηλιου-Αφροδιτης..?γιατι ρε παιδια δεν παραθετε χαρτες?:unsure:
-
09-07-2008, 07:51 PM #12
Καλε δεν λεω στο πρωτο ποστ οτι ειναι στον 12ο στον Αιγοκερω?:bigsmile:
Και εχω δωσει ημερομηνια στο προηγουμενο ποστ
-
09-07-2008, 08:05 PM #13
Λοιπόν...η συνοδος Αφροδίτης-Ηλιου δεν λεει οτι ειμαστε σωνει και ντε καλλιτέχνες, αλλα οτι εκτιμαμε σωστα τις τέχνες, οτι ειμαστε λάτρεις των τεχνών ή οτι μπορεί να εχουμε καλό γουστο ή οτι θα μπορούσαμε να ασχοληθούμε ως εκτιμητες εργων τεχνης ή ως μακιγιεζ, μανικιουριστ, διακοσμητες, γραφιστες κλπ,κλπ,κλπ.
Ο Ηλιος εξαγωνο Αρης πιστευεις οτι σε κάνει διπλωματική? Τι κάνει αυτη η οψη στην διπλωματικότητα της Αφροδιτης σου που προφανώς εξαγωνιζει και η ιδια τον Αρη? Απορία..............
-
09-07-2008, 08:43 PM #14
Μηπως επειδη ακριβως αυτη η συνοδος γινεται στον 12 οικο , δεν λειτουγει και σε ολο της το μεγαλειο ? Δλδ μπορει να ειναι μια συνοδος ( για την συνοδο Ηλιου - Αφροδιτη λεω ) σχετικα ευνοικη , να δινει κοινωνικοτητα , φιλους κτλ κτλ ... οτι ειπωθηκε και πιο πριν ... αλλα αφου ειναι στον 12ο πως να εκφραστει ? Πως να βγει στο φως ? Μηπως ο 12ος οικος την περιοριζει ? :embarrest
Τωρα διπλωματικοτητα , σε σχεση με τον Ηλιο εξαγωνο Αρη , θα συμφωνησω με την Ρανια . Δεν νομιζω να δινει κατι τετοιο αυτη η οψη . Μαχητικοτητα ισως , ναι ! Επισης βρε bianca ο Αρης σου κανει εξαγωνο με την Αφροδιτη και τον Ερμη σου ( οι οποιοι Ερμης και Αφρο ειναι και αυτοι στον 12ο οικο και μην ξεχναμε οτι ειναι και στον Αιγοκερω , συν και ο κυβερνητης του αιγοκερω που δινει ενα ταδε περιορισμο .. ) Επομενως , τι λεμε ? :unsure: :blink:
-
09-07-2008, 08:47 PM #15
Βασικα όπως ανέφερα και πιο πριν δεν ειμαι ιδιαιτερα διπλοματικό άτομο.
Μπορει αρκετές φορες να ακουω αυτά που λένε οι αλλοι και να μην διαφωνώ αλλα απο μέσα μου να σκέφτομαι "τι μαλ@κιες μου λεει αυτος τωρα..." , 'οταν 'ομως μιλησω α πω αυτό που έχω να πω ωμα.
Αλλα σαν οψη Ηλιος * Αρης δειχνει διπλοματικοτητα?
[να υπαρχει και Αρης * Αφρο]
-
09-07-2008, 08:52 PM #16
-
09-07-2008, 08:55 PM #17
There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
Oscar Wilde
-
09-07-2008, 08:59 PM #18
Α, χμ... χεχε:bigsmile:
Τωρα σε πιανω.
Να σου πω την αληθεια, αφου Ηλιος * Αρης κανει το ατομο δραστήριο και ενεργητικό, θεωρω οτι έχει και αρμονικη οψη με Αφρο τότε θα έπρεπε να τονώνει την κοινωνικότητα που θα έπρεπε να υπήρχε απο σύνοδο Αφρο - Ηλιος.Νο?
-
09-07-2008, 09:07 PM #19
-
09-07-2008, 09:13 PM #20
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.