s
Γκει Συναστρια!! - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 22 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 12 ... LastLast
Results 11 to 20 of 220
    Όνομα:
    cancerian

Re: Γκει Συναστρια!!

για τον ομοφυλοφυλικο συνδιασμο καπου ειχα ακουσει οτι ΕΡΜΗΣ και ΟΥΡΑΝΟΣ καπου βαζουν το χερακι τους και γινεται παιχνιδι ..

Για ρίξτε και μια ματιά σε αυτό:
    http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%...%E7%F4%E1.html
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Κυριακή

Quote Originally Posted by cancerian View Post
    Δηλαδη η σχεση με τους γονεις καθοριζει για το αν καποιος θα γινει ομοφυλοφιλος η οχι ... ? στο μεσαιωνα ή επι εποχης Freud ισως . χαχαχαχαχα .
    Aν και βρισκομαι στο ψυχιατρικο τομεα , με λυπει που ακομα τους αντιμετωπιζουν σαν ανωμαλια απο το φυσιολογικο ... Προσφατες μελετες δειχνουν οτι η ταση της ομοφυλοφυλιας ειναι γονιδιακη , και με τα καταλληλα ερεθισμα καποιος που εχει ενεργοποιημενο το γονιδιο αυτο προχωραει στην ομοφυλη αναζητηση συντροφου ...
    Το πως και τα γιατι ειναι κατι που δεν με απασχολει και κατα την ταπεινη μου αποψη δεν εχουν καμια ιδιαιτερη σημασια. Αν ομως "πρεπει" να βρουμε αιτιες, προτιμω να δωσω βαση στην ψυχαναλυση παρα στον γονιδιακο παραγοντα, ακομη κι αν δεν τον απορριπτω. Τα "γονιδια" κριθηκαν ως επαρκης λογος για να δολοφονηθουν εκατομυρια ανθρωποι μολις πριν απο μισο αιωνα, μεταξυ των οποιων και ομοφυλοφιλοι [και τσιγγανοι και εβραιοι και "ψυχοπαθεις" και γενικως ανθρωποι με "κατωτερα" γονιδια].
    Στην φυση συμβαινει συχνα, στον ανθρωπο συμβαινει συχνα, αρα ειναι φυσιολογικο αν και οχι κανονας.
    **Τι σχεση εχει το οτι βρισκεσαι στον ψυχιατρικο τομεα; [Δλδ εισαι ψυχιατρος;]
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Όνομα:
    Ράνια

Δεν γνωρίζω πολλά επι του θέματος αλλα εχω ενα παράδειγμα μονοζυγωτικών διδυμων κοριτσιων(προερχόμενα απ'το ιδιο ζυγωτη=ιδιο DNA,ιδια ομαδα αιματος και ιδιο φύλο).Η μία εχει απίστευτη αδυναμία στο αντίθετο φύλο, ενω η άλλη αντιθέτως στο ίδιο με το δικό της.Αυτή η περίπτωση με προβλημάτισε αρκετα γιατί κι εγώ πιστευα αρκετα στην γονιδιακή κληρονομικότητα.ως προς το θέμα.

Όνομα:
    cancerian

Quote Originally Posted by starfish View Post
    Το πως και τα γιατι ειναι κατι που δεν με απασχολει και κατα την ταπεινη μου αποψη δεν εχουν καμια ιδιαιτερη σημασια. Αν ομως "πρεπει" να βρουμε αιτιες, προτιμω να δωσω βαση στην ψυχαναλυση παρα στον γονιδιακο παραγοντα, ακομη κι αν δεν τον απορριπτω. Τα "γονιδια" κριθηκαν ως επαρκης λογος για να δολοφονηθουν εκατομυρια ανθρωποι μολις πριν απο μισο αιωνα, μεταξυ των οποιων και ομοφυλοφιλοι [και τσιγγανοι και εβραιοι και "ψυχοπαθεις" και γενικως ανθρωποι με "κατωτερα" γονιδια].
    Στην φυση συμβαινει συχνα, στον ανθρωπο συμβαινει συχνα, αρα ειναι φυσιολογικο αν και οχι κανονας.
    **Τι σχεση εχει το οτι βρισκεσαι στον ψυχιατρικο τομεα; [Δλδ εισαι ψυχιατρος;]

