- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 57
Thread: ¶ρης στον Καρκίνο
-
12-11-2007, 02:04 AM #11
Re: ¶ρης στον Καρκίνο
τι να πω και εγώ που εχω τον Αρη στον Καρκινο?(γενέθλια θέση)
η ζωή μου όλη ειναι συνέχεια πάνω κατω.
μήπως εχετε καμια συμβουλή?
ευχαριστώ
-
12-11-2007, 09:43 AM #12
Μία ιδέα είναι, αν μπορούσες να εσωτερικεύσεις τη δράση... Να εξετάζεις τον εαυτό σου, να ψάχνεσαι... Αν είναι να εξωτερικεύσεις τη δράση, μία άλλη ιδέα θα ήταν να αποκτήσεις κάτι δικό σου (να έχεις ένα μαγαζί, ένα σπίτι)... Ή να ασχολείσαι με θέματα σπιτιού (π.χ. ανακατασκευές, αναπαλαιώσεις)... Ο Καρκίνος έχει ανάγκη να έχει κάτι δικό του κι ο ¶ρης διατυπώνει την ανάγκη αυτή σαν αίτημα και φιλοδοξία ή ακόμα και σαν καριέρα...
Πιθανόν να υπάρχουν κι άλλα που μπορούν να συμπληρώσουν τα άλλα μέλη...Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
12-11-2007, 11:11 AM #13
Εγώ μέχρι στιγμής έχω τον ¶ρη να διελαύνει από τον 4οίκο και αυτό που βιώνω είναι μία τρομερή ένταση μέσα στο σπίτι και πολλά προβλήματα που δυστυχώς παραμένουν στάσιμα.. Κάνει ένα τρίγωνο με Ερμή και Πλούτωνα στον Σκορπιό στον όγδοο οίκο..Βέβαια με την πορεία του ανάδρομου ¶ρη όταν πάει στους Διδυμους θα πάει στον 3 οίκο. Τώρα τι θα γίνει εκεί δεν ξέρω!:weird:
I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
I like beeing unperfect...
-
12-11-2007, 12:43 PM #14
δεν είσαστε μόνο τα Καρκινάκια που να δείτε τους Αιγόκερους που έχουν τον Αρη απέναντι,
ξέρω άτομο με Αρη- Κρόνο - Ερμή και Ηλιο στον Αιγόκερο που απο το καλοκαίρι και μετά εκτός απο την ένταση που έχει τα αλλάζει όλα .Μέχρι για διαζύγιο συζητά που για έναν Αιγόκερο-το διαζύγιο- είναι λέξη που δεν υπάρχει στο λεξιλογιό του.
-
12-11-2007, 06:22 PM #15
εχω ωροσκοπο λεοντα...ο Αρης ειναι στον 12 οικο και μου αποκαλυπτονται ατομα που δρουσαν πισω απο το παρασκηνιο με σκοπο να με βλαψουν...και η πλακα ειναι οτι αυτο συνεχιζεται,πολλες παρελθοντικες καταστασεις ερχονται στο προσκηνιο,τι αλλο θα δουν τα ματια μου!?τεσπα οταν ο Αρης σε διελευση"αγγιξει" τον νοτιο δεσμο,κανει συνοδο να περιμενω καρμικες καταστασεις?
-
12-11-2007, 09:03 PM #16
Ο κύριος διελαύνοντας ¶ρης πέφτει πάνω στο ωραιότατο Μεσουράνημα μου στον Καρκίνο και ήδη βλέπω μια έντονη δράση στον επαγγελμτικό τομέα, η οποία θα κορυφωθεί σίγουρα γύρω στις 10-15 Δεκεμβρίου, όπου και θα σχηματίσει ακριβή όψη συνόδου με την ακμή του Μεσουρανήματός μου και το βλέπω να με παίρνουν τ' ανάσκελα από την αίθουσα διδασκαλίας
Πέρα από την πλάκα, θέλω να πιστεύω πως αυτή η έντονη δράση που θα μου προσφέρει, θα οδηγήσει στην επιτυχή διεξαγωγή της παράστασης που ετοιμάζω με την βοηθό μου και ότι θα καταχειροκροτηθούμε όλοι για τον κόπο και εν μέρει την πίεση που θα φάνε τα παιδιά για να βγει αυτό που επιθυμούμε!
-
12-11-2007, 09:20 PM #17
μακαρι! στο ευχομαι!
εμενα στο δευτερο μου οικο θα ειναι, πλανητες εκει δεν εχω, τωρα αν θα κανει καμμια οψη με καναν αλλο δεν ξερω...
Αν κανει o αναδρομος κανει οψη με σεληνη(και η σεληνη τετραγωνιζει τον ηλιο στο γενεθλειο) στον εκτο οικο τι μπορει να φερει?οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
13-11-2007, 11:49 AM #18
skorpion
λόγω 6ου οίκου πρόβλημα στον εργασιακό σου χώρο σε σχέση με γυναικείο πρόσωπο.
-
13-11-2007, 09:33 PM #19
-
16-11-2007, 04:35 PM #20
Γεια σας!αν ξέρει κάποιος ας με διαφωτίσει γιατί το χρειάζομαι. αυτήν την περίοδο δρομολογώ αλλαγές στη δουλειά μου, ψάχνω για κάτι καλύτερο. είμαι ταύρος και έχω το άρη στον 4 οίκο. τώρα που είναι ανάδρομος πως επηρεάζομαι κυρίως στα επαγγελματικά?
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.