s
Λέσχη Φίλων της Αστρολογίας - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 19 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 12 ... LastLast
Results 11 to 20 of 182
    Όνομα:
    Βασίλης

Re: Λέσχη Φίλων της Αστρολογίας

Ας μην βάλουμε ακόμα τέτοια διλήμματα.. Είναι ακόμα πολύ νωρίς... Σκοπός της συζήτησης σε αυτή τη φάση είναι να δούμε πώς βρίσκει ο καθένας μας την ιδέα και τι προτάσεις έχει...

Ακόμα, αν κάποιος άλλος έχει να προτείνει κάτι καλύτερο από αυτά που πρότεινα εγώ ή κάποια πρόταση που μπορεί να στηρίξει κάποια από τις εναλλακτικές λύσεις, θα ήταν για όλους χρήσιμο να το κάνει...
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

ναι εχεις δικιο...εχω την ταση να βιαζομαι
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

Quote Originally Posted by Βασίλης Παπαδολιάς View Post
    Όλα αυτά είναι θέματα για τα οποία υπάρχουν λύσεις, αρκεί να βρεθούν οι άνθρωποι που θα ξέρουν τι θέλουν και να έχουν συμφωνήσει ποιος είναι ο στόχος που θέλουν να υπηρετήσουν.
    Εγώ είμαι πρόθυμος με τα χίλια να ψαχτούμε, απλά είμαι διαθέσιμος μετά από τα μέσα Νοέμβρη, ίσως προς το τέλος του μήνα για συναντήσεις και "συνωμοσίες" για λόγους υπεράνω των δυνάμεών μου (όχι φυσικά για αστρολογικούς λόγους). Το ''υπηρετήσουν'' μην το πολύ λες γιατί με πιάνει αλλεργία, μου θυμίζει κάτι Κι αλλού υπηρετήσαμε και να μην πω τι πήραμε γιατί είναι και σε στάση ο Ερμής. Θα το πάρω πολύ ζεστά και πολύ σοβαρά πάντως αν υπάρξουν κι άλλοι να το υποστηρίξουν.

Όνομα:
    Βασίλης

Quote Originally Posted by Αργοναύτης View Post
    Εγώ είμαι πρόθυμος με τα χίλια να ψαχτούμε, απλά είμαι διαθέσιμος μετά από τα μέσα Νοέμβρη, ίσως προς το τέλος του μήνα για συναντήσεις και "συνωμοσίες" για λόγους υπεράνω των δυνάμεών μου (όχι φυσικά για αστρολογικούς λόγους). Το ''υπηρετήσουν'' μην το πολύ λες γιατί με πιάνει αλλεργία, μου θυμίζει κάτι Κι αλλού υπηρετήσαμε και να μην πω τι πήραμε γιατί είναι και σε στάση ο Ερμής. Θα το πάρω πολύ ζεστά και πολύ σοβαρά πάντως αν υπάρξουν κι άλλοι να το υποστηρίξουν.
    Καλό είναι - και αφορά όλους αυτό - να μην προβάλλουμε έμμεσα δικές μας κακές εμπειρίες γιατί επηρεάζουμε ένα γενικότερα θετικό κλίμα προς την αρνητική κατεύθυνση... Αν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη κακή εμπειρία που κάποιος "υπηρέτησε" και έχασε, είναι προτιμότερο να την πούμε ανοικτά (άλλωστε σας κάλεσα να το κάνετε στο αρχικό μου μήνυμα). Με το να το λέμε έμμεσα, απλά αφήνουμε να αιωρείται μία "σκεπτομορφή" που λέγαμε και παλιά, να σκοτίζει το φως και να κλέβει τον ενθουσιασμό, όσων έχουν τη διάθεση να κάνουν κάτι...

Επίσης είναι βιαστικό νομίζω αυτή την ώρα να μιλήσουμε από πότε είναι διαθέσιμος ο καθένας. Δε ζητήθηκε διαθεσιμότητα ούτε τέθηκαν ερωτήματα τέτοιου είδους...

Σ' αυτή τη φάση μας ενδιαφέρουν οι ιδέες και να χτίσουμε μία θετική - αλλά και συγκεκριμένη - εικόνα του τι θα μπορούσαμε να κάνουμε...