Aγαπητη μου , φυσιολογικο ειναι κατι που κανουν πολλοι ανθρωποι , η εννοια αυτη αφορα ενα συγκεκριμενο ευρος ανθρωπων ( μεγαλυτερης πλυθησμικοτητας ) και εν συνεχεια γινεται "φυσιολογικο" .
    Η ψυχαναλυση ειναι δυσκολο εργαλειο και υπαρχουν λιγοι που καταφερνουν να το εξασκουν με λειτουργικοτητα. Συνηθως οι ασθενεις στους οποιους ασκειται η ψυχαναλυση , φευγουν με μεγαλυτερα προβληματα απο το γραφειο του ψυχαναλυτη...
    Δεν θα μπω στο πλαισιο να κρινω αν ηταν σωστο αυτο που εγινε η οχι (στο παραδειγμα που αναφερεις ) , μακαρι να μην γινοταν!
    Η σχεση μου με την ψυχιατρικη ειναι εκεινη με την οποια θα ψαξω να βρω παραθεματα σχετικα με την γονιδιακη ταση των ανθρωπων ( δεν θυμαμαι που τα εχω βαλει αυτη τη στιγμη ..)

Όνομα:
    cancerian

Αγαπημενη μου starfish

θα μας στεναχωρησω και τους δυο .. (off topic)

Η κλασική ψυχαναλυτική θεωρία βλέπει την ομοφυλοφιλία σαν μια καθήλωση της ψυχοσεξουαλικής ανάπτυξης. Για τους άντρες πιστεύεται ότι το πρόβλημα είναι αποτέλεσμα εμπειριών της παιδικής ηλικίας με μια πολύ (θα λέγαμε ασφυκτικά) κοντινή, δεσμευτική και σαγηνευτική μητέρα και ένα παθητικό, εχθρικό ή απουσιάζοντα πατέρα. Για τις γυναίκες δεν έχει προταθεί καμιά ξεκάθαρη υπόθεση με κάποιου είδους οικογενειακό σχήμα, αλλά οί παραδοσιακές θεωρίες πιστεύουν ότι η ομοφυλοφιλία μεταξύ των γυναικών είναι αποτέλεσμα άλυτων αναπτυξιακών δυσκολιών. Αυτές οί ψυχαναλυτικές υποθέσεις δεν έχουν επικυρωθεί συστηματικά στην κλινική πράξη της θεραπείας ομοφυλόφιλων αντρών και γυναικών. Και οπωσδήποτε αυτή η έρευνα μειονεκτεί, γιατί το μεγαλύτερο μέρος της έγινε με ομοφυλόφιλους που επισκέφθηκαν ψυχιάτρους για ψυχολογικά προβλήματα και επομένως επηρέασαν το δείγμα προς την κατεύθυνση της ύπαρξης ψυχικών διαταραχών.

Οί γενετικές θεωρίες προσπαθώντας να εξηγήσουν την αιτιολογία της ομοφυλοφιλίας με έρευνες σε διδύμους, έδειξαν ότι υπάρχει υψηλότερου βαθμού συμφωνία για ομοφυλοφιλία σε μονοζυγώτες διδύμους απ' ότι σε διζυγώτες. Υπάρχουν όμως και οί περιπτώσεις όπου ομοφυλοφιλία δεν παρατηρείται και στους δύο μονοζυγώτες διδύμους, ενώ έρευνες που συγκρίνουν διδύμους που μεγάλωσαν μαζί με αυτούς που μεγάλωσαν χωριστά (που θα διαχώριζε γενετικό από περιβαλλοντικό παράγοντα) δεν έχουν γίνει ακόμη. Μέχρι τώρα δεν έχει κατορθωθεί ν' αποδειχθεί ή να αποκλεισθεί το αν ο γενετικός παράγοντας παίζει ρόλο στον ομοφυλοφιλικό προσανατολισμό.

