- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 15 of 15
Thread: Σεληνη στο MC !!!
-
04-05-2008, 03:53 PM #11
-
04-05-2008, 04:58 PM #12
Re: Σεληνη στο MC !!!
Ναι! Το τετράγωνο Του Κρόνου φέρνει συνήθως εμπόδια και καθυστερήσεις.Εάν όμως ξεπεραστούν και επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα,ειναι πιστεύω δύσκολο να "τρίξει η καρέκλα σου".Ο Κριός όμως στο Μεσουράνημα δείχνει μία τάση για επιδίωξη αρχηγικών θέσεων γι'αυτό πρέπει να προσέξεις τις όψεις που κάνει ο ¶ρης ώς κυβερνήτης του 10ου.Ίσως να ήταν καλή, μία αρμονική γωνία του με τον Κρόνο.
-
04-05-2008, 11:02 PM #13
cancerian και black moon,
1.αρης και κρονος μου καμια σχεση!!!
2. ο αρης μου ειναι στον 12ο(διδυμος) και κανει τριγωνο με ερμη και εξαγωνα με σεληνη,δια,χειρωνα και κληρο τυχης.
3. ο κρονος μου τετραγωνιζει οπως προειπαμε σεληνη,δια,χειρωνα,
κανει χιαστι με τον ερμη και τριγωνο με το μεσουρανημα μου
σας βοηθησα καθολου?ain:
-
05-05-2008, 01:14 PM #14
Απο αυτα τα στοιχεια που δινεις και με τον Πλουτωνα στον Σκορπιο στον 10ο, νομιζω πως το επαγγελμα σου [στην ιατρικη αν καταλαβα καλα] ειναι ταιριαστη επιλογη. Τωρα, με ωροσκοπο Τοξοτη και Σεληνη στον Ζυγο [δικαιοσυνη εκτος ολων των αλλων] ισως εισαι ή γινεις αρκετα ιδεαλιστρια ωστε να αφιερωθεις στην ερευνα και στους αναξιοπαθουντες! Γιατρος χωρις Συνορα ή κατι παρεμφερες; Σε καμμια υπηρεσια του ΟΗΕ; :bigsmile::bigsmile:
Ε; Τι λες;:bigsmile:Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
-
06-05-2008, 12:07 AM #15
Ευχαριστω για την απαντηση starfish ! Ταιριαστη επιλογη ? Ναι ... Δεν θα μπορουσα να ασχοληθω με κατι αλλο .. ( That's it ! That's mine ! ) Τωρα οσο για το ιδεαλιστρια .. ναι ειμαι .. αλλα δεν ξερω .. δεν το χω σκεφτει ποτε - ερευνα κτλ :bigsmile: !!! Ποτε δεν ξερεις :embarrest
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.