Υπάρχουν ιδέες για:

1. Να φτιαχτεί ένα στέκι - πράγμα στο οποίο ίσως θα μπορούσε να βοηθήσει το site ή το περιοδικό με το οποίο συνεργαζόμαστε. Για να φτιαχτεί κάτι τέτοιο, αν εμπλεκόταν εμπορικά το περιοδικό, θα ήθελε να έχει εξασφαλισμένη και τη συμμετοχή κάποιου κόσμου, γιατί όπως καταλαβαίνετε δεν μπορεί να νοικιάζει χώρο για διαλέξεις και να έχει συμμετοχή πέντε ατόμων... Επομένως πρέπει να δούμε αν υπάρχει σχετικό ρεύμα και σχετική διάθεση από τον κόσμο...

2. Να αρχίσουμε να βλέπουμε καταστατικά σωματείων και να πάρουμε ιδέες αν θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε ένα σωματείο φίλων της αστρολογίας

3. Να δημιουργήσουμε μία σύνδεση μεταξύ των μελών του site μέσω εγγραφής σε κάποιο club - έχοντας και μία σχετική ταυτότητα - που να επιτρέπει την οργάνωση κοινών εκδηλώσεων ή ακόμα - αν τα καταφέρουμε - και την παροχή κάποιων προνομίων στα μέλη του club - σε μαγαζιά, κλπ...

Όλα αυτά δεν είναι αντιθετικά μεταξύ τους... Μπορούν να εξελιχθούν και παράλληλα ή ταυτόχρονα...

Τέλος είναι μερικές μόνο από τις ιδέες, που θα μπορούσαμε να έχουμε... Ξαναλέω μερικές και το τονίζω γιατί δε θέλω να μπούμε σε λογικές αντιρρήσεων... (όχι αυτό δεν κάνει, γιατί έτσι...)

Σε αυτή τη φάση θέλουμε θετικές προτάσεις που να εμπλουτίσουν τη λίστα των πραγμάτων που "θα μπορούσαμε" να κάνουμε...

Όταν θα έχουμε εμπλουτίσει αρκετά το θέμα μετά θα αρχίσουμε τη διαλογή και τις ψηφοφορίες...
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Quote Originally Posted by Βασίλης Παπαδολιάς View Post
    Καλό είναι - και αφορά όλους αυτό - να μην προβάλλουμε έμμεσα δικές μας κακές εμπειρίες γιατί επηρεάζουμε ένα γενικότερα θετικό κλίμα προς την αρνητική κατεύθυνση... Αν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη κακή εμπειρία που κάποιος "υπηρέτησε" και έχασε, είναι προτιμότερο να την πούμε ανοικτά (άλλωστε σας κάλεσα να το κάνετε στο αρχικό μου μήνυμα). Με το να το λέμε έμμεσα, απλά αφήνουμε να αιωρείται μία "σκεπτομορφή" που λέγαμε και παλιά, να σκοτίζει το φως και να κλέβει τον ενθουσιασμό, όσων έχουν τη διάθεση να κάνουν κάτι...
    Το ξέρουν όλοι ότι όταν στήριξα μαζί με άλλους παρόμοιες κινήσεις, έμειναν στην μέση, καθώς και ότι το έκανα μόνο από ιδεαλισμό. Δεν νομίζω ότι η δική μου κατάθεση κακών εμπειριών θα μειώσει τον ενθουσιασμό των άλλων. Σου έγραψα ότι σαν ιδέα είναι καλή, όταν έγραψες περισσότερες λεπτομέρειες αργότερα όμως, με έβαλες σε σκέψεις. Δεν αντιλέγω ότι μπορεί να γίνει από ιδεαλισμό, αλλά απ'ότι κατάλαβα θα εμπλέκεται και το οικονομικό ζήτημα, οπότε έχουμε ήδη την πρώτη νόθευση της προσπάθειας. 'Ενα άλλο ζήτημα
    αν θες την άποψή μου είναι ότι τέτοιες κινήσεις πετυχαίνουν όταν κρατιούνται έξω και οι επαγγελματίες Αστρολόγοι και τα περιοδικά που είναι κακά τα ψέμματα επιχειρηματίες. Τέτοιες ομάδες τις αποτελούν όπως λέω συνέχεια εθελοντές που είναι όμως και μεταξύ τους τόσο πολύ φίλοι ώστε να εμπιστεύεται ο ένας τον άλλον. Δεν σκοτείνιασα καμμιά ιδέα, απλά επέτρεψέ μου να περιμένω μεγάλο αριθμό εθελοντών που να στηρίζουν τέτοια κίνηση.

