s
γενεθλιος χαρτης και ταλεντα - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 11 to 20 of 24

Re: γενεθλιος χαρτης και ταλεντα

Απο μονο του οχι...Τι οψεις κανει? τι εχεις στο πεμπτο οικο και τι εχεις στον Λεοντα?
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

Όνομα:
    Μαρία

Σας παραθέτω τους χάρτες των λογοτεχνών που αναφέρθηκαν. Χρησιμοποίησα ως σύστημα οικοθεσίας το ηλιακό, γιατί παρατήρησα ότι όλες οι ώρες είναι πρωινές, προφανώς είναι υποθετικές. Για τον Federico Garcia Lorca δεν βρήκα τον τόπο γέννησης που σημειώνεται εδώ...

Οδυσσεας Eλυτης, 2/11/1911, Ηρακλειο Κρητης , 12.00

Γιωργος Σεφερης, 19/02/1900, Σμυρνη, 12.00.

Goethe, 28/08/1749, Frankfurt, Γερμανια, 12.01.

Thomas Μann, 06/06/1875, 10.15 Lubeck, Γερμανια

Αν πατήσετε πάνω στους χάρτες μεγεθύνονται.

Όνομα:
    Βασίλης

Μάρω, thanks καταρχήν. Με πρόλαβες στη στροφή...

Για το Λόρκα από ό,τι είδα στο Internet η Fuente Vaqueros είναι στην Ανδαλουσία κοντά στη Γρανάδα. Ίσως παίζει η Γρανάδα σαν πόλη. Επίσης δε βλέπω τον Μαρκέζ. Θες κάποια βοήθεια με αυτόν;
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Όνομα:
    Μαρία

Μου ξέφυγε ο Μαρκέζ!! Λοιπόν, έβαλα τόπο γέννησης για τον Λόρκα το Fuente Obejuna, που είναι στην Ανδαλουσία. Φαντάζομαι είναι οκ.

Federico, Garcia Lorca. 05.06. 1898, 11.59, Fuente Vaqueros, Ισπανια

Gabriel Garcia, Marquez, 06/03/1927 Αracataca, Κολομβια, 9.00 π.μ.

Και για τα υπόλοιπα ταλέντα, μουσική, χορός, ηθοποιία, εικαστικές τέχνες???!! Ελπίζω να μην περιοριστούμε στην συγγραφή μόνο...

Όνομα:
    Μαρία

Αν μου βρείτε αξιόπιστα στοιχεία γέννησης, εγώ ευχαρίστως να παραθέσω και χάρτες και από άλλους καλλιτέχνες! Πάντως μπορούμε να ξεκινήσουμε και να δούμε κάποια κοινά στοιχεία που μπορεί να έχουν αυτοί οι χάρτες.

Quote Originally Posted by DrMaroulita View Post
    Αν μου βρείτε αξιόπιστα στοιχεία γέννησης, εγώ ευχαρίστως να παραθέσω και χάρτες και από άλλους καλλιτέχνες! Πάντως μπορούμε να ξεκινήσουμε και να δούμε κάποια κοινά στοιχεία που μπορεί να έχουν αυτοί οι χάρτες.
    Πιστεύω πως παρατέθηκαν αρκετά ωροσκόπια ώστε να γίνουν οι αρχικές παρατηρήσεις...εν καιρώ απλά ελπίζω να συμπεριλάβουμε και εκπροσώπους άλλων τεχνών...θα κάνω κι εγώ προτάσεις

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by BlackOrWhat View Post
    Πιστεύω πως παρατέθηκαν αρκετά ωροσκόπια ώστε να γίνουν οι αρχικές παρατηρήσεις...εν καιρώ απλά ελπίζω να συμπεριλάβουμε και εκπροσώπους άλλων τεχνών...θα κάνω κι εγώ προτάσεις
    :bigsmile: Επιβάλλεται! Και γω έχω κάποιους υπόψη.

Για να δούμε όμως εδώ...

Μπραβο, παιδια!
    Ωραιο θεμα διαλεξαμε, το οτι πρεπει να δουμε και τα ωροσκοπια κι αλλων ταλαντουχων ειναι πολυ καλη ιδεα, καλυτερα ομως να ασχοληθουμε αρχικα με συγκεκριμενο ταλεντο π.χ. συγγραφη και μετα να προχωρησουμε.
    Αυτοι οι χαρτες που διαλεξα ειναι τυχαιοι, θ μπορουσα να διαλεξω παρα πολλους ακομα αλλα δεν εχουμε χρονο, εγω τελος παντων.
    Καλες μελετες λοιπον!

Quote Originally Posted by DrMaroulita View Post
    Σας παραθέτω τους χάρτες των λογοτεχνών που αναφέρθηκαν. Χρησιμοποίησα ως σύστημα οικοθεσίας το ηλιακό, γιατί παρατήρησα ότι όλες οι ώρες είναι πρωινές, προφανώς είναι υποθετικές. Για τον Federico Garcia Lorca δεν βρήκα τον τόπο γέννησης που σημειώνεται εδώ...
    Οι ωρες γεννησεως του Ελυτη και του Σεφερη ειναι αγνωστες, οπως αναφερεται στο astrotheme. Για τους αλλους δεν αναφερεται κατι τετοιο. Αυτο το αναφερω γιατι στο χαρτη του Μαρκεζ για παραδειγμα οπως φαινεται εδω ο Ηλιος ειναι στον 1 οικο, ενω αν παρουμε την ωρα γεννησεως του 9.00 το πρωι, τοτε η Αφροδιτη του, η Σεληνη και ο Χειρων ειναι στο 12ο και ο Ηλιος στον 11ο.

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)