- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 28
-
17-12-2007, 11:44 AM #11
Re: Αφροδίτη-Κρόνος και...διαφορά ηλικίας!
Αγαπητή zeta1987
Ακριβώς αυτή την αίσθηση δίνει η σκληρή όψη Αφροδίτης και Κρόνου. Πάντα θα αισθάνεστε αυτή την πίεση, αλλά θα ήταν καλό να προσπαθήσετε να δείτε την θετική πλευρά και να ωφεληθείτε από αυτή. Δίνει σοβαρές σχέσεις με καλές επιλογές και μακροχρόνια προοπτική
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
17-12-2007, 11:50 AM #12
I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
I like beeing unperfect...
-
18-12-2007, 12:52 AM #13
Σε περίπτωση που εκτός απ την σκληρή όψη με τον Κρόνο,η αφροδίτη ταλαιπωρείται επιπλέον και από μια σκληρή όψη με έναν αλλοπρόσαλο πλανήτη όπως ο Ουρανός,ποια είναι τα πιθανά συνδυαστικά αποτελέσματα;
"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"
-
18-12-2007, 01:00 AM #14
Αγαπητή Λευκή
Όντως είναι ένας δύσκολος συνδυασμός και θα μοιάζει το άτομο να είναι μεταξύ "σφύρας και άκμωνος". ¶λλοτε θα είναι συγκρατημένο στην εκδήλωση των αισθημάτων του, άλλοτε θα λειτουργεί απρόοπτα και εκρηκτικά. Μία σχέση θα θέλει προσπάθεια να διατηρηθεί, καθώς μπορεί να αισθάνεται πιεσμένο ή χωρίς ζεστασιά (λόγω του Κρόνου) και να επιδώξει την ρήξη (λόγω Ουρανού). Είναι πιθανόν να κάνει πολύ καιρό υπομονή και μετά, ξαφνικά (για τους άλλους) να αντιδράσει διαλυτικά.
Αν το άτομο ελέγχει τις παρορμήσεις του, βρει τον κατάλληλο σύντροφο που θα το συνδέει η κατανόηση και η επικοινωνία, μπορεί να έχει την ελευθερία που του χρειάζεται ή την ανανέωση στη σχέση όποτε κουράζεται και να διατηρηθεί η σχέση αυτή, με αρκετή -ωστόσο- προσπάθεια.
Πολλές φορές, όσοι προσπαθούν κερδίζουν όμως περισσότερα από εκείνους που έχουν "εύκολες όψεις" και περιμένουν επαναπαυμένοι.... την τύχη τους!
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
18-12-2007, 01:34 AM #15
Σας ευχαριστώ για την απάντησή σας ,κυρία Σίμου.Θα προσπαθήσω να το διερευνήσω,αν και ,άγνωστο για ποιον λόγο,"ουράνιους"ανθρώπους σε γενικές γραμμές δεν γνωρίζω.
"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"
-
18-12-2007, 01:49 AM #16
Αγαπητή Λευκή
Μπορεί να στρέφεστε περισσότερο προς την Κρόνια πλευρά (κάτι που ίσως δείχνει όλος ο χάρτης αν μελετηθεί), αλλά ακόμη και να μην έχει έρθει η ώρα της εμπειρίας προς την πλευρά του Ουρανού. Από την άλλη, η υπομονή ή η πίεση (Κρόνος) που μπορεί να φθάσει σε ακραίο σημείο να σας δώσει την αφορμή στο μέλλον μίας Ουράνιας αντίδρασης.
Καλό σας βράδυ
φιλικά
Λίλίαν Σίμου
-
18-12-2007, 02:04 AM #17
Όχι όχι δεν αφορά εμένα:bigsmile: Οι δύο συγκεκριμένοι πλανήτες στο χάρτη μου κάνουν καλές όψεις(αν και όχι με την αφροδίτη).Απλά έχω μια συγκεκριμένη απορία στο νου μου και μια γενική,πως δηλαδή λειτουργεί ο Ουρανός.
Σας ευχαριστώ και καλό σας βράδυ επίσης.
-
18-12-2007, 03:25 AM #18
Η ανασφάλεια στις σχέσεις είναι γενικότερο ανθρώπινο χαρακτηριστικό. Όντως οι όψεις της Αφροδίτης με τον Κρόνο δίνουν κάποια περισσότερη ψυχολογική πίεση στο άτομο, αλλά μην τους φορτώνουμε βασικά χαρακτηριστικά που έχουν όλοι οι άνθρωποι.
Ο κόσμος δεν είναι ένα άθροισμα από συμπαντικά ατομικά τομαράκια, περιφερόμενα ανά τους αιώνες.
"Μακριά από μας κι ότι θέλει ας είναι." Να χαίρεται τη φιλοσοφία του όποιος έκοψε το θέμα, αντί να περιοριστεί στο να το κλειδώσει.
¶ντε γεια σας.
-
19-12-2007, 01:06 PM #19
Εγώ έχω αυτή την όψη ταυτόχρονης συνόδου Αφροδίτης με Ουρανό και Κρόνο στο ζώδιο του τοξότη.Και είναι ακριβώς 100% αυτό που περιγράψατε..Παλεύω ανάμεσα σε 2 στοιχεία,την προσωπική μου ελευθερία που μου δίνει ζωή, αλλά και από την άλλη το στοιχείο της ωριμότητας που τις περισσότερες φορές δεν μπορεί να είναι "παρέα"με την προσωπική ελευθερία.
I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
I like beeing unperfect...
-
30-12-2007, 06:34 PM #20
"'Οψεις Σελήνης/Κρόνου στο χάρτη του αρσενικού μπορεί να δείχνουν ψυχρότητα και αδιαφορία για τη μητέρα και να της πει bye bye πολύ πιο εύκολα.
Σκληρές όψεις Σελήνης/Ποσειδώνα αντίθετα είναι πολύ πιο επικίνδυνες γιατί εξιδανικεύει τη μητέρα, αλλά μπορεί και να την σιχαίνεται, γιατί από την εξιδανίκευση συχνά επέρχεται απογοήτευση. "
Αρχικα Χρονια Πολλα σε ολους!
Για οποιον μπορει να με βοηθησει η απορια μου ειναι : Σε αντρα το τεραγωνο Σεληνη/Κρονου μαζι με συνοδο Σεληνη Ποσειδωνα τι δειχνει σε σχεση με τη μητερα του?
ευχαριστω πολυ!!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.