Κατι τετοιο λεει και η ερευνα που ψαχνω να σου παραθεσω.. Nομιζα οτι κατευθυνοταν μονο στο γονιδιακο τομεα ..επομενως sorry love

Όνομα:
    Κυριακή

Quote Originally Posted by cancerian View Post
    Aγαπητη μου , φυσιολογικο ειναι κατι που κανουν πολλοι ανθρωποι , η εννοια αυτη αφορα ενα συγκεκριμενο ευρος ανθρωπων ( μεγαλυτερης πλυθησμικοτητας ) και εν συνεχεια γινεται "φυσιολογικο" .
    Η ψυχαναλυση ειναι δυσκολο εργαλειο και υπαρχουν λιγοι που καταφερνουν να το εξασκουν με λειτουργικοτητα. Συνηθως οι ασθενεις στους οποιους ασκειται η ψυχαναλυση , φευγουν με μεγαλυτερα προβληματα απο το γραφειο του ψυχαναλυτη...
    Δεν θα μπω στο πλαισιο να κρινω αν ηταν σωστο αυτο που εγινε η οχι (στο παραδειγμα που αναφερεις ) , μακαρι να μην γινοταν!
    Η σχεση μου με την ψυχιατρικη ειναι εκεινη με την οποια θα ψαξω να βρω παραθεματα σχετικα με την γονιδιακη ταση των ανθρωπων ( δεν θυμαμαι που τα εχω βαλει αυτη τη στιγμη ..)

Φιλε μου, θα μου επιτρεψεις να θεωρω ως φυσιολογικο οτι συμβαινει στη φυση. Το τι κανουν οι περισσοτεροι ανθρωποι ειναι περισσοτερο απορροια κοινωνικων παραγοντων [περιλαμβανω την θρησκευτικη και την πολιτικη οργανωση] ακομη κι αν το βαφτιζουν με αυτη την λεξη για να του δωσουν κυρος.
    Συμφωνω με την αποψη σου για πολλους απο τους ψυχαναλυτες, επισημαινω ομως οτι οι ανθρωποι που κανουν ψυχαναλυση δεν ειναι ασθενεις. Ειναι ανθρωποι που συνειδητοποιουν τα μπλοκαρισματα τους κι επιθυμουν να λυσουν τους "κομπους".
    Το παραδειγμα το ανεφερα, ακριβως επειδη ουκ ολιγες φορες εχουν χρησιμοποιηθει [και εχουν δημιουργηθει]
    "επιστημονικες" θεωριες για να δικαιολογησουν τον καθε ειδους ρατσισμο!
    Βαζω το επιστημονικες σε εισαγωγικα γιατι, αυριο μια καινουρια θεωρια θα αναιρει την παρουσα, και μεθαυριο μια αλλη θ ανακαλυπτει καινουρια αιτια, απαρνουμενη τις προηγουμενες! Και ολες θα επαιρονται για την επιστημονικοτητα τους.
    φιλικα

**Παντως εξακολουθει να μην με ενδιαφερει καθολου γιατι καποιος/α γινεται [ή γεννιεται ή οτιδηποτε τελος παντων] ομοφυλοφυλος και αν φαινεται στον χαρτη του κατι τετοιο!
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Όνομα:
    cancerian

Quote Originally Posted by starfish View Post
    Φιλε μου, θα μου επιτρεψεις να θεωρω ως φυσιολογικο οτι συμβαινει στη φυση. Το τι κανουν οι περισσοτεροι ανθρωποι ειναι περισσοτερο απορροια κοινωνικων παραγοντων [περιλαμβανω την θρησκευτικη και την πολιτικη οργανωση] ακομη κι αν το βαφτιζουν με αυτη την λεξη για να του δωσουν κυρος.
    Συμφωνω με την αποψη σου για πολλους απο τους ψυχαναλυτες, επισημαινω ομως οτι οι ανθρωποι που κανουν ψυχαναλυση δεν ειναι ασθενεις. Ειναι ανθρωποι που συνειδητοποιουν τα μπλοκαρισματα τους κι επιθυμουν να λυσουν τους "κομπους".
    Το παραδειγμα το ανεφερα, ακριβως επειδη ουκ ολιγες φορες εχουν χρησιμοποιηθει [και εχουν δημιουργηθει]
    "επιστημονικες" θεωριες για να δικαιολογησουν τον καθε ειδους ρατσισμο!
    Βαζω το επιστημονικες σε εισαγωγικα γιατι, αυριο μια καινουρια θεωρια θα αναιρει την παρουσα, και μεθαυριο μια αλλη θ ανακαλυπτει καινουρια αιτια, απαρνουμενη τις προηγουμενες! Και ολες θα επαιρονται για την επιστημονικοτητα τους.
    Την σχεση σου με την ψυχιατρικη δεν την καταλαβα...
    φιλικα

