s
[Μεταφράσεις] Η Πλουτώνια παθολογία (μέρος Α) - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 16 of 16

Re: Η Πλουτώνια παθολογία (μέρος Α)

πολύ ωραίο άρθρο , αναμένεται εξαιρετικά ενδιαφέρον...
    καθολική προσέγγιση....

Όνομα:
    Αντζελα

Οντως και εγω μπερδευτηκα περιμενοντας να διαβασω για το Σκορπιο αλλα στη συνεχεια με ανεβασε γιατι εχω τεσσερις πλανητες στον Ταυρο-7ο οικο μεταξυ των οποιων και την Αφροδιτη. Μπορω να σας διαβεβαιωσω οτι προσωπικα παρ'οτι Κριος οπως ανελυσε στο αρθρο χτιζω αργα και σταθερα τις σχεσεις μου απ τις οποιες ζητω αγαπη και ασφαλεια και οι οποιες μου δινονται απλοχερα-παραπονο δεν εχω. Να μην σας πω για το εμφυτο ταλεντο που εχω στο μασαζ (μονο για τον αντρα μου εννοειται...)!

Εμένα πάντως η γιαγιά μου η μικρασιάτισσα μου έλεγε ότι όποιος έχει χάρισμα πρέπει να το δουλεύει για το γενικό καλό Με σύνεση όμως και χωρίς να το σπαταλάει:toung:

(ξέρω, ξέρω, fftopic: )
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Διονυσία

Καλό το διαβασα με νδιαφέρον γιατ'ιπεριτριγιρίζομε απο σκορπιους που τους αγαπώ αλλά είναι θανάσημα.....................σκληρο

Το άρθρο νοιώθω σαν να γράφτηκε για μένα..................
    Αφροδίτη στον Ταύρο σε συνοδο με μεσουράνημα σε αντίθεση με Πλούτωνα στον Σκορπιό

φοβερη αναλυση μεγαλου βαθους και ακριβειας. ετσι ακριβως ειναι οι τασεις . ειμαι σκορπιος και εχω ενα ανδρα ταυρο που τον σπουδαζω μαζι με την αστρολογια , κι εμενα. 28 χρονια. τελικα μηπως αλλοι εχουν τη χαρη κι αλλη το ονομα στην υπομονη . πρεπει να διαχωρισεις την θεση σου σαν σκορπιος αλλιως εχω την αισθηση οτι φρεναρει την εξελιξη σου με την στασιμοτητα που τον διακρινει. η ρουτινα τρεφει εναν ταυρο και σκοτωνει ενα σκορπιο

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)