- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 39
-
06-07-2007, 12:12 AM #11
Re: Πλανήτες με έντονη θέση στο χάρτη
Αυτο εχει να κανει με προοδους...προοδοι οσο πιο απλα μπορω να σου εξηγησω ειναι οταν παρεις τον γενεθλιο σου και βαλεις απο πανω τον χαρτη π.χ τον σημερινο....και δεις τις γωνιες που σχηματιζονται...και αν ενεργοποιουνται δυσκολες γωνιες ....Στην συναστρια οπως και στον γενεθλιο δουλευουν απο οσο ξερω με προοδους για να δουν πως θα εξελιχθει μια σχεση,δουλεια...οτιδηποτε... ωρα για το ποτε ενεργοποιηται μια γωνια εχω εδω κατι που θα σε ενδιαφερει πατα εδω..καλε μην θες κατευθειαν να μπαινεις στα βαθεια!!θα παθεις κοκομπλοκο....Σιγα-Σιγα
-
06-07-2007, 12:38 AM #12
-
06-07-2007, 12:44 AM #13
Re: Συγκλίνουσες και αποκλίνουσες όψεις
Kαλε λογικο ειναι!Εισαι καινουργιο μελος!Εδω ειμαστε για να παιρνουμε γνωσεις,να ανταλλαζουμε αποψεις και να βοηθαμε οταν μπορουμε:bigsmile:...οπου και οποτε εχεις απορια ρωτα!
-
06-07-2007, 12:54 AM #14
Τώρα, για να πως την αμαρτία μου, το πρώτο πράγμα στο οποίο πηγαίνει ο νους μου είναι πως κατά πάσα πιθανότητα δεν ευθύνεται η σχηματιζόμενη όψη της προοδευμένης Σελήνης με το γενέθλιο Δία σου... Το κακό είναι γενικότερο όσον αφορά αυτά τα ζητήματα και άπτεται κοινωνικοπολιτικής αναλύσεως, που σαφώς και δεν θα κάνουμε εδώ. :noworry:
Πάντως, για να καλύψουμε και το αστρολογικό σκέλος της τοποθέτησης, θυμάμαι πως στο βιβλίο "Η νέα μεγάλη Αστρολογία" των Ντέρεκ και Τζούλια Πάρκερ, στο κεφάλαιο που είχε να κάνει με τις προόδους στη συναστρία, σημειωνόταν πως αν οι γωνίες της προοδευμένης Σελήνης ήταν οι μόνες ισχυρές στη συναστρία, η σχέση δεν θα είχε μεγάλη διάρκεια.
Επιπλέον, κατά τη γνώμη μου, άλλη δυναμική έχουν στη συναστρία οι όψεις των προοδευτικών και άλλη των γενέθλιων ωροσκοπίων.
-
06-07-2007, 10:49 AM #15
Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
06-07-2007, 11:05 AM #16
Βρε, ορεξούλα έχουμε πρωί πρωί. Καλό αυτό, γιατί τελευταία διέκρινα ένα πολύ ηποτονικό προφίλ και ανησύχησα.
Ποιες κακιούλες, φίλτατε; Σε προτρέπω καθώς περνάς από κανένα περίπτερο να κάνεις τον κόπο να ρίξεις μια ματιά σε κανένα εξώφυλλο εγκυρότατου γυναικείου περιοδικού - ξέρεις, από αυτά που κυκλοφορούν σε δύο μεγέθη, ένα κανονικό κι ένα τσέπης - και μετά το ξανασυζητάμε.
Όσο για τη χρονική συγκυρία, το ζήτημα ενδέχεται να άπτεται και της θεωρίας πιθανοτήτων.
-
06-07-2007, 07:18 PM #17
Re: Συγκλίνουσες και αποκλίνουσες όψεις σε προόδους και συναστρία
Αυτό με τις πιθανότητες μου άρεσε... Τα περί Cosmo τα έχω διαβάσει και χορτάσει...
Από όσο ξέρω τη συναστρία την έχεις ξεψαχνίσει αρκετά, Αργυρώ... Αυτό το θέμα με τις όψεις προοδευτικού προς γενέθλιο δεν σου έχει τύχει;Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
07-07-2007, 02:57 AM #18
Ξέρω πως ο έλεγχος των όψεων προοδευτικού προς γενέθλιο αποτελεί τμήμα της μελέτης μια συναστρίας. Δεν είναι όμως τόσο καθοριστικό, κατά τη γνώμη μου.
Βρίσκω λίγο παράλογη την ιδέα της μελέτης συναστρίας ενός ατόμου με ένα άτομο το οποίο δεν είναι αυτό που είναι, αλλά είναι κάτι άλλο. Κάπως έτσι αντιλαμβάνομαι αυτό το κομμάτι της συναστρίας. Δεν μπορεί ένα πρόσωπο που έχει π.χ. Αφροδίτη στον Κριό, γύρω στα 30 του - το πολύ - οι όποιες σχέσεις του να εξετάζονται υπό το πρίσμα ότι το προσωπο αυτό έχει αφροδίτη στον Ταύρο και συμπεριφέρεται ως τέτοιο.
-
07-07-2007, 03:12 AM #19
Ξερω οτι ειμαι εκτος αλλα σημερα ειχα μια διαφωνεια με αστρολογο και μια που μιλαμε για γωνιες ας πω την απορια μου!Η μεγιστη ανοχη για συνοδο ποσο ειναι? εχω διαβασει αρθρο να μιλα για 15 μοιρες αληθευει η οτι να'ναι εγραφε???
-
07-07-2007, 12:35 PM #20
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.