s
Ανάδρομος ¶ρης στον Καρκίνο - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 11 to 20 of 32
    Όνομα:
    Βασίλης

Re: Ανάδρομος ¶ρης στον Καρκίνο

Γενικά, έχω τη γνώμη, όταν κάποιος έχει ανάδρομο ¶ρη, την περίοδο που ο ¶ρης γίνεται ανάδρομος, αυτός δραστηριοποιείται... Νιώθει δηλαδή πιο άνετα ο ¶ρης του για να εκφραστεί... Το ίδιο ισχύει και για τους άλλους ανάδρομους πλανήτες...

Δεν ξέρω αν κάποιος άλλος πιστεύει κάτι περισσότερο...
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Quote Originally Posted by Βασίλης Παπαδολιάς View Post
    Γενικά, έχω τη γνώμη, όταν κάποιος έχει ανάδρομο ¶ρη, την περίοδο που ο ¶ρης γίνεται ανάδρομος, αυτός δραστηριοποιείται... Νιώθει δηλαδή πιο άνετα ο ¶ρης του για να εκφραστεί... Το ίδιο ισχύει και για τους άλλους ανάδρομους πλανήτες...

Δεν ξέρω αν κάποιος άλλος πιστεύει κάτι περισσότερο...
    Δεν ξέρω αν στο γενέθλιο της η μαντάμ 'Aννα Διαμαντοπούλου έχει ανάδρομο 'Αρη, αλλά έτσι όπως αναδιπλώθηκε πρόσφατα, δηλαδή υποχωρώντας και παίρνοντας το μέρος του μελλοντικού νικητή, ενώ στην αρχή είχε σηκώσει δικό της μπαιράκι ''παίζοντας'' τα ΜΜΕ επί εβδομάδες για το τι θα αποφασίσει, επαλήθευσε ήδη το πρώτο μέρος της myhoroscopιακής προφητείας : 'Οποιος ξεκινά πόλεμο πριν ή μετά την αναδρομή του 'Αρη και τον ''πετύχει'' η αναδρομή εν καιρώ, το μετανοιώνει γιατί του γυρνά μπούμερανγκ. Αναποφασιστικότητα και ατολμία. Το αποτέλεσμα ; Στράφηκαν όλοι εναντίον της αυτή την εποχή. Δεν είναι τυχαίο. 'Οποιος δεν είναι σε θέση να κυρήξει πόλεμο για σαφή σκοπό, οπισθοχωρεί ατάκτως. Μια ερμηνεία πλέον βέβαια είναι ''εκνευριστική ατολμία προκαλεί σε άλλους ανθρώπους εκνευρισμό''. Η λέξη της ''παράταση προεδρίας'' είναι η πλέον χαρακτηριστική για να περιγράψει το κλίμα. 'Όλοι από κάτω διαμαρτυρήθηκαν γιατί το εισέπραξαν ως παράταση πολέμου. Τι λέγαμε τις προάλλες ; 'Εχω λουστεί για τα καλά άτομο με ανάδρομο 'Αρη, μια ζωή ''μη μου πειράξεις τον έναν, μην μου στεναχωρήσεις τον άλλον''. Ασυνήθιστο δόγμα για μένα την αλογόμυγα.
    Αυτοί είναι οι άνθρωποι με τον ανάδρομο 'Αρη, δεν έχουν το θάρρος της γνώμης τους και γίνονται εκνευριστικοί, πάνε με το ''ρεύμα'' και όπου υπάρχει νικητής.

Όνομα:
    Βασίλης

Καθένας έχει ένα χρέος... Και μένα μου τυχαίνουν συνεχώς άτομα με ανάδρομο Ερμή...

ΥΓ: Γιατί δεν έβαλες τα της Διαμαντοπούλου στο άλλο τόπικ που είχαμε για τα πολιτικά; Θα ανοίγαμε και πάλι την κουβέντα...
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Καθένας έχει ένα χρέος... Και μένα μου τυχαίνουν συνεχώς άτομα με ανάδρομο Ερμή...

