s
Ο 1ος Οίκος - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 11 to 20 of 48
    Όνομα:
    Μαιρη

Re: Ο 1ος Οίκος

Εγώ πάλι που έχω το αντίθετο Ιχθύς με ωροσκόπο Δίδυμο, να σου πω την αλήθεια μια χαρά ήμουν πάντα, και το καλύτερο είναι πως στα ΜΕΓΑΛΑ ζόρια τα αφήνω όλα πίσω και προχωράω. Δεν ξέρω βέβαια αν δεν είχα το Δίδυμο να με ξελασπώνει τι θα γινόταν. Είναι γεγονός πως ο ωροσκόπος Ιχθύες είναι δύσκολη υπόθεση :worried:. Πιστεύω πως θέλει ένα δυνατό ωροσκόπιο, γερές βάσεις και υποστήριξη :unsure:
    Οτι δεν συνέβη ποτέ, είναι ότι δεν ποθήσαμε αρκετά

http://www.horoscope.gr

Όνομα:
    ΕΦΗ

και από δυνατο ωροσκόπιο...τζίφος...
    δεν έχω κάποιο ζώδιο ή κάποια θέση που να με τραβάει να προχωρήσω ή να μου δίνει 2 χαστούκια να συνέλθω...
    και φαντασου τι θα γίνει μεγαλώνοντας που ο ωροσκόπος υποτίθεται βγαίνει περισσότερο...

Όνομα:
    Στράτος

Quote Originally Posted by pigasos View Post
    Όταν κάποιος έχει σύνοδο Κρόνου- Ωροσκόπου τι σημαίνει; Ότι η πορεία της ζωής του θα είναι δύσκολη ή ότι θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να προοδεύσει;
    Αν ο κρόνος είναι στον τοξότη και το ίδιο ο Ωροσκόπος; Μήπως μπορείτε να μου απαντήσετε;
    Κατ΄αρχάς έχει σημασία σε ποιον οίκο βρίσκεται ο Κρόνος, στον 1ο ή στον 12ο?
    Το κύριο χαρακτηριστικό μιας τέτοιας συνόδου είναι ότι εσύ η ίδια δημιουργείς μερικές φορές "εμπόδια" στον εαυτό σου. Έχεις πολλές ικανότητες, μην τις υποτιμάς. Οι δυσκολίες μας κάνουν πιο ώριμους και σίγουρα δεν είσαι απ΄αυτούς που "μασάνε". ¶σε την αισιόδοξη φύση του τοξότη να σε οδηγήσει.

Εγω cancerian που να διοχετευσω τι????Κριος με Κριο..απο τη Σκυλλα στη Χαρυβδη!!!!!!:toung::toung:

Όνομα:
    μαγια

Quote Originally Posted by stratos11 View Post
    Το κύριο χαρακτηριστικό μιας τέτοιας συνόδου είναι ότι εσύ η ίδια δημιουργείς μερικές φορές "εμπόδια" στον εαυτό σου. Έχεις πολλές ικανότητες, μην τις υποτιμάς. Οι δυσκολίες μας κάνουν πιο ώριμους και σίγουρα δεν είσαι απ΄αυτούς που "μασάνε". ¶σε την αισιόδοξη φύση του τοξότη να σε οδηγήσει.
    οταν λεμε συνοδο κρονου-ωροσκοπου εννοουμε απλως ο κρονος να ειναι στον ωροσκοπο ή παιζουν ρολο και οι μοιρες; ο κρονος μου ειναι στον 1ο οικο(καρκινος) με περιπου 7 μοιρες αποσταση απο την ακμη του οικου.

Όνομα:
    Στράτος

Quote Originally Posted by VAFIKOS View Post
    οταν λεμε συνοδο κρονου-ωροσκοπου εννοουμε απλως ο κρονος να ειναι στον ωροσκοπο ή παιζουν ρολο και οι μοιρες; ο κρονος μου ειναι στον 1ο οικο(καρκινος) με περιπου 7 μοιρες αποσταση απο την ακμη του οικου.
    Όσο πιο κοντά στον Ωροσκόπο είναι τόσο πιο έντονη η επιρροή του. Για τη σύνοδο δίνεται μια ανοχή οκτώ μοιρών περίπου.

Όνομα:
    μαγια

Όσο πιο κοντά στον Ωροσκόπο είναι τόσο πιο έντονη η επιρροή του. Για τη σύνοδο δίνεται μια ανοχή οκτώ μοιρών περίπου.
    καταλαβα... μου τα χε πει ο cancerian...ain:
    παραφαινομαι σοβαρη και αυστηρη...:scared:

Αχ, τι να πω κι εγώ που έχω σύνοδο ωροσκόπου-Κρόνου στο Σκορπιό για το πως φαίνομαι!? Ο Κρόνος μου βέβαια είναι στο 12ο αλλά σε απόσταση 5 μοιρών από την ακμή του 1ου...

Ο Κρόνος μου βρίσκεται στον 1ο οίκο.
    Όσον αφορά αυτά που είπατε, συμφωνώ. Και καταλαβαίνω πως μόνο αν δουλεύω νιώθω ικανοποίηση και βλέπω τα αποτελέσματα που θέλω. Ίσως επειδή κάνει μια σύνοδο ο Κρόνος μου (τα πρεπει)με τον Ουρανό μου(τα θέλω ). Θα ήθελα να προσθέσω πως είναι ανάδρομοι αυτοί οι πλανήτες στο ωροσκόπιο μου.
    :blink:

Όνομα:
    cancerian

Quote Originally Posted by VAFIKOS View Post
    καταλαβα... μου τα χε πει ο cancerian...ain:
    παραφαινομαι σοβαρη και αυστηρη...:scared:

Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)