s
Πλανήτες στον 7o - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 11 to 20 of 22

Re: Πλανήτες στον 7o

Kphssa, τι εννοείς αν τα πιστεύω??? Και τι εννοείς λέγοντας ο,τι αυτά τα βιβλία δεν θα τα χρησιμοποιούσες?? είναι από τα πιο αξιόπιστα!Αν λοιπόν δεν πιστεύεις τον συμβολισμό τώv πλανητών σε διαφορους οίκους, τότε με την ίδια λογική δεν πρέπει να πιστεύεις και τα ζώδια και κατά συνέπεια και τις όψεις, άρα είσαι σίγουρη ο,τι είσαι στο σωστό forum?! και ποιος είπε ότι η αστρολογία είναι εύκολη? Μια εξήγηση για την θέση των πλανητών στους οίκους έκανα, σύμφωνα με τη θεωρεία της Mayo, που θεωρείται από τις καλύτερες αστρoλογικες σχολες στον κόσμο και σύμφωνα με την Sue Tompkins, που είναι επίσης από τις πιο δυνατές αγγλίδες αστρολόγους!

Αγαπητη Μαρκησια,

Σε διαβεβαιωνω οτι ειμαι στο σωστο φορουμ. Διαβασες ποτε απαντηση αστρολογου σε αυτο το σαιτ να λεει π.χ. αν εχετε αυτον τον πλανητη σε αυτον τον οικο θα παθετε η θα σας τυχει αυτο? Η ερμηνεια ενος πλανητη σε εναν οικο ειναι ενα περιπλοκο θεμα και νομιζω οτι αν διαβασει καποιος αυτο που εγραψες π.χ. για τον Πλουτωνα στον 7ο , ισως να τρομοκρατηθει. Το σκεφτηκες αυτο? Εγω προσωπικα την αστρολογια δεν τη βλεπω σαν μαντικη τεχνη και ερμηνειες του στυλ .."Πλούτωνας στον 7o Για μερικούς uποσυνείδητη ανάγκη να καταστραφεί η σχέση αφού έχει δημιουργηθεί. ", με απωθουν γιατι ειναι απλοικες και δεν με ενδιαφερει ακομα και αν τις χρησιμοποιουν και τις διδασκουν οι καλυτερες σχολες Αστρολογιας...
    Ο καθενας νομιζω κανει τις επιλογες του.

Συγνωμη αν σε στενοχωρησα.

καλησπερα και απο εμενα
    βασικα τον κρονο στον εβδομο τον "βιωνω"κανονικοτατα!!!!
    μηπως καποιος μπορει να μας πει για την αναδρομη αφροδιτη την ωρα της γεννησης μας?(3 φορες κλαμα!)

ευχαριστω:bigsmile:

:embarrest

Για ακόμα μια φορα και ελπίζω για τελευταία: Δεν επιχείρησα μοιρολατρική ανάλυση πλανητών αλλα ο κάθε πλανήτης είναι ένδειξη για κάτι στη θέση του ωροσκοπίου. Έτσι λοιπόν και ο πλούτωνας, που άλλωστε όσον αφορά την ερμηνεία του θεωρείται πιο "βαρύς" πλανήτης, έχει μια A ερμηνεία στο ωροσκόπιο.Τώρα αν δεν s αρέσει, άλλο. Τι θέλεις να ακούς δηλαδή? Μπορείς άνετα να πάρεις εσύ την πρωτοβουλία να κανεις μια ανυλυση του πλανήτη στους οίκους!

Όνομα:
    Ράνια

Μήπως ξέρεις και για τον Βόρειο Δεσμό στον 7ο(Αιγόκερως);

Όνομα:
    Ράνια

Σε σύνοδο με τον αστεροειδή Amor!

Αγαπητό Μούτρο, με αυτό το θέμα δεν έχω ασχοληθεί σχεδόν καθόλου και δεν ξέρω κατά ποσο πρέπει να δίνεται βαρύτητα s´αυτό στην ανάλυση ενός ωροσκοπίου. :toung:

Sorry, Back Moon εννοούσα!

Όνομα:
    Ράνια

Εγώ εχω διαβάσει σχετικό αρθρο απλά ήθελα να το επιβεβαιώσω.Ξέρεις θέλω πάντα πανώ απο μία γνώμη...Ευχαριστώ πάντως!

[QUOTE=kphssa;49790]Αγαπητη Μαρκησια,

Διαβασες ποτε απαντηση αστρολογου σε αυτο το σαιτ να λεει π.χ. αν εχετε αυτον τον πλανητη σε αυτον τον οικο θα παθετε η θα σας τυχει αυτο?

Αγαπητή Krhssa,

σου παραθέτω ένα απόσπασμα που έχει δημοσιευτεί σε αυτό το Forum, πολύ πριν γράψω εγώ, και αναφέρεται στις ιδιότητες του πλούτωνα στον δέκατο οίκο.
    Λέει λοιπόν:

Πιθανόν στη ζωή σας να έχετε κάποια ατυχία που έχει να κάνει με αρρώστια, απώλεια γονέα ή αλλαγή της οικογενειακής σας δομής, ή τόπου διαμονής.

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)