ΥΓ: Γιατί δεν έβαλες τα της Διαμαντοπούλου στο άλλο τόπικ που είχαμε για τα πολιτικά; Θα ανοίγαμε και πάλι την κουβέντα...
    Πιθανόν τα άτομα και οι εποχές με ανάδρομους πλανήτες να έρχονται να μας διδάξουν κάποια πράγματα. Σκέψεις μπορεί να κάνει κανείς και για το Ωροσκόπιο του πλανητάρχη που έχει τον 'Ήλιο στον Καρκίνο σε τετράγωνα με Σελήνη, Δία και Χείρωνα στο Ζυγό στον 3ο οίκο και ήδη αυτή τη στιγμή που γράφουμε, ο Μπους ζήτησε από τον Ερντογάν να ΜΗΝ προχωρήσει σε εισβολή στο βόρειο Ιράκ. Ακόμα ένα ''φρένο'' όπως γράφουν οι εφημερίδες. Το φρένο του ανάδρομου πολέμου 'Αρη.

Συγνώμη Βασίλη για την τοποθέτηση στο ακατάλληλο topic, έχεις δίκιο, απλά θεώρησα πιο φυσική τη ροή του λόγου. Αν θες μπορείς να τα μεταφέρεις, αν όχι καλώς, τ'αφήνω σε σένα.

[QUOTE=Βασίλης Παπαδολιάς;41825]Καθένας έχει ένα χρέος... Και μένα μου τυχαίνουν συνεχώς άτομα με ανάδρομο Ερμή...

Βασιλη,
    τι επαθες απο ατομα με αναδρομο ερμη, να ξερω δηλαδη να παρω μετρα αν καμια φορα ερθω στη λεσχη ...

Όνομα:
    Βασίλης

Quote Originally Posted by Αργοναύτης View Post
    Πιθανόν τα άτομα και οι εποχές με ανάδρομους πλανήτες να έρχονται να μας διδάξουν κάποια πράγματα.
    Το χρέος το εννοούσα ανάποδα Ότι το έχεις εσύ, αφού τραβάς άτομα με ανάδρομο ¶ρη... Όπως κι εγώ τραβώ άτομα με ανάδρομο Ερμή... Ίσως τα τραβώ για κάποιους λόγους... Μήπως έχω να εξοφλήσω κάτι;

Να ένα θέμα για εργασία... Αν εσύ τραβάς άτομα με ανάδρομο ¶ρη, αυτό έχει σχέση με το χάρτη σου; Τραβάς για κάποιο λόγο αυτά τα άτομα; Και γιατί; Μπορεί να εντοπιστεί κάποια σχέση;

Όνομα:
    Βασίλης

Quote Originally Posted by kphssa View Post
    Βασιλη,
    τι επαθες απο ατομα με αναδρομο ερμη, να ξερω δηλαδη να παρω μετρα αν καμια φορα ερθω στη λεσχη ...
    Αν απανήσω θα βγω off topic Ας πω μόνο γενικά ότι με συμπαθούν...

Το χρέος το εννοούσα ανάποδα Ότι το έχεις εσύ, αφού τραβάς άτομα με ανάδρομο ¶ρη... Όπως κι εγώ τραβώ άτομα με ανάδρομο Ερμή... Ίσως τα τραβώ για κάποιους λόγους... Μήπως έχω να εξοφλήσω κάτι;

