- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 16 of 16
Thread: Η Πλουτώνια παθολογία (μέρος Α)
-
24-11-2007, 08:20 PM #11
Re: Η Πλουτώνια παθολογία (μέρος Α)
πολύ ωραίο άρθρο , αναμένεται εξαιρετικά ενδιαφέρον...
καθολική προσέγγιση....
-
24-11-2007, 11:38 PM #12
Οντως και εγω μπερδευτηκα περιμενοντας να διαβασω για το Σκορπιο αλλα στη συνεχεια με ανεβασε γιατι εχω τεσσερις πλανητες στον Ταυρο-7ο οικο μεταξυ των οποιων και την Αφροδιτη. Μπορω να σας διαβεβαιωσω οτι προσωπικα παρ'οτι Κριος οπως ανελυσε στο αρθρο χτιζω αργα και σταθερα τις σχεσεις μου απ τις οποιες ζητω αγαπη και ασφαλεια και οι οποιες μου δινονται απλοχερα-παραπονο δεν εχω. Να μην σας πω για το εμφυτο ταλεντο που εχω στο μασαζ (μονο για τον αντρα μου εννοειται...)!
-
25-11-2007, 08:11 AM #13
Εμένα πάντως η γιαγιά μου η μικρασιάτισσα μου έλεγε ότι όποιος έχει χάρισμα πρέπει να το δουλεύει για το γενικό καλό Με σύνεση όμως και χωρίς να το σπαταλάει:toung:
(ξέρω, ξέρω, fftopic: )Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
03-12-2007, 10:09 PM #14
Καλό το διαβασα με νδιαφέρον γιατ'ιπεριτριγιρίζομε απο σκορπιους που τους αγαπώ αλλά είναι θανάσημα.....................σκληρο
-
06-12-2007, 01:48 PM #15
Το άρθρο νοιώθω σαν να γράφτηκε για μένα..................
Αφροδίτη στον Ταύρο σε συνοδο με μεσουράνημα σε αντίθεση με Πλούτωνα στον Σκορπιό
-
13-03-2011, 11:16 PM #16
φοβερη αναλυση μεγαλου βαθους και ακριβειας. ετσι ακριβως ειναι οι τασεις . ειμαι σκορπιος και εχω ενα ανδρα ταυρο που τον σπουδαζω μαζι με την αστρολογια , κι εμενα. 28 χρονια. τελικα μηπως αλλοι εχουν τη χαρη κι αλλη το ονομα στην υπομονη . πρεπει να διαχωρισεις την θεση σου σαν σκορπιος αλλιως εχω την αισθηση οτι φρεναρει την εξελιξη σου με την στασιμοτητα που τον διακρινει. η ρουτινα τρεφει εναν ταυρο και σκοτωνει ενα σκορπιο
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.