Όνομα:
    Βασίλης

Το ξέρουν όλοι ότι όταν στήριξα μαζί με άλλους παρόμοιες κινήσεις, έμειναν στην μέση, καθώς και ότι το έκανα μόνο από ιδεαλισμό.
    Ποιοι είναι οι "όλοι;". Εγώ δε σε ξέρω προσωπικά και δεν ξέρω σε ποια προσπάθεια συμμετείχες....

Δεν αντιλέγω ότι μπορεί να γίνει από ιδεαλισμό, αλλά απ'ότι κατάλαβα θα εμπλέκεται και το οικονομικό ζήτημα, οπότε έχουμε ήδη την πρώτη νόθευση της προσπάθειας.
    Δεν καταλαβαίνω γιατί το οικονομικό νοθεύει μία προσπάθεια. Κατά τη γνώμη μου μπορεί και να τη στηρίζει, τουλάχιστον εν τη γενέσει της. Μήπως ο υπερβολικός ιδεαλισμός είναι αυτό που νοθεύει, που παρασύρει τους ανθρώπους σε όνειρα, που μετά διαψεύδονται;

Οποιοδήποτε εγχείρημα χρειάζεται στήριξη σε γήινο επίπεδο. Χωρίς Γη απλά ονερευόμαστε και δεν υλοποιούμε τίποτα. Το ζητούμενο από τη δική μου πλευρά τουλάχιστον δεν είναι να κάνουμε ιδεαλιστικά όνειρα αλλά να υλοποιήσουμε κάτι. Λόγια λένε πολλοί πολλά. Πράξεις όμως λίγοι κάνουν.

Για να υλοποιήσουμε λοιπόν κάτι θα πρέπει να μάθουμε να συνεργαζόμαστε με όσους πρέπει να συνεργαστούμε για να αποκομίσουμε τους απαραίτητους πόρους.

αν θες την άποψή μου είναι ότι τέτοιες κινήσεις πετυχαίνουν όταν κρατιούνται έξω και οι επαγγελματίες Αστρολόγοι και τα περιοδικά που είναι κακά τα ψέμματα επιχειρηματίες.
    Εδώ πρέπει να απομυθοποιήσουμε πολλά πράγματα. Θα μπορούσαμε λόγου χάρη να φτιάξουμε ένα καταστατικό σωματείου που να ορίζει ότι δεν μπορούν να γίνουν μέλη άτομα που έχουν κύριο εισόδημα από την αστρολογία. Έτσι θα εξασφαλίζαμε ότι δε θα εμπλέκονταν στα του σωματείου. Ταυτόχρονα όμως θα βγάζαμε απέξω ανθρώπους που ασχολούνται επιχειρηματικά με την αστρολογία, αλλά θα ήθελαν ενδεχομένως πραγματικά να βοηθήσουν και όχι να καπελώσουν την προσπάθεια.

Με γενικεύσεις λοιπόν για αποκλεισμό των αστρολόγων δε νομίζω ότι πάμε πουθενά. Το ζητούμενο είναι τι προσφέρει ο καθένας και πόσο ψηλά βάζει τον εαυτό του.

¶λλο παράδειγμα: Έστω ότι δημιουργούμε ένα σύλλογο φίλων της αστρολογίας και θέλουμε να κάνουμε εκπαιδευτικά σεμινάρια. Ποιος θα τα κάνει; Εμείς οι ερασιτέχνες; Ή θα καλέσουμε αναγνωρισμένους αστρολόγους; Ένας άγνωστος εκτός συλλόγου, γιατί να έρθει στο εκπαιδευτικό σεμινάριο; Για να ακούσει τι λέει ο Βασίλης Παπαδολιάς; Και ποιος τον ξέρει το Βασίλη Παπαδολιά;

