- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 17 of 17
-
08-12-2007, 03:02 PM #11
Re: Ωροσκόπιο Επιλογής για έναv ευτυχισμένο γάμο
γεια σας , καταρχήν ευχαριστω πολύ για τις ευχές σας , αν κατάλαβα καλά θα φτιάξω λοιπόν ενα χάρτη με τα στοιχεία του γάμου 24/11/2007 Κόρινθος ώρα 5:30 όμως μετα πως θα το συνδυάσω με τη συναστρία ?
και θα ήθελα να ρωτήσω κάτι για την προοδευτικότητα ....όλοι οι πλανήτες εξετάζονται ως προς την προοδευτική τους κίνηση με 1μοίρα ? ελπίζω να καταλαβαίνετε τι εννοώ δηλαδή ο ήλιος κινείται προοδευτικά κάνοντας μια μοίρα κάθε χρόνο το ίδιο κοιτώ και για τους άλλους πλανήτες ?
-
08-12-2007, 11:02 PM #12
Αγαπητή maraki_1975
Δεν γνωρίζω την επάρκεια της γνώσης σας. Αλλά προσπαθήστε να μελετήσετε τον χάρτη του γάμου κατ' αρχήν αυτόνομα, στη συνέχεια να τον συγκρίνετε με τους γενέθλιους χάρτες, τον δικό σας και του συντρόφου σας. Ίσως αν μελετήσετε λίγο το παράδειγμα, δείτε τις βασικές γραμμές της διαδικασίας.
Προοδευτικά έχουμε πολλών ειδών. Αλλά αυτό που λέτε με την μία μοίρα ανά έτος ζωής, είναι το πιο εύκολο να γίνει, χωρίς ιδιαίτερους υπολογισμούς. Με την πάροδο του χρόνου, πέφτει όμως έξω σταδιακά. Ωστόσο για ένα άπειρο ερευνητή της αστρολογίας, είναι εύχρηστο.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
09-12-2007, 03:29 PM #13
Πολύ ενδιαφέρον θέμα! Και εγώ πιστεύω ότι η ώρα που ξεκινάει κάτι παίζει σημαντικό ρόλο στην μετέπειτα εξέλιξη της κατάστασης (όχι βέβαια και τον κύριο ρόλο). Ευχαριστούμε κ.Σίμου για το τόσο ωραίο θέμα!:bigsmile:
I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
I like beeing unperfect...
-
12-12-2007, 10:59 PM #14
καπου διαβασα οτι οποιος εχει αφροδιτη στον αιγοκερω δυσκολευεται να παντρευτει.εγω την εχω στον αιγοκερω και στον 10ο οικο και οντως ο γαμος νοιωθω οτι θα με καταπιεζε.μηπως για αυτο παιζει ρολο και ο αρης μου που ειναι στον υδροχοο;
-
13-12-2007, 01:25 AM #15
Αγαπητή avrilllll
Υπάρχει αντίφαση μεταξύ της Αφροδίτης στον 10ο και στον Αιγόκερο, που θα ήθελε ένα γάμο τυπικό και διαχρονικό, με την επιθυμία για ελεύθερη κίνηση και δράση από τον ¶ρη σας. Αλλά το σύνολο ενός χάρτη μας διευκρινίζει τελικά την εικόνα μας.
Πάντως αυτός που έχει Αφροδίτη στον Αιγόκερο, θεωρεί τον γάμο καταξίωση, σοβαρή υπόθεση, κρίνει πολύ κάθε γνωριμία και γι' αυτό αργεί κάπως να αποφασίσει. Αλλά όταν αποφασίσει, ξέρει τι κάνει και συνήθως επιτυγχάνει, γιατί έχει αξιολογήσει πολλά.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
14-12-2007, 03:54 PM #16
-
13-04-2008, 04:00 PM #17
Και στα ωροσκόπια επιλλογής είσαι άπιαστη. Το λέω από προσωπική πείρα, όσες φορές έχεις κάνει για μένα ωροσκόπιο επιλλογής το θέμα μου προχώρησε τέλεια. Σ' ευχαριστώ και συγχαρητήρια!!!:bigsmile:
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.