s
Αστρολογία και Παιδιά με Μαθησιακές Δυσκολίες - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 11 to 20 of 47

Re: Αστρολογία και Παιδιά με Μαθησιακές Δυσκολίες

Quote Originally Posted by sagimoon View Post
    Το μέλλον είναι ένα δέντρο με πολλά κλαδιά. Οι σπουδές είναι ένα μόνο κλαδί.
    Του γιού μου του αρέσουν τα λίγο πιο τεχνικά θέματα. πχ Πέρυσι έκανα μαθήματα κοσμήματος όσο ήμουν άνεργη και τον είδα και είχε πολύ ενδιαφέρον για να ασχοληθεί.¨΄Εμαθε να ξεχωρίζει τους ημιπολύτιμους, να κάνει σκουλαρίκια, βραχιόλια, και όλο μου έλεγε, μαμά πότε θα πάμε να φτιάξουμε κοσμήματα? φτιάξαμε ένα χώρο σαν εργαστήρι, βλέπεις. Κόβει μέταλλα, τα γυαλίζει, κλπ...

Δεν νομίζω να του ταιριάζουν οι σπουδές. Σαν διπλός σκορπιός του αρέσει να...πουλάει. Μια μέρα πήρε κάτι κομάτια στο σχολείο-στην έκτη ήταν - και έφερε
    71 ευρω...να δεις την χαρά του.

Δεν θα τον εμποδίσω σε ότι κι αν αποφασίσει και...βλέποντας και κάνοντας.
    Θέλω να τονίσω απλά οτι δεν είναι απαγορευτικό...σίγουρα με ό,τι του αρέσει θα ασχολιθεί...πες σε παρακαλώ οτι ήταν υπερβολικό αυτό που έγραψες για την βία που του άσκησες...σοκαρίστηκα

Quote Originally Posted by BlackOrWhat View Post
    Θέλω να τονίσω απλά οτι δεν είναι απαγορευτικό...σίγουρα με ό,τι του αρέσει θα ασχολιθεί...πες σε παρακαλώ οτι ήταν υπερβολικό αυτό που έγραψες για την βία που του άσκησες...σοκαρίστηκα
    Αχ αυτές οι πολιτικά ορθές απόψεις και θέσεις
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Αντωνία

Δυστυχώς δεν είναι υπερβολή ούτε οι φωνές που του έβαζα, ούτε ότι 2-3 φορές έφτασα σε κατάσταση υστερίας ευτυχώς για δευτερόλεπτα μόνο. Δεν τον χτύπαγα δυνατά ώστε να πάθει κάτι, αλλά η κίνηση υπήρχε, δεν μπορούσα να χωνέψω ότι του έλεγα: Γιωργάκη, κοίτα, έχω αυτά τα ρουχαλάκια να σιδερώσω, και προλαβαίνεις για να γράψεις την αντιγραφή σου. Και να γυρνάω και να μην έχει τελιώσει ούτε 5 λέξεις...ούτε 5...

Δεν έχω λόγια να εκφράσω την ντροπή μου, μα ούτε και λόγο να την κρύψω. Ναι, αν δεν το δεις αλλιώς, τρελλένεσαι, αν δεν το φιλοσοφίσεις, θα φας όχι μόνο την ζωή σου στην μιζέρια αλλά και όλης της οικογένειας. Πρέπει να έχεις αντίληψη να το καταλάβεις στις αρχές, πριν χαθεί το παιχνίδι. Πως νομίζεις αυτοκτονούν τα παιδιά? Από πιέσεις που δέχονται και δεν γίνονται αντιληπτές από τους γύρω τους.

Η προσπάθειά μας σαν γονείς , ναι, είναι να δώσουμε τα εφόδια και την δυνατότητα στα παιδιά μας να διαλλέξουν τον δρόμο τους.

Σας ευχαριστώ πάντως για τον διάλογο αυτό.
    Αυτό που είναι δύσκολο είναι να θυμάσαι κι όταν θα φύγεις από δω , ποιός είσαι και τι σου ταιριάζει και μην περιμένεις να σ' το πει κανείς, ο καθένας θα σου λέει άλλα. Γιατί αλήθεια ;;; Γιατί ο καθένας έχει τα μάτια που του ταιριάζουν. (Από την ιστορία του Χόμυ της Θεοδώρας Φασιανού -Ντάκου )

Όνομα:
    Βασίλης

Για να ξεφύγω και λίγο από το συγκεκριμένο ατομικό παράδειγμα της Αντωνίας ήθελα να ρωτήσω κάτι συγκεκριμένο αστρολογικά. Πιστεύετε - μέλη ή συνεργάτες - ότι σε περιπτώσεις παιδιών που παρουσιάζουν κάποιου είδους νοητική καθυστέρηση ή ψυχική ασθένεια μπορεί να παίζει ρόλο η παρουσία του Πλούτωνα; Για παράδειγμα, αν σε μικρή ηλικία (2-3 χρονών) το παιδί δεχτεί πέρασμα του Πλούτωνα πάνω από τη μοίρα του Ωροσκόπου του μπορεί να προκαλέσει τέτοιου είδους μπλοκαρίσματα; Ή ακόμα αν έχει και τον Πλούτωνα σε γενέθλια θέση πάνω στη μοίρα του Ωροσκόπου του;

Στις μαθησιακές δυσκολίες δεν αναφέρομαι γιατί αν δεν προκύπτουν ως αποτέλεσμα ψυχικής ασθένειας / τραύματος ή νοητικής καθυστέρησης πιθανόν να υπάρχουν και άλλοι αστρολογικοί παράγοντες, π.χ. χτυπημένος Ερμής.
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Όνομα:
    Αντωνία