Νομίζω λοιπόν ότι θα πρέπει κανείς - αν θέλει πραγματικά να κάνει κάτι και όχι μόνο όνειρα - να συνεργάζεται με την υπαρκτή πραγματικότητα. Να συνεργάζεται αλλά ταυτόχρονα να διατηρεί και την ανεξαρτησία του. Σε ένα υποτιθέμενο σωματείο θα πρέπει να βρούμε τρόπους να διασφαλίσουμε και τα δύο... Μέλη μας θα πρέπει να είναι και αστρολόγοι. Αλλά θα πρέπει η δράση τους να είναι τόσο περιορισμένη όσο χρειάζεται για να μην επισκιάζει η δράση τους τη δράση του συλλόγου...

Ένας σύλλογος τέτοιος θα πρέπει να διασφαλίζει - και με το καταστατικό - και με τους ανθρώπους που εργάζονται γι' αυτόν ότι θα υπάρχει ανεξαρτησία γνώμης, έλεγχος οικονομικών και θα διατηρούνται οι ισορροπίες μεταξύ των ρευμάτων...

Εάν δε θέλουμε να κάνουμε κάτι τέτοιο, τότε υπάρχουν και άλλες λύσεις. Μαζευόμαστε μία παρεούλα και φτιάχνουμε ένα astrology cafe... Τότε είναι όλα ρομαντικά και φιλικά. Αλλά αργά ή γρήγορα θα αρχίσουμε να χρεώνουμε τον καφέ τρία ευρώ για να βγάλουμε και τα έξοδα... Ή θα το κλείσουμε, όταν βαρεθούμε να βάζουμε λεφτά από την τσέπη μας...

Τέτοιες ομάδες τις αποτελούν όπως λέω συνέχεια εθελοντές που είναι όμως και μεταξύ τους τόσο πολύ φίλοι ώστε να εμπιστεύεται ο ένας τον άλλον.
    Η εμπιστοσύνη είναι πάντα ζητούμενο και όχι δεδομένο. Ο Bill Gates έγινε πλούσιος "κλέβοντας" όπως λένε μία ιδέα από τον καλύτερο του φίλο... Ο διάλογος και η συλλογικότητα είναι που εξασφαλίζουν την τιμιότητα και όχι η καλή πίστη...

Δεν σκοτείνιασα καμμιά ιδέα, απλά επέτρεψέ μου να περιμένω μεγάλο αριθμό εθελοντών που να στηρίζουν τέτοια κίνηση.
    Νομίζω ότι έχω δώσει επαρκείς διευκρινίσεις για να διαλυθούν τα όποια σύννεφα παρεξηγήσεων. Χρειαζόμαστε πράγματι εθελοντές, αλλά ανθρώπους που να είναι διατεθειμένοι να δουλέψουν για μία ιδέα, χωρίς να δαιμονοποιούν την πραγματικότητα (όπως κάνουμε και όλοι εμείς εδώ που δουλεύουμε για το site)...

Περιμένουμε λοιπόν τις προτάσεις σας...

Θα σταθώ μόνο σε κάτι απ'όσα έγραψες. Γράφεις ότι τα εκπαιδευτικά σεμινάρια θα γίνονται από Αστρολόγους. Το ερώτημά μου είναι : Ποιό το νόημα μιας τέτοιας κίνησης, από τη στιγμή που υπάρχουν αρκετές αστρολογικές σχολές ή επαγγελματίες που ήδη παραδίδουν πριβέ μαθήματα Αστρολογίας ; Και αυτή την προσπάθεια για τους φτιαγμένους θα την κάνετε πάλι ; Δεν τους φτάνουν οι μαθητές που έχουν και οι σχολές που διατηρούν ; Θέλουν κι άλλο βήμα ; Εγώ πάντως είχα καταλάβει ότι η πρότασή σου ήταν να ιδρυθεί μια ομάδα φίλων ερασιτεχνών Αστρολόγων, που απλά θα ανταλάσσουν απόψεις ή θα έχουν συναντήσεις όπως όλοι οι ερασιτεχνικοί σύλλογοι, αλλά φαίνεται ότι κατάλαβα λάθος. Δεν δαιμονοποιώ καμμιά πραγματικότητα, και ακριβώς η εμπειρία μου είναι αρκετή για να δω τα πράγματα ρεαλιστικά πια. 'Επειτα μην παίρνεις όρκο ότι οι ερασιτέχνες υπολείπονται σε γνώσεις των επαγγελματιών. Τα πριβέ μηνύματα εδώ κι εκεί σε όλο το διαδίκτυο, οι επαφές μου και τα τηλέφωνά μου άλλα μου λένε, ότι ο κόσμος δεν εμπιστεύεται καθόλου τους καραμπινάτους επαγγελματίες και στρέφεται όλο και περισσότερο σε φίλους που έχουν σπουδάσει κανονικά την Αστρολογία χωρίς να την εξασκούν επαγγελματικά. Μην υποτιμάμε τους ''εραστές'' της Αστρολογίας και εξυψώνουμε διαρκώς τους ''συζύγους'' της και όσους φορούν βέρα.

