s
Είμαστε χαζοί και, αν ναι, πόσο χαζοί; - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας

View Poll Results: Είμαστε χαζοί;

Voters
73. You may not vote on this poll
  • Πολύ

28 38.36%
  • Ίσως κάποιες φορές

37 50.68%
  • Καθόλου

8 10.96%
Page 2 of 9 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 ... LastLast
Results 11 to 20 of 86
    Όνομα:
    Διονυσία

Re: Είμαστε χαζοί και, αν ναι, πόσο χαζοί;

χαζοί μπορεί
    αλλά ωραίοι χαζοί:toung::noworry::amazed::bigsmile::blink ::nuts:

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Περιδιαβαίνοντας στις διάφορες ενότητες του αγαπητού μας ιστοχώρου, πολλές φορές έχω αισθανθεί χαζός. Είτε από τις απαντήσεις στις διάφορες ερωτήσεις, είτε από τις ίδιες τις ερωτήσεις. Εσείς έχετε αισθανθεί το ίδιο -υποτιμητικό για την αξιοπρέπειά σας- συναίσθημα ή όχι; Αν ναι, αιτιολογήστε τις απαντήσεις σας συνοπτικά. Αν όχι, αν δηλαδή δεν έχετε αισθανθεί χαζοί ούτε μία φορά, δεν χρειάζεται αιτιολόγηση (καταλαβαίνετε ότι θα ήταν χαζό )
    χμμμμ!!!...εγώ δεν θα περιοριζόμουν μόνο στις σελίδες αυτού του φόρουμ...αλλά και σε άλλες εκφράσεις της ζωής μου...στην καθημερινή προφορική επικοινωνία με τους συνανθρώπους μου...σε προσωπικό επίπεδο θα το απέδιδα στον δύστροπο ανάδρομο Ερμή μου, που βρίσκεται και σε φτώση (καταλαβαίνετε!)...ε...εντάξυ και λίγο στον εκστατικό, σε έξαρση, κουκουρούκου Ουρανό στον 1ο

Σε συλλογικό επίπεδο θα το κατέτασα πάλι στο ζήτημα επικοινωνίας, καθώς καθείς ξεχωριστός απο εμάς εμπίπτει σε ξεχώριστή ζώνη συχνοτήτων εκπομπής των δικών του κημάτων...συχνότητες των οποίων μπορεί να συμπίπτουν με κάποιων άλλων και ίσως όχι με κάποιων άλλων, ή και όλων όσων θα επιθημούσαμε...

ελπίζω η απάντησή μου να λήφθηκε ώς εγκυρη...ελπίζω...:worried::worried::e mbarrest

Αααα!!!...ξέχασα να ρωτήσω...το avatar σας είναι ενδεικτικό της συνειδησιακής μπουνιάς που τρώτε όταν λέτε, κάνετε ή σκέφτεστε να κάνετε βλακεία??!!!:toung:

...εγώ πάντως κάπως έτσι την τρώω την μπουνιά...

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Περιδιαβαίνοντας στις διάφορες ενότητες του αγαπητού μας ιστοχώρου, πολλές φορές έχω αισθανθεί χαζός. Είτε από τις απαντήσεις στις διάφορες ερωτήσεις, είτε από τις ίδιες τις ερωτήσεις. Εσείς έχετε αισθανθεί το ίδιο -υποτιμητικό για την αξιοπρέπειά σας- συναίσθημα ή όχι; Αν ναι, αιτιολογήστε τις απαντήσεις σας συνοπτικά. Αν όχι, αν δηλαδή δεν έχετε αισθανθεί χαζοί ούτε μία φορά, δεν χρειάζεται αιτιολόγηση (καταλαβαίνετε ότι θα ήταν χαζό :bigsmile: )

Χαζή έχω αισθανθεί μερικές φορές στη ζωή μου. Τις περισσότερες γιατί δεν καταλαβαίνω τι λένε