Τα περισσότερα περιστατικά νομίζω έχουν βάση την κληρονομικότητα, όπως και η δυσλεξία, από ότι μου είπαν. Στην μόνη περίπτωση όμως που έχω στο αρχείο μου με νοητική στέρηση , το παιδί είχε σύνοδο κρόνου- πλούτωνα στον 8ο οίκο.
    Μην ξεχνάτε ότι η αστρολογία είναι σημειολογία. Δηλαδή δείχνει τα σημάδια-σημεία
    σε ένα χάρτη. Και όλα τα σημάδια δεν είναι κακά...πχ ένα τρίγωνο ακριβείας αφροδίτης-δία-πλούτωνα, δεν είναι σημάδι πλούτου?? Μην βιαστούμε όμως να καλοσορίσουμε το σημάδι, γιατί μπορεί κανείς να πλουτίσει και από από μια αποζημίωση από ένα σοβαρό ατύχημα που μπορεί να έχει. Ε, δεν το λες και χαρά αυτό...
    Αυτό που είναι δύσκολο είναι να θυμάσαι κι όταν θα φύγεις από δω , ποιός είσαι και τι σου ταιριάζει και μην περιμένεις να σ' το πει κανείς, ο καθένας θα σου λέει άλλα. Γιατί αλήθεια ;;; Γιατί ο καθένας έχει τα μάτια που του ταιριάζουν. (Από την ιστορία του Χόμυ της Θεοδώρας Φασιανού -Ντάκου )

Quote Originally Posted by sagimoon View Post
    Τα περισσότερα περιστατικά νομίζω έχουν βάση την κληρονομικότητα, όπως και η δυσλεξία, από ότι μου είπαν. Στην μόνη περίπτωση όμως που έχω στο αρχείο μου με νοητική στέρηση , το παιδί είχε σύνοδο κρόνου- πλούτωνα στον 8ο οίκο.
    Μην ξεχνάτε ότι η αστρολογία είναι σημειολογία. Δηλαδή δείχνει τα σημάδια-σημεία
    σε ένα χάρτη. Και όλα τα σημάδια δεν είναι κακά...πχ ένα τρίγωνο ακριβείας αφροδίτης-δία-πλούτωνα, δεν είναι σημάδι πλούτου?? Μην βιαστούμε όμως να καλοσορίσουμε το σημάδι, γιατί μπορεί κανείς να πλουτίσει και από από μια αποζημίωση από ένα σοβαρό ατύχημα που μπορεί να έχει. Ε, δεν το λες και χαρά αυτό...

Δεν εχουν ολα την κληρονομικοτητα...
    Το οτι ειχε συνοδο κρονου πλουτωνα δε νομιζω οτι δειχνει κατι και γω την εχω αυτη την οψη, οχι στενη βεβαια αλλα την εχω στο σκορπιο και στον 6ο
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by Βασίλης Παπαδολιάς View Post
    Στις μαθησιακές δυσκολίες δεν αναφέρομαι γιατί αν δεν προκύπτουν ως αποτέλεσμα ψυχικής ασθένειας / τραύματος ή νοητικής καθυστέρησης πιθανόν να υπάρχουν και άλλοι αστρολογικοί παράγοντες, π.χ. χτυπημένος Ερμής.
    Φαντάζομαι πως θα πρέπει επίσης να δούμε τί παίζει με τον 3ο οίκο, τί πλανήτες βρίσκονται σ' αυτόν... Υποψιάζομαι ότι και ένας Χείρωνας στον 3ο οίκο μπορεί ν' αποτελεί μία ένδειξη για μία δύσκολη και επίπονη μαθητική ζωή...

Quote Originally Posted by Βασίλης Παπαδολιάς View Post
    Έχεις δίκιο... Πώς θα μπορούσαμε να το πούμε; Με ειδικές ανάγκες; Δε μου αρέσει και πολύ γι' αυτό δεν το είπα.
    Kαλημέρα Βασίλη,

Το θέμα σου είναι πολύ ενδιαφέρον για όλους μας. Ο όρος που χρησιμοποείται για τα παιδιά αυτά είναι "παιδιά με ειδικές δεξιότητες".

απ'οτι ξερω ατομα με Κρονο στον 3ο οικο ισως να μην ειναι ιδιαιτερα ευστροφα.Η οταν ο Ερμης να κανει δυσκολες οψεις με αλλους πλανητες. ΔΕΝ ειμαι ομως σιγουρος..

Όνομα:
    Διονυσία

ο δεύτερος μου γιός 12-09-82 13-30μμ έχει πρόβλημα δυσλεξίας το είδα πρώτα εγώ απο τους δασκάλους του
    μόνο που πιστεύω ότι αυτά τα παιδια είναι πανέξυπνα μόνο που το μυαλό τους τρέχει ποιο γρήγορα απο τάλλα παιδια έκανα ένα λάθος άκουσα κάποιους που θεώρουν ,δυσλεξία ίσον απαγορευμένο,και δεν το πήγα νωρίς για να το δω
    ίσως να το βοηθούσα καλύτερα στα μαθηματά του ,δυσκολεύεται στην ανάγνωση και στην γραφή, όλοι οι καθηγητές του παραδέχονται ότι όταν ακούει την παράδωση θυμάτε τα πάντα
    παιδί με πολλά χαρίσματα φοβερή διαίσθηση, φιλότημο,..........
    αλλά και έντονα σκεσπάσματα
    το μόνο που με ενδιαφέρει είναι ότι ξέρει ότι είμαι δίπλα του όπως και ότι είναι δίπλα μου

Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)