s
ΟΨΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 17 of 17

Re: ΟΨΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ

κ τα 2 αρνητικα ακουγονται βεβαια.Ερση ποια η διαφορα αδυναμιας κ πτωσης?...κ εξαρση υποθετω το ακριβως αντιθετο της πτωσης....
    μπερδευτηκα λιγο...
    "Μετά, αν είσαι λίγο παρατηρητική, θα δεις ότι είναι σε πτώση(ο ερμης?) στο απέναντι ζώδιο από αυτό που βρίσκεται σε κυριαρχία(??κυριαρχια=σε αυτο που βρισκεται ο ερμης?) και σε έξαρση απέναντι από εκεί που βρίσκεται σε αδυναμία."

Όνομα:
    Τίνα

Quote Originally Posted by isida13 View Post
    κ τα 2 αρνητικα ακουγονται βεβαια.Ερση ποια η διαφορα αδυναμιας κ πτωσης?...κ εξαρση υποθετω το ακριβως αντιθετο της πτωσης....
    μπερδευτηκα λιγο...
    "Μετά, αν είσαι λίγο παρατηρητική, θα δεις ότι είναι σε πτώση(ο ερμης?) στο απέναντι ζώδιο από αυτό που βρίσκεται σε κυριαρχία(??κυριαρχια=σε αυτο που βρισκεται ο ερμης?) και σε έξαρση απέναντι από εκεί που βρίσκεται σε αδυναμία."
    Για αρχη να σου πω οτι πρεπει να μαθεις καλα ποιοι Πλανητες κυβερνουν το καθε ζωδιο.Για πχ ο Διδυμος εχει κυβερνητη τον Ερμη, αρα ο πλανητης Ερμης εχει κυριαρχια στο ζωδιο αυτο και στον αντιστοιχο οικο ,δηλ. τον 3ο
    Στο απεναντι ζωδιο, που ειναι ο Τοξοτης ο πλανητης ερμης εχει αδυναμια εκει αλλα και στον 9ο οικο που αντιστοιχει στο ζωδιο τοξοτη.
    Σε αδυναμια σημαινει οτι ο πλανητης δεν μπορει να να εκφρασει τα θετικα του στοιχεια.
    Τωρα καθε πλανητης σε καποιο ζωδιο εχει θεση εξαρσης, στο απεναντι ζωδιο ειναι η θεση πτωσης και σημαινει οτι ο πλανητης εκει εκφραζει τα κακα η αρνητικα του στοιχεια.

...Σε ευχαριστω πολυ Ερση...
    υπαρχει μηπως καποια σελιδα θεμα που να αναφερονται οι αντιστιχιες ζωδιου-πλανητη-οικου?
    Δεν εχω βρει κατι...ισως δεν κανω σωστα την αναζητηση

Όνομα:
    Τίνα

Quote Originally Posted by isida13 View Post
    ...Σε ευχαριστω πολυ Ερση...
    υπαρχει μηπως καποια σελιδα θεμα που να αναφερονται οι αντιστιχιες ζωδιου-πλανητη-οικου?
    Δεν εχω βρει κατι...ισως δεν κανω σωστα την αναζητηση

Εδω θα πρεπει να μας βοηθησει καποιος απο την διαχειρηση γιατι σε αυτα τα θεματα δεν ειμαι καλη.:sorry::sorry:

...Δεν πειραζει,εγω σε ευχαριστω απλως κ μονο για την ανταποκριση...ελπιζω βεβαια να δωθει απο την διαχειριση απαντηση....

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Δεν ξέρω αν σας κάνουν αυτά..

http://www.myhoroscope.gr/16-%F0%EB%...%F4%FE%ED.html

http://www.myhoroscope.gr/35-%DC%F1%...%DF%F9%ED.html

Ρίξτε μια ματίτσα και σε αυτό τον κατάλογο (βρίσκεται στα Φόρουμ -> Συζητήσεις -> Οι εραστές της Αστρολογίας)

http://www.myhoroscope.gr/114-%EF%E9...%E3%DF%E1.html

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

.....Ευχαριστω πολυ Δειμων,πολυ χαιρομαι!!...πολυ μελετη!!:dizzy:....

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)