Να ένα θέμα για εργασία... Αν εσύ τραβάς άτομα με ανάδρομο ¶ρη, αυτό έχει σχέση με το χάρτη σου; Τραβάς για κάποιο λόγο αυτά τα άτομα; Και γιατί; Μπορεί να εντοπιστεί κάποια σχέση;
    Βέβαια. 'Ερχονται για να μου συγκρατούν τα δικά μου "γκάζια", να με φρενάρουν, τον παρορμητισμό μου και την πολύ έντονη θέση που παίρνω πάντα, αλλά σε ένα επίπεδο πρακτικό δεν με βοηθάνε γιατί δεν είναι καλοί συνήγοροι ούτε καλοί υπερασπιστές σε μια κατάφορη αδικία, αυτό έχω διαπιστώσει, σε αφήνουν να βγάλεις τα κάστανα απ'τη φωτιά μόνος σου γιατί φοβούνται μην λαβωθούν απ'το παραμικρό ή όταν πολεμούν, πολεμούν με έναν σπαστικό τρόπο. 'Οχι και τόσο καλή χημεία γιατί μου αρέσουν οι άνθρωποι με θέση και άποψη και ακόμα κι αν διαφωνώ τους προτιμώ. Μάλλον έχω ένα κάρμα δικηγόρου ή πολιτικού λόγω δικού μου 'Αρη.
    'Ηθελα να έκανα έρευνα για δικηγόρους ή στρατιωτικούς με ανάδρομο 'Αρη στον 9ο, τέτοιος δικηγόρος ή πολύ χασοδίκης θα είναι ή μανούλα στη διπλωματία, ή του ύψους ή του βάθους. Εσύ πιθανόν έλκεις τους ανθρώπους με ανάδρομο Ερμή για άλλους λόγους, πάντως προσωπικά τα άτομα με ανάδρομο Ερμή τα θεωρώ πολύ μαγικά και πολύ έξυπνα.

Όνομα:
    Βασίλης

Quote Originally Posted by Αργοναύτης View Post
    Πάντως προσωπικά τα άτομα με ανάδρομο Ερμή τα θεωρώ πολύ μαγικά και πολύ έξυπνα.
    Λογικό μου φαίνεται αυτό, αν το δω από μία άλλη άποψη από αυτή του συνηθισμένου Ερμή... Ο ανάδρομος εσωτερικεύει γενικά... Ο ανάδρομος Ερμής στρέφει τη σκέψη προς τα μέσα, ο ανάδρομος ¶ρης τη δράση προς τα μέσα, ο ανάδρομος Δίας την κατανόηση προς τα μέσα, κ.ο.κ.

Αν ζητάς άτομα με εσωτερικό κόσμο, είσαι στην κατάλληλη θέση... Αν θέλεις να θυμηθούν πρακτικά ζητήματα (π.χ. να πληρώσουν τη ΔΕΗ), έχεις κάποιο ζήτημα...

Και πάντα υπάρχει μια ''προβληματική'' γύρω από το θέμα ενέργεια/ζωτικότητα/υγεία αλλά και αγώνας/επιθετικότητα για όσους έχουν ανάδρομο 'Αρη. Παρουσιάζονται φιλειρηνικοί αλλά από πίσω κρύβεται συνήθως κάτι, ένα ιστορικό βίας όπως στην περίπτωση της Βιρτζίνια Γουλφ. Η Βιρτζίνια Γουλφ περιέγραφε ότι περνούσε φοβερές εξάρσεις ζωτικότητας και ενέργειας ('Αρης) ακολουθούμενες από κατάπτωση και κατάθλιψη και άκουγε φωνές όπως και η Ζαν ντ'Αρκ που κι αυτή είχε ανάδρομο 'Αρη και είδε μικρό κορίτσι να βιάζουν(Αρης) και να σφάζουν την μαμά της μπροστά στα μάτια της, οπότε αυτό θα λειτούργησε αρνητικά μέσα της για το αντρικό πρότυπο, γι'αυτό και ντυνόταν σαν άντρας και έγινε πολεμίστρια. 'Ενας άλλος μανιοκαταθλιπτικός ήταν ο μεγάλος συνθέτης Γκούσταβ Μάλερ. 'Ολοι αυτοί είχαν ασθενή 'Αρη ανάδρομο. Σε άλλες περιπτώσεις, ο ανάδρομος 'Αρης κάνει τα άτομα φιλειρηνικά που ωστόσο πληρώνουν το κόστος αυτής της ειρηνικής τους στάσης (βλέπε Γκορμπατσόφ και Μάρτιν Λούθερ Κινγκ). Και φυσικά ας μην ξεχνάμε και τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ρούσβελτ που προσεβλήθη από πολυομελίτιδα.

Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)