s
Σεληνη στο MC !!! - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 15 of 15
    Όνομα:
    cancerian

Re: Σεληνη στο MC !!!

Quote Originally Posted by VAFIKOS View Post
    καλησπερα black moon και toksotaki, το επαγγελμα μου εχει να κανει κατεξοχην με παιδια!
    στο mc(κριος) εχω συνοδο σεληνης, χειρωνα, δια που τετραγωνιζονται απο τον κρονο μου στον 1ο(καρκινος). το τετραγωνο του κρονου βοηθα καθολου για ενασχοληση με τα κοινα ή για "διευθυντικη" θεση?:blush:
    ειναι λιγο δυσκολο , πρεπει να δεις βασικα την "δυναμη" που εχει ο 10ος ο κυβερνητης του και φυσικα οι δυνατες γωνιες με τον Κρονο σε προσωπικους πλανητες !

Όνομα:
    Ράνια

Quote Originally Posted by VAFIKOS View Post
    καλησπερα black moon και toksotaki, το επαγγελμα μου εχει να κανει κατεξοχην με παιδια!
    στο mc(κριος) εχω συνοδο σεληνης, χειρωνα, δια που τετραγωνιζονται απο τον κρονο μου στον 1ο(καρκινος). το τετραγωνο του κρονου βοηθα καθολου για ενασχοληση με τα κοινα ή για "διευθυντικη" θεση?:blush:
    Ναι! Το τετράγωνο Του Κρόνου φέρνει συνήθως εμπόδια και καθυστερήσεις.Εάν όμως ξεπεραστούν και επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα,ειναι πιστεύω δύσκολο να "τρίξει η καρέκλα σου".Ο Κριός όμως στο Μεσουράνημα δείχνει μία τάση για επιδίωξη αρχηγικών θέσεων γι'αυτό πρέπει να προσέξεις τις όψεις που κάνει ο ¶ρης ώς κυβερνήτης του 10ου.Ίσως να ήταν καλή, μία αρμονική γωνία του με τον Κρόνο.

Όνομα:
    μαγια

cancerian και black moon,

1.αρης και κρονος μου καμια σχεση!!!

2. ο αρης μου ειναι στον 12ο(διδυμος) και κανει τριγωνο με ερμη και εξαγωνα με σεληνη,δια,χειρωνα και κληρο τυχης.

3. ο κρονος μου τετραγωνιζει οπως προειπαμε σεληνη,δια,χειρωνα,
    κανει χιαστι με τον ερμη και τριγωνο με το μεσουρανημα μου
    σας βοηθησα καθολου?ain:

Όνομα:
    Κυριακή

Quote Originally Posted by athinoula85 View Post
    Και εδω να προσθεσω .. οτι στον 10 εχω επισης και τον Πλουτωνα ( αλλα ο πλουτωνας μεν στον 10ο οικο , αλλα στον σκορπιο ) ! Ο Πλουτωνας κανει ενα εξαγωνο με Αρη ( Αρης στην παρθενο - 8ος ) ( ισχυρη θεληση ) , ενα τετραγωνο με Δια ( Διας στον υδροχοο - 2ος ) , ενα εξαγωνο με Ποσειδωνα ( Ποσειδωνας στον αιγοκερω - 1ος ) , και μια οψη χιατι με το βερτεξ ( vertex - λεων , 8ος ) .... !!!

Δεν ξερω αν θα μας πει τπτ ο πλουτωνας .. :embarrest:embarrest ...

Δε θα μπορουσε για παραδειγμα η Σεληνη στο mc , να δειχνει μια ηγετικη θεση , αλλα οχι εντελως πανω στον τομεα της πολιτικης ? ( οπως ειπες και συ , σωνει και καλα πολιτικος ... :nuts: .... ) ! Δλδ ... δεν θα μπορουσε να δειχνει ... για παραδειγμα οτι μπορει να εδρεωσω μια πολυκλινικη ? ? ? ( πανω στον τομεα μου , λεω ) Αχ καλε τι φιλοδοξη που ειμαι ? ? ? ... Αλλα μ αρεσει !!! χιχι .. .. θα πεταξω κανενα βελος ( ωροσκοπος τοξοτης - οι στοχοι βλεπεις ) ...

Οσο για τον συντροφο , εχεις ενα point !!! :bigsmile: Τι κριμα ομως που δεν θα ναι πολιτικος .. κι ειχα ενθουσιαστει !
    Απο αυτα τα στοιχεια που δινεις και με τον Πλουτωνα στον Σκορπιο στον 10ο, νομιζω πως το επαγγελμα σου [στην ιατρικη αν καταλαβα καλα] ειναι ταιριαστη επιλογη. Τωρα, με ωροσκοπο Τοξοτη και Σεληνη στον Ζυγο [δικαιοσυνη εκτος ολων των αλλων] ισως εισαι ή γινεις αρκετα ιδεαλιστρια ωστε να αφιερωθεις στην ερευνα και στους αναξιοπαθουντες! Γιατρος χωρις Συνορα ή κατι παρεμφερες; Σε καμμια υπηρεσια του ΟΗΕ; :bigsmile::bigsmile:
    Ε; Τι λες;:bigsmile:
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Quote Originally Posted by starfish View Post
    Απο αυτα τα στοιχεια που δινεις και με τον Πλουτωνα στον Σκορπιο στον 10ο, νομιζω πως το επαγγελμα σου [στην ιατρικη αν καταλαβα καλα] ειναι ταιριαστη επιλογη. Τωρα, με ωροσκοπο Τοξοτη και Σεληνη στον Ζυγο [δικαιοσυνη εκτος ολων των αλλων] ισως εισαι ή γινεις αρκετα ιδεαλιστρια ωστε να αφιερωθεις στην ερευνα και στους αναξιοπαθουντες! Γιατρος χωρις Συνορα ή κατι παρεμφερες; Σε καμμια υπηρεσια του ΟΗΕ; :bigsmile::bigsmile:
    Ε; Τι λες;:bigsmile:
    Ευχαριστω για την απαντηση starfish ! Ταιριαστη επιλογη ? Ναι ... Δεν θα μπορουσα να ασχοληθω με κατι αλλο .. ( That's it ! That's mine ! ) Τωρα οσο για το ιδεαλιστρια .. ναι ειμαι .. αλλα δεν ξερω .. δεν το χω σκεφτει ποτε - ερευνα κτλ :bigsmile: !!! Ποτε δεν ξερεις :embarrest

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)