*και επειδη ειμαστε off........εγω το σταματω εδω :bigsmile:
    Πολυ ομορφα :bigsmile:
    για την σχεση μου με την ψυχιατρικη θα σου πω ειδικα .. και οχι εδω ..

Νομιζω με την τοποθετηση της η κ.Σιμου τα ειπε ολα,με λιγα και τοσο ομορφα λογια καλυψε ενα μεγαλο ζητημα,αν ολοι σκεφτονταν με τετοιο τροπο ο κοσμος θα ηταν πιο ωραιος.
    Μηως αυτο που πρεπει να ψαξουμε σ αυτα τα ωροσκοπια ειναι οι πληγες απο την παιδικη ηλικια ,οι συγκρουσεις με τους γονεις,η απουσια ισως του πατερα.Δηλαδη ισως πρεπει να εστιασουμε στον χειρωνα ,τα φωτα και τους οικους των γονεων.?
    Κοιταξα τρεις περιπτωσεις,και δεν ειναι τυχαιο οτι οι δυο ειχαν πατερα ναυτικο (απων) ,ο ενας στρατιωτικο (πολυ αυταρχικο) και οι τρεις εχουν τετραγωνο αρη-χειρωνα .

Όνομα:
    Μαργαρίτα

Εχω διαβασει οτι η συνοδος Ουρανου με σεληνη στις γυναικες ή με τον Ηλιο στους αντρες δειχνει ομοφυλοφυλια..οπως ενας εντονος Ουρανος...σκληρες οψεις με Πλουτωνα.Αυτα εχω υποψην μου.Πιστευω οτι το να πηγαινει κανεις και με αντρες και με γυναικες ειναι φυσικο απο την αποψη οτι στο ζωικο βασιλειο που ειναι μια απομιμηση του δικου μας πολλα τετοια φαινομενα συναντιουνται οπως για π.χ στα δελφινια που λεγεται οτι οι λογοι ειναι ικανοποιησης αλλα και ευκολοτερης κοινωνικοποιησης..ερευνες εχουν δειξει οτι στις σταχτοχηνες υπαρχουν τρια,στους χιμπατζηδες η πιθηκους παρατηρειται εντονη δραστηριοτητα μεταξυ των θηλυκων. Οι επιστημονες λενε οτι στους τελευταιους ειναι καθαρα για λογους ικανοποιησης!Οπως και να εχει και στην δικη μας κοινωνια οχι την τωρινη ομως γιατι πιστευω οτι δεν αφηνει τον ανθρωπο ελευθερο αλλα στην αρχαια Ελλαδα ηταν οχι περιστατικα,η φαινομενα οπως εδω αλλα τροπος ζωης.Μαλιστα υπηρχε ενας αγραφος νομος που ελεγε οτι ενας αντρας για να ειναι αντρας πρεπει γυρω στην ηλικια των 15 να παει με εναν ολοκληρωμενο γυρω στην ηλικα των 30...φυσικα ο καθενας ειχε και παλλακιδες(και οχι μονο)...Εχω φιλες και φιλους που ειναι και εχω παρατηρησει Αφροδιτη,Ηλιο στον 8 οικο παραδοσιακα σκορπιου,στην αλλη κοπελα ωροσκοπο σκορπιο σε συνοδο με Πλουτωνα...στο αγορι Αφροδιτη στον 8 οικο...δεν σημαινει ωστοσο οτι αν εχεις αυτες τις οψεις η οποιος τελοσπαντων δειχνουν κατι τετοιο οτι εισαι απαραιτητα ομοφυλοφιλος....

Page 2 of 22 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 12 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)