s
[Συζήτηση] Μαύρη Σελήνη - Λίλιθ - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 12 of 12

Re: Μαύρη Σελήνη - Λίλιθ

Quote Originally Posted by bella86 View Post
    καλησπέρα σας! έγω και το αγόρι μου έχουμε σύνοδο της λίλιθ στο ταύρο, πως ερμηνεύεται αυτό;
    Έτσι όπως γράφει επάνω: Η Μαύρη Σελήνη στον Ταύρο
    Η Λίλιθ στον Ταύρο σας κάνει ιδιαίτερα απαιτητικούς στον σεξουαλικό τομέα. Διακρίνεστε για το έντονο πάθος σας, αν και κατά βάθος προτιμάτε να το καταπιέζετε, προκειμένου να έχετε μια ήρεμη και ήσυχη ζωή. Οι καθημερινές συνήθειές σας αποτελούν σημείο αναφοράς και δεν αφήνετε τίποτα να σας αναστατώσει. Το μόνο που δεν μπορείτε να ελέγξετε ή να αποφύγετε είναι η έντονη τάση να θεωρείτε το ταίρι σας «κτήμα» και να διεκδικείτε το σύντροφό σας με λάθος τρόπο. Υπάρχει επίσης κάποια «μυστικότητα» σχετικά με τα οικονομικά σας που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις σοβαρές σχέσεις σας, καθώς αρνείστε να μοιραστείτε τα αποκτήματά σας με άλλους. Συμβολικά η Λίλιθ σΆ αυτή τη θέση αντιπροσωπεύει την πορνεία, όπου το σεξ χρησιμοποιείται για τα λεφτά.
    :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Ας πούμε sasa!

Re: Μαύρη Σελήνη - Λίλιθ

λοιπον,προσωπικα ειμαι με λιλιθ στον ιχθυ στον 8ο οικο (ακμη 8ου στον υδροχοο) και σε αντιθεση με την κανονικη σεληνη στην παρθενο.....κ σε τετραγωνο με τον ερμη στον τοξοτη....
    οσο αφορα την θεση συμφωνα με το παραπανω αρθρο...νομιζω συμφωνω απολυτα..αλλα ο οικος της δινει μια παραπανω σεξουαλικοτητα που ομως αφενος δεν μπορω να εκφρασω και αφεταιρου ερχεται σε αντιθεση με την ταση μου στα πρεπει...
    ετσι εξειδανικευω πιο πολυ τις ερωτικες καταστεσεις και νιωθω ενα πλοκαρισμα στην εκφραση των επιθυμιων μου...

αν εχει κανεις να προσθεσει κατι αλλο, ευχαριστω πολυ εκ των προτερων....δεν ξερω αν ειμαι τοοοοσο αντικειμενικη, για αυτο..!!!

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)

Tags for this Thread