s
Ολα στον 7ο.. - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 16 of 16
    Όνομα:
    ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Re: Ολα στον 7ο..

Καλημέρα και πάλι.

Ευχαριστώ για την ενδιαφέρουσα προσέγγιση Βασίλη.
    Είναι μία άποψη που δεν μπορώ να πω πως δεν έχω σκεφτεί.
    Η ώρα γέννησης είναι απόλυτα σωστή, αναγράφεται στο πιστοποιητικό μου καθότι δεν γεννήθηκα στην Ελλάδα.
    Ο 7ος συνεπώς είναι σωστός.
    Λογική και συναίσθημα και ζητούμενο η πολυπόθητη ισορροπία...
    Δεν επιθυμώ πραγματικά να ζω την ζωή άλλου είτε αυτός λέγεται σύντροφος, είτε φίλος κλπ..
    Μέχρι τώρα στην ζωή μου οι σχέσεις όμως με επηρέαζαν περισσότερο από κάθε άλλον παράγοντα. Με έριχναν και με ανέβαζαν...
    Ισορροπία και προσπαθώ να την βρω....

Ευχαριστώ και πάλι

ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΥΝΟΜΩΤΕΙ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ

Πολύ πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά που λέτε...! Εγώ που έχω τη lilith στον 7ο θα πρέπει να αρχίσω να κλαίω από τώρα???

Kmakri
    που να βρείς ισορροπία με τόσο Δίδυμο στον 7ο;

οσοι έχουμε επιρροές απο 2πλά ζώδια παντα θα προσπαθούμε να βρούμε ισοορροπία ανάμεσα σε αντιφατικά πράγματα και καταστάσεις

Μπορω να ρωτησω κατι ακομη? Πως μπορω να καταλαβω αν θα υπαρξει καποια σημαντικη σχεση στη ζωη μου και δεν θα ειναι απλα απογοητευσεις και καβγαδες λογω του Αρη? Γενικα, απο τις οψεις αντιθεσης που κανει ο Αρης εχω ψιλοαπογοητευτει...Τα στοιχεια μου ειναι 25/05/83 στις 18:50 και τοπος γεννησης Τοροντο Καναδας. Μπορει καποιος να μου πει αν θα υπαρξει καποια ευνοικη διελευση πλανητη ή κατι παρομοιο? Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων και συγγνωμη που σας εχω ζαλισει με τις ερωτησεις μου. Απλα, τωρα εχω αρισει να μελεταω τα αρθρα του σαιτ και ολο και πιο σκουρα τα βλεπω!!!:blink::embarrest:weird::unsure:

Όνομα:
    Λίλιαν

Αγαπητή penguin

Αν και ο χώρος εδώ είναι κυρίως για ανταλλαγή ιδεών μεταξύ των μελών του φόρουμ, σας απαντώ πως η απογοήτευση έρχεται πάντα στον αρχάριο μελετητή της αστρολογίας, καθώς διακρίνει τα δύσκολα κι όχι τη συνολική εικόνα του χάρτη του. Είναι φυσιολογική αντίδραση. Όσο περισσότερο μαθαίνετε την αστρολογία, τόσο καλύτερα θα έχετε αντίληψη του χάρτη σας. Όλα είναι δώρα και μας δίδονται για να τα απολαύσουμε και να μάθουμε από αυτά. Δεν υπάρχει "καταδικασμένη κατάσταστη" και η σοφία της αστρολογίας δεν κινδυνολογεί.

Σαν μία γενική εικόνα, σας λέω πως μέσα στο επόμενο έτος θα έχετε ευχέρεια για κάποια γνωριμία και επίσης στη χρονιά που θα έρθει θα πάρετε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον σας. Φυσικά, η μελέτη όλων των προοδευτικών συστημάτων αλλά και άλλων λεπτομερειών θα δώσει την εικόνα στο σύνολό της, αλλά δεν έχετε ένα χάρτη χωρίς καλά υποστηρικτικά στοιχεία.

Μην ανησυχείτε, λοιπόν!
    φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

ΥΓ Τα μέλη μπορούν να δουν και λεπτομέρειες και να πουν την γνώμη τους, η παρέμβασή μου ήταν για να βοηθήσω να δείτε πιο αισιόδοξα τη ζωή, που μόλις ανοίγεται μπροστά σας!

Κυρια Σιμου, σας ευχαριστω πολυ για την ενθαρρυνση και τις συβουλες σας. Απλα, απο τη μελετη ως τωρα γενικα τα βλεπω δυσκολα. Με ωροσκοπο και Σεληνη Σκορπιο, 5ο οικο στους Ιχθυς, Αρη στον 7ο που ειναι σε αντιθεση με πολλους πλανητες, Αφρδιτη στον Καρκινο και τελος, Κρονο και Πλουτωνα στο 12ο (!) απο οσα εχω διαβασει μου φαινεται να ειναι ωροσκοπιο αρκετα μοναχικο οπου γενικα θα με πιανουν κοροιδο με απογοητευσεις και καβγαδες απο τις σχεσεις μου. Γι αυτο και σας ρωτησα. Ευχαριστω που ειδατε το χαρτη μου και ελπιζω οντως να υπαρχουν υποστηρικτικα στοιχεια (συγγνωμη που δεν τα βλεπω ως αρχαρια). Εχετε δικιο οτι γενικα πρεπει να ειμαι αισιοδοξη!!! (Τι να κανω που ο Σκορπιος δε με αφηνει!!!:toung Και ελπιζω οι αλλαγες που λετε να ειναι για καλο

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)