- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 61
Thread: Επίδραση Ωροσκόπου στον χάρτη.
-
25-03-2008, 04:50 PM #11
Re: Επίδραση Ωροσκόπου στον χάρτη
Δηλαδη τα ζητουμενα του 8ου, εκφραζονται με τον τροπο του ζυγου; κατι τετοιο περιπου;
-
25-03-2008, 05:05 PM #12
-
25-03-2008, 06:10 PM #13
Γενικα προσπαθω να βρω καποιους κανονες...και δεν ξερω αν εχω ακομα καταλαβει, ποτε ενα στοιχειο επισκιαζει καποιο αλλο σ ενα χαρτη...Ισως ειναι ουτοπικο αυτο που ψαχνω...μαλλον μια υπερισχυει το ενα, και μια το αλλο.
-
25-03-2008, 08:57 PM #14
I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
I like beeing unperfect...
-
25-03-2008, 10:09 PM #15
Καταλαβαινω οτι ειναι ολα θεμα συνθεσης, αλλα το ολον αποτελειται απο επιμερους στοιχεια, και προβληματιζομαι στα σημεια που ειναι αντιφατικα. Εχω διαβασει οτι σ ένα τετραγωνο ή σε μια συνοδο ή γενικοτερα στις "δυσκολες" οψεις , αναμεσα πχ σε ηλιο και πλανητη, αλλες φορες υπερισχυει η ενεργεια του ηλιου και αλλες του πλανητη. Αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι πώς το οριζουμε αυτο. Δηλαδή..οταν εχεις μια οψη που δεν συμβαδιζουν οι ενεργειες των πλανητων, δηλαδη δε συνεργαζονται αρμονικα οπως πχ σ ενα τριγωνο, το αποτελεσμα της συνθεσης αρα και η ερμηνεια εχει να κανει με παραγοντες οπως : μια διελευση που ενεργοποιει καποιον απ τους δυο; στο γενεθλιο, αν ενας απο τους δυο πλανητες ειναι σε καλυτερη θεση - οικο απο τον αλλο; περισσοτερες οψεις; με μικροτερη ανοχη; πώς λειτουργει; Και για να γινω πιο συγκεκριμενη. Σκορπιος με ωροσκοπο υδροχοο, ηλιος τετραγωνο ωροσκοπος, κυβερνητης ωροσκοπου με πολλες οψεις στον 8ο στο ζυγο, μαζι με αλλους πλανητες..και για να επανελθω στην αρχη...σ αυτη την περιπτωση, ο ενισχυμενος 8ος ειναι περισσοτερο νερο ή περισσοτερος αερας; (ελπιζω να μη σας ζαλισα !)
-
25-03-2008, 11:29 PM #16
Η αλήθεια είναι ότι χάθηκα λιγάκι. :embarrestΌμως έχω να σου πω τα εξής:
Σε μία οποιαδήποτε όψη (και καταρχάς στο τρίγωνο οι πλανήτες συνεργάζονται αρμονικά εκτός αν υπάρχει και άλλη όψη),οι ενέργειες των πλανητών έρχονται σε επαφή.Αυτό που λές εσύ ισχύει στις συνόδους για το ποιός πλανήτης είναι πιο δυνατός κλπ.Στην σύνοδο η ενέργεια των πλανητών δεν συνεργάζεται απλά όπως στο τρίγωνο,αλλά γίνεται ένα.Ενώνονται οι δύο πλανήτες είτε για καλό είτε για κακό σκοπό.Τότε κοιτάς ποιός βρίσκεται σε φιλική ή κυριαρχική θέση καλύτερη για αυτόν,αν ο οίκος είναι κοντά στις ιδιότητες του κλπ.Επίσης αυτό για τις ανοχές ισχύει όταν έχουμε τριπλές συνόδους.Δλδ άν έχουμε Αφροδίτη σε σύνοδο με Ερμή και Ήλιο και θέλουμε να δούμε ποιος πλανήτης την επηρεάζει περισσότερο κοιτάμε να δούμε ποιός είναι πιο κοντά της!Όσο για τον΄τονισμένο όγδοο οίκο μπορώ να πώ ότι είναι περισσότερο νερό γιατί εκεί οι πλανήτες χρωματίζονται από τις ιδιότητες του σκορπιού.Έχω την εντύπωση ότι ίσως αυτό το άρθρο θα σε βοηθούσε λίγο.:bigsmile:I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
-
26-03-2008, 12:35 AM #17
Νομίζω ότι αυτό που απασχολεί την dream_on είναι η έλλειψη του στοιχείου του νερού από το χάρτη της και κατά πόσο αυτή έλλειψη μπορεί να αντισταθμισθεί με έναν τονισμένο 8<SUP>ο</SUP> οίκο!
Δεν ξέρω dream_on αν κατάλαβα καλά. :weird:Η γνώση μας κάνει περήφανους, η σοφία ταπεινούς
-
26-03-2008, 12:42 AM #18
Ευτυχώς έχω καταλάβει ότι είναι εντελώς λάθος να χαρακτηρίζεται καλός ή κακός ένας ωροσκόπος απλά και μόνο από το ζώδιο στο οποίο είναι. Κάθε άλλο παρά δυσαρέσκια εκφράζω ή οτιδήποτε άλλο... Απλώς έχω χάσει κάπως την μπάλα είναι η αλήθεια με το ρόλο των οίκων, καθώς μου έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι απλά είναι τα πεδία δράσης, στα οποία συμπεριφερόμαστε ανάλογα με τα ζώδια που βρίσκονται στον κάθε πλανήτη μας. Για παράδειγμα τι συμβαίνει εαν ένας οίκος είναι άδειος;;
-
26-03-2008, 01:05 AM #19
-
26-03-2008, 02:03 AM #20
I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.