Όνομα:
    Βασίλης

Θα σταθώ μόνο σε κάτι απ'όσα έγραψες. Γράφεις ότι τα εκπαιδευτικά σεμινάρια θα γίνονται από Αστρολόγους. Το ερώτημά μου είναι : Ποιό το νόημα μιας τέτοιας κίνησης, από τη στιγμή που υπάρχουν αρκετές αστρολογικές σχολές ή επαγγελματίες που ήδη παραδίδουν πριβέ μαθήματα Αστρολογίας ; Και αυτή την προσπάθεια για τους φτιαγμένους θα την κάνετε πάλι ; Δεν τους φτάνουν οι μαθητές που έχουν και οι σχολές που διατηρούν ; Θέλουν κι άλλο βήμα ;
    Μισό λεπτό για να μην παρεξηγούμαστε... Δεν καταλαβαίνω τον τόνο του "θα την κάνετε πάλι"... Δεν καταλαβαίνω το πάλι, γιατί εγώ πρώτη φορά ασχολούμαι με αυτό το ζήτημα και η ιδέα σε αυτή την κίνηση που γίνεται τώρα ξεκινά από μένα.

Δεν καταλαβαίνω επίσης και το την κάνετε, γιατί σημαίνει ότι με κατατάσσει μαζί με κάποιους άλλους, που δεν ξέρω ποιοι είναι...

Όταν γράφω ότι περιμένουμε τις προτάσεις σας, εννοώ όλους όσους μαζί με μένα ακούνε και συμμετέχουν στη συζήτηση και τίποτα άλλο. Εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι... Αν κάποιος έχει προηγούμενα με άτομα και ομάδες από άλλες εποχές, αυτό δεν αφορά τη συγκεκριμένη πρόταση και καλό είναι να βρείτε άλλο τόπο να λύσετε τις διαφορές σας... Θα θέλαμε να μάθουμε γιατί δεν τα πήγατε καλά, για να μην κάνουμε κι εμείς τα ίδια λάθη, αλλά υποννοούμενα του "ξέρεις εσύ" δε θα τα θέλαμε καθόλου...

Εγώ πάντως είχα καταλάβει ότι η πρότασή σου ήταν να ιδρυθεί μια ομάδα φίλων ερασιτεχνών Αστρολόγων, που απλά θα ανταλάσσουν απόψεις ή θα έχουν συναντήσεις όπως όλοι οι ερασιτεχνικοί σύλλογοι, αλλά φαίνεται ότι κατάλαβα λάθος.
    Γενικά σε κάθε πρόταση καθένας καταλαβαίνει αυτό που έχει στο μυαλό του... Γενικότερα έχουμε επίσης την τάση αντί να κάνουμε θετικές προτάσεις, να φέρνουμε αντιρρήσεις και να δημιουργούμε ζητήματα...

Θα μπορούσες π.χ. να πεις ότι εγώ πιστεύω ότι πρέπει να φτιάξουμε μία ομάδα φίλων ερασιτεχνών αστρολόγων και θα μπορούσαν μαζί σου να συμφωνήσουν και οι περισσότεροι. Και τότε θα συμφωνούσα κι εγώ μαζί σου. Γιατί δεν το έκανες; Και αντ' αυτού "νόμιζες";

Επί της ουσίας και σε κάθε περίπτωση η ομάδα φίλων ερασιτεχνών είναι μία επιλογή που επίσης πρέπει να την προσθέσουμε στις άλλες τρεις.. Και επίσης δεν αποκλείεται η συνύπαρξη της με τις υπόλοιπες... Δεν απαγορεύει κανείς σε κανέναν να συμμετέχει σε μία ερασιτεχνική ομάδα αστρολόγων και ταυτόχρονα να είναι μέλος ενός συλλόγου ή του club του site...

