Quote Originally Posted by ELIASBYVASOULA View Post
καλημέρα σας κ πάλι.

εγώ το έχω αποδώσει στο ότι είμαι ζώδιο του νερού κ έχω ωροσκόπο στους διδύμους. αέρα κ νερό.... η πλήρης μεταβλητότητα. δεν γνωρίζω αν τα λέω καλά. το μυαλό ταξιδεύει συνέχεια αλλού χωρίς να δίνω δεκάρα για αυτόν τον κόσμο. Ακόμα κ με προσπάθεια να μην μπορείς να συγκεντρωθείς σαν κάτι να σε πάει κάπου αλλού.
Προσωπική μου εκτίμηση, ότι αν ο Ποσειδώνας σας κάνει αντίθεση με τον ωροσκόπο σας προκαλεί αυτό το ταξίδεμα του μυαλού, την έλλειψη προσοχής στο χώρο και την αδεξιότητα.

Ανάδρομος πότε είναι κάποιος πλανήτης όταν είναι σε αντίθεση;
Όταν η φαινομενική του πορεία στον ουρανό είναι ανάδρομη. Υπάρχουν σχετικά άρθρα στο site που μπορείτε να δείτε.

Αλλά όταν μιλάμε για διαίσθηση μιλάμε για: να κάνεις κάτι κόντρα στον γενικότερο χαρακτήρα σου, δηλαδή υπο οποιαδήποτε άλλες συνθήκες δεν θα το έκανες. 'Ομως έχεις μιά παράξενη αγαλίαση ότι πρέπει να το κάνεις γιατί ξέρεις ότι θα σου βγει σε πολύ καλό ακόμα κ αν δεν ξέρεις τι σημαίνει
αυτό πρακτικά. κάτι τέτοιο μάλλον εννοώ.
Δεν ξέρω αν αυτός είναι ο ορισμός της διαίσθησης. Μάλλον είναι ο τρόπος που τη βιώνετε εσείς και πιθανόν στο χάρτη σας η διαίσθηση να έρχεται σε αντίθεση με τη λογική σας. ¶λλοι άνθρωποι θεωρούν λογικό το να κάνουν κάτι που τους λέει η διαίσθηση τους, δε θεωρούν ότι πάνε κόντρα στον εαυτό τους.