s
Απορία για 7ο οίκο - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 20 of 20
    Όνομα:
    Φωτεινή

Re: Απορία για 7ο οίκο

Quote Originally Posted by nak View Post
    τι εννοειται οταν λετε οτι πεφτει ''βαρυς'' ? αρα γενικα σαν οψη δεν ειναι καλη ετσι δεν ειναι?
    η ακμη του 7ου ειναι στην παρθενο οχι στον ζυγο. Αυτο καθυστερει τον γαμο γενικοτερα?
    Αγαπητή nak,

Κι εγώ κι εσεις και άλλοι εκατομμυρια άνθρωποι της γενιάς μας έχουμε τον Πλούτωνα στον Ζυγό. Μάλιστα είναι μια αρκετά συμπαθητική θέση
    Το θέμα του γάμου και συνεργασιών αφορά την εξέταση πολλών παραγόντων και όχι μόνο των πλανητών που βρίσκονται μέσα στον 7ο οίκο.

Για το συγκεκριμένο θέμα της θέσης και οικοθεσίας του Πλούτωνα διαβάστε τα πολύ κατατοπιστικά και αναλυτικά σχετικά μας άρθρα
    Περί Πλούτωνα στα ζώδια εδώ
    Περί Πλούτωνα στους οίκους εδώ
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

σας ευχαριστω πολυ.

με αφορμη την συζητηση για θεματα του 7ου οικου, θα μπορουσα να ρωτησω εαν φαινεται γαμος/οι στον γενεθλιο χαρτη μου? ο λογος που ρωταω ειναι γιατι απ'οτι εχω διαβασει η ακμη του 7ου στην παρθενου μπορει να ειναι σημαδι μη υπαρξης γαμου!

γεννηθηκα στην αθηνα 26.6.76 και ωρα 00.30 πμ

ευχαριστω προκαταβολικα

Όνομα:
    Φωτεινή

Αγαπητή nak,

κανένα ζώδιο δεν είναι απαγορευτικό για κανενα θέμα.
    Εφοσον η ακμή ειναι στην Παρθένο, θα εξετάσεις τη θεση και οψεις του κυβερνητη της Ερμή για περισσότερες πληροφορίες.

:bigsmile:
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Όνομα:
    Γεωργία

τι εννοειται οταν λετε οτι πεφτει ''βαρυς'' ? αρα γενικα σαν οψη δεν ειναι καλη ετσι δεν ειναι?
    η ακμη του 7ου ειναι στην παρθενο οχι στον ζυγο. Αυτο καθυστερει τον γαμο γενικοτερα?
    Λοιπόν ο γενέθλιος χάρτης δίχνει μία τάση της ζωής γενικότερα...Δεν σημαίνει 100% ότι επειδή ο Πλούτωνας είναι στον 7ο οίκο ότι θα υπάρχει καθυστέρηση ή κάτι τέτοιο...Κάθε χρόνο στα γενέθλια μας κανονικά φτιάχνουμε και έναν προοδευτικό χάρτη ή όταν έχουμε επιστροφή Διά,επομένως τίποτα δεν μένει στατικό!Μην ανησυχείς...Απλά όπως είπα και πιο πάνω κάποια στιγμή στην ζωή σου θα υπάρξει μία μεταμόρφωση όσον αφορά στην συμπεριφορά και την στάση σου απέναντι στα ζητήματα του 7ου οίκου...Δηλαδή όσο περνάνε τα χρόνια θα νιώθεις όλο και πιο διαφορετική...Το πότε θα σταματήσει και πως και γιατί θα γίνει όλο αυτό το δείχνουν άλλα συστήματα!Να μην ανησυχείς!:bigsmile:
    I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
    I like beeing unperfect...