Δεν δαιμονοποιώ καμμιά πραγματικότητα, και ακριβώς η εμπειρία μου είναι αρκετή για να δω τα πράγματα ρεαλιστικά πια. 'Επειτα μην παίρνεις όρκο ότι οι ερασιτέχνες υπολείπονται σε γνώσεις των επαγγελματιών. Τα πριβέ μηνύματα εδώ κι εκεί σε όλο το διαδίκτυο, οι επαφές μου και τα τηλέφωνά μου άλλα μου λένε, ότι ο κόσμος δεν εμπιστεύεται καθόλου τους καραμπινάτους επαγγελματίες και στρέφεται όλο και περισσότερο σε φίλους που έχουν σπουδάσει κανονικά την Αστρολογία χωρίς να την εξασκούν επαγγελματικά. Μην υποτιμάμε τους ''εραστές'' της Αστρολογίας και εξυψώνουμε διαρκώς τους ''συζύγους'' της και όσους φορούν βέρα.
    Σωστές οι παρατηρήσεις σου... Και στόχος μίας τέτοιας κίνησης θα ήταν ενδεχομένως να βγουν στην επιφάνεια και νέοι άνθρωποι και νέες απόψεις που έχουν να φέρουν κάτι καινούριο στο χώρο... Αν για παράδειγμα γίνονταν σεμινάρια, θα μπορούσαν δίπλα στους "κράχτες" να υπάρχουν και ερασιτέχνες που έχουν να μοιραστούν κάτι διαφορετικό...

Γενικά δεν απορρίπτεται καμία πρόταση αρκεί να διατυπώνεται ως πρόταση και ως δυνατή επιλογή και όχι απλά ως αντίρρηση...

Όνομα:
    Βασίλης

Να συμπληρώσω το εξής:

Σε λίγες ημέρες ξεκινάει το 2ο φεστιβάλ ενεργειακών διαδρομών στο Περιστέρι... Φέτος θα γίνει ένα 2ο συνέδριο αστρολογίας και ένα συνέδριο μεταφυσικής...

Θα ήταν μία πολύ καλή αφορμή για να γνωριστούμε περισσότερο από κοντά, τουλάχιστον όσοι θέλουμε να φτιάξουμε κάτι δημιουργικό που να αντέξει και στο χρόνο...

Όσοι λοιπόν θέλετε καλό είναι να περάσετε από το φεστιβάλ και να κανονίσουμε κάποιες συναντήσεις για να τα πούμε από κοντά...

Όνομα:
    Κυριακή

Μερικες ατακτες σκεψεις:
    Βασικο προβλημα θα ειναι το επιπεδο γνωσεων των μελων. Απο γνωστες καποιων βασικων στοιχειων μεχρι ανθρωπους που εχουν σπουδασει το αντικειμενο.
    Τα μαθηματα των επαγγελματιων που αναφερατε νομιζω πως θα επρεπε να αντικατασταθουν απο μια επαρκη βιβλιοθηκη και την βοηθεια των μελων που εχουν βαθυτερη γνωση. Μια λιστα βιβλιων που θα καταρτιζοταν απο τα πιο εμπειρα μελη, θα προετρεπε τους υπολοιπους να λυνουν τις αποριες τους σε πρωτη φαση μονοι. Δλδ. να δουλεψουν και οι ιδιοι και οχι να περιμενουν ετοιμες απαντησεις.
    Καθε μελος θα μπορουσε να εχει ως υποχρεωση να δωριζει ενα βιβλιο με την εγγραφη του στο συλλογο ή ανα εξαμηνο.
    Θα μπορουσε επισης η βιβλιοθηκη να ειναι δανειστικη, εννοειται για τα μελη.

**Βασιλη, δεν ματαιωθηκε/αναβληθηκε το φεστιβαλ; Ετσι εμαθα!
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Page 2 of 19 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 12 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)