- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 67
Thread: οψεις ουρανου
-
26-04-2009, 08:07 AM #11
Re: οψεις ουρανου
λοιπον το θεμα με ενδιαφερει αρκετα μπορω να πω!λοιπον...ουρανος αντιθεση asc.τετραγωνο αφροδιτη 10ο.2πλο 9γωνο με ερμη υδροχοο.εξαγωνο με mc υδροχοο.και οψη 52.50 μοιρων με δια κρονο{συνοδος}.......ελπιζω τωρα να τα ειπα καλα.ευχαριστω οποιον με βοηθησει
-
27-07-2009, 02:54 PM #12
καλησπερα το τετραγωνο ουρανου με οροσκοπο δινει οχι συνηθησμενα εξωτερικα χαρακτηριστικα?
-
29-07-2009, 12:38 PM #13
Ενίοτε και γοητευτικά... Θα είχε ενδιαφέρον όμως να διαπιστωθεί το αν υπάρχει και κάποια ...έντονη σχέση του ατόμου με τις ηλεκτρικές η τις ηλεκτρονικές συσκευές. Χαλάνε, τρελαίνονται η απλά σηκώνεται το μαλλί;
Η εμμονή στην αστρολογική πρόβλεψη είναι το άλλοθι της ασυνειδητότητας
-
29-07-2009, 08:04 PM #14
Κόλλησα με την παρατήρηση που κάνατε τώρα με τις ηλεκτρικές συσκευές!
Έχω το ίδιο τετραγωνάκι ακριβείας κιόλας και πάντα είχα ένα θέμα με τις ηλεκτρονικές/ηλεκτρικές συσκευές!
Απο μικρή ηλεκτριζόμουν πολύυυ εύκολα ξεκινόντας απο το πιο απλό, με χτύπαγε το ρευματάκι ανάλαφρα που λέμε..και όχι το αέρινο..και απο τότε που έμεινα μόνη πάντα στον χώρο μου οι συσκευές κάτι θα είχαν. ¶νοιγε το στερεοφωνικό μόνο του, έκλεινε καμιά φορά, τα έπαιζε εύκολα, ο εκτυπωτής εκτύπωνε μόνος καμια φορά. Πάντα φυσικά το εξηγούσα κάπως, αλλά τύχαινε μόνο σε εμένα και οι φίλοι με δουλεύαν! Αφού όταν σπούδαζα έκανα πλάκα και έλεγα ότι δεν μένω μόνη αλλά έχω παρέα στο σπίτι!:nuts:
τώρα στα αλήθεια αυτή η όψη μπορεί να έχει τέτοια σχέση που λέτε με συσκευές??:weird:Ο σκοπός στη ζωή είναι να πεθαίνεις νέος, όσο πιο αργά γίνεται...
-
30-07-2009, 12:56 AM #15
Ενίοτε και στους ανθρώπους...:bigsmile: Είναι αυτό που λένε "ηλεκτρίζει τα πλήθη"
-
31-07-2009, 01:24 AM #16
γεια σας! μια κ ανοιξαμε θεμα με ..ουρανιες καταστασεις θα ρωτησω κι εγω!
ο διελαυνων ουρανος μολις περασε την ακμη του 7ου οικου μου. Ειναι κ η αφροδ. μεσα
αλλα στις 15 κριου.
Η μονη οψη που κανει η ακμη του 7ου ειναι τριγωνο με αρη μου στον καρκινο.
Απ οτι μελετησα πρεπει να περιμενω ανακαταταξεις σε σχεσεις.
ή κ κατι αλλο που δεν εντοπισα???
-
31-07-2009, 10:26 AM #17
-
31-07-2009, 01:22 PM #18
Είναι πιθανό, ιδιαίτερα στην περίπτωση που η ανοχή είναι μέχρι 3 μοίρες...Ωστόσο με την αντίθεση είναι πιο "εύκολο" να προσελκύεις άτομα με ανάλογες ιδιότητες, που τελικά ...τρελαίνουν το νευρικό σου σύστημα...
-
02-08-2009, 01:28 AM #19
σε ενα αντρικο ωροσκοπιο τι σημαινει οταν η σεληνη- κυβερνητης του 7ου οικου- ειναι σε συνοδο με τον ουρανο στον 9ο οικο-ζυγος-???? τι χαρακτηριστικα του προσδιδει η οψη αυτη??
-
02-08-2009, 09:43 AM #20
Τι χαρακτηριστικά δίνει!!!!???…..ηλεκτρικής συσκευής από το σπίτι της Σοφίας (κρασάκι)….ενώ θέλει να δουλέψει και να συνεργαστεί μαζί σου….μερικές φορές τρελαίνετε , αναβοσβήνει, πετάει σπίθες…κτλ σε ανυποψίαστο χρόνο και μάλιστα το έχει υιοθετήσει και ως φιλοσοφία-ιδεολογία ζωής…
Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.