Όνομα:
    Σέβη

Εχω να σου παραθέσω τουλάχιστον 5 ωροσκόπια με ακμή του 7ου όντως σε μοίρες του παρθένου που "δείχνουν αγαμία" και οι 5 τουλάχιστον που έχω στο μυαλό μου έχουν παντρευτεί... Δε λέω ότι δεν υπήρχαν προβλήματα στο γάμο τους αλλά είναι κατά τη γνώμη πολύ ισορροπημένοι άνθρωποι και τα ξεπέρασαν και είναι και πολλοί ευτυχισμένοι. Ο κοινός παρονομαστής των προβλημάτων τους ήταν ότι ένιωθαν μόνοι στο γάμο τους ή δεν μπορούσαν να επικοινωνίσουν ή δεν ήταν ευχαριστημένοι με το σύντροφο τους και ναι μεν θέλαν αυτό το πρόσωπο αλλά θέλαν και επιπλέον ιδιότητες από το σύντροφό τους. Συμβουλεύτηκαν και αστρολόγο και μετά πήγαν σε συμβούλους για το γάμο τους για να τους βοηθήσει σε άλλο επίπεδο.
    Θέλοντας να καταλήξω θα σου πω το εξής: Η αστρολογία δεν είναι μια μαντική τέχνη που θα σου πει αν θα παντρευτείς ή όχι... Στο χέρι σου είναι τελικά αν θα γίνει αυτό... θα μπορούσα να σου πω αν και δεν είμαι η πλέον ενδεδειγμένη ότι κάθε ερμηνεία που μπορεί να δοθεί αστρολογικά λειτουργεί σε πολλά επίπεδα και πάλι θα ξαναπώ ότι τίποτα δεν είναι μόνιμο και αμετάβλητο τα πάντα ξεπερνιούνται και λύνονται, μόνο αυτό παραμένει σταθερό. Μπορεί να είσαι αγχωμένη σε αυτή τη φάση της ζωής σου και να θέλεις να πιαστείς από κάπου για ό,τι έχει σχέση με αυτό το θέμα (του γάμου) που μπορεί να σε κάνει ευάλωτη αλλά σε πρώτη φάση και πριν αχοληθείς με θέμτα που έχουν σχέση με άλλα άτομα ψάξε χωρίς φόβο και πάθος τον εαυτό σου και με την απόλυτη ειλικρίνεια και να είσαι σίγουρη ότι θα βρεις τις απαντήσεις αν θα παντρευτείς τελικά ή όχι...

Φιλικά,

Σέβη

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση σας. Εχετε απολυτο δικιο σε ο,τι γραφετε και ιδιως για το οτι ειμαι πολυ αγχωμενη σε αυτο το θεμα και κυριως το τελευταιο διαστημα που απο παντου ασκουνται πιεσεις :bigsmile: !!!
    βαρεθηκα να ειμαι μονη και θελω να κανω ενα βημα παραπερα με βασικη προυποθεση παντα την ευτυχια..!:bigsmile:

Όνομα:
    Γεωργία

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση σας. Εχετε απολυτο δικιο σε ο,τι γραφετε και ιδιως για το οτι ειμαι πολυ αγχωμενη σε αυτο το θεμα και κυριως το τελευταιο διαστημα που απο παντου ασκουνται πιεσεις :bigsmile: !!!
    βαρεθηκα να ειμαι μονη και θελω να κανω ενα βημα παραπερα με βασικη προυποθεση παντα την ευτυχια..!:bigsmile:
    Βασικά αν θές μία μικρή έτσι συμβουλή στα πλαίσια του φόρουμ,να μην αγχώνεσαι και να μην ακούς τίποτα και κανέναν!Καταλαβαίνω το συναίσθημα της μοναξιάς αλλά να ξέρεις πως οι μεγάλοι έρωτες έρχονται εντελώς ξαφνικά και αυθόρμητα..Ζήσε την κάθε στιγμή και θα δείς ότι ο έρωτας θα έρθει από μόνος του!

Φιλικά,
    Γεωργία.:bigsmile:
    I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
    I like beeing unperfect...

Όνομα:
    Κυριακή

Αγαπητη nak, θα μου επιτρεψεις κι εμενα ενα σχολιο! Η ευτυχια ειναι ενα θαυμασιο αισθημα, αλλα δεν μπορει να μπει ως προϋποθεση πουθενα!! Επισης η διαρκεια της δεν υποκειται σε κανονες. Ο γαμος ειναι μια μαλλον πεζη υποθεση [κι αυτο θα φανει σε βαθος χρονου και οχι στην αρχη], γι αυτο καλυτερα ειναι να θεσετε πιο υλοποιησιμες προϋποθεσεις για να μην απογοητευθειτε. :bigsmile:
    Η ευτυχια ακολουθει δικους της δρομους... :bigsmile: Και ευτυχως γιατι αλλιως, θα ηταν εντελως προβλεψιμη και συνηθισμενη.
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Καταρχας εσυ εχεις ακμη εβδομου στην παρθενο σωστα? Τωρα το οτι ο πλουτωνας ειναι στον 7ο δεν ειναι και οτι καλυτερο διοτι ο πλουτωνας σε κανει να βιωνεις μικρους θανατους κ αναγεννησεις στα θεματα που αφορουν τα του οικου οπως σχεσεις σοβαρες σχεσεις γαμου συνεργασιες εχθρους κτλ εξαρταται βεβαια κι απο τι οψεις κανει ο πλουτωνας αν ειναι καλες τοτε μπορει να τα βιωνεις με περισσοτερο θετικο τροπο αναγεννησεις κτλ, επισης ο πλουτωνας κρυβει μεσα του τα παθη μας πολλες φορες ή γενικοτερα παθη... Κοιτα και τον κυβερνητη της παρθενου για περισσοτερες πληροφοριες στα του οικου και ισως και την αφροδιτη αν ο ζυγος συμπεριλαμβανεται ολοκληρος μεσα στον 7ο
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)