- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 15 of 15
-
26-09-2007, 08:51 PM #11
Re: Ψυχολογία και Αστρολογία (Μέρος 1ο)
Η συζήτηση θα έχει ενδιαφέρον σε άλλη ενότητα που θα επιλέξετε να την αρχίσετε.
Μια φράση του κειμένου και πλήρης μετάθεση θέματος δεν εξυπηρετεί.De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους
Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook
-
27-09-2007, 10:26 AM #12
Έχω ανοίξει το thread Ψυχολογία και Αστρολογία - Κοινοί Τόποι και Διαφορές στο forum Συζητήσεις επί των άρθρων...
Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
02-10-2007, 12:45 AM #13
Νομίζω ότι πρόκειται για ένα από τα πιο ενδιαφέροντα άρθρα που έχω διαβάσει. Πιστεύω πως σχεδόν σε όλους τους ανθρώπους υπάρχει μία ατελείωτη εσωτερική σύγκρουση ανάμεσα στη λογική και στο συναίσθημα, στην αντίληψη και στη διαίσθηση. Όταν όμως ο ίδιος ο άνθρωπος δεν προσπαθεί να βρει την ισορροπία, έστω να την αναζητήσει, τότε δημιουργούνται πολλά προβλήματα στον εαυτό του και στους άλλους.
-
02-10-2007, 12:45 PM #14
"Αστρολογικά αυτό σημαίνει ότι στο γενέθλιο χάρτη μας επιλέγουμε ένα στοιχείο ή ένα πλανήτη πάνω στον οποίο χτίζουμε τη συνειδητότητα μας, ενώ τα άλλα στοιχεία δεν τα αναπτύσσουμε και μας βγαίνουν ασυνείδητα χωρίς να τα ελέγχουμε. Το στοιχείο ή πλανήτης που θα επιλέξουμε ως κυρίαρχο καθιστά αυτόματα το πολικό του ως μειονεκτικό σημείο ή σημείο που εκφράζεται ασυνείδητα."
Βασίλη, μου άρεσε αρκετά το άρθρο σου, παρόλο που άργησα πολύ να το διαβάσω.
Έχω, όμως, μια απορία με τη παραπάνω παράγραφο του άρθρου σου.
Πως επιλέγουμε αυτό το στοιχείο ή τον πλανήτη ή που ξέρουμε τι να επιλέξουμε?I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
Voltaire
-
02-10-2007, 01:12 PM #15
Μέσα από μία διαδικασία εσωτερικών συγκρούσεων ή συγκρούσεων με το περιβάλλον... Δεν υπάρχει κάποιος κανόνας γι' αυτό. Δεν μπορείς δηλαδή βλέποντας το ωροσκόπιο κάποιου να καταλάβεις ποιο στοιχείο έχει επιλέξει... Βέβαια, αν βλέπεις μία κυριαρχία θέσεων στον αέρα πιθανολογείς ότι μάλλον δουλεύει περισσότερο με τη λογική, αλλά αν πας σε επίπεδο πλανήτη τα πράγματα είναι πιο σύνθετα. Δεν είναι τόσο εύκολο και τόσο ξεκάθαρο εκεί να πιθανολογήσεις ότι εστιάζεται κανείς πάνω σε ένα πλανήτη, επειδή π.χ. έχει καλές όψεις, είναι δυνατός, σε καλές θέσεις, κλπ. Είναι μία πιθανότητα αυτό, αλλά εντέλει το επιλέγει το ίδιο το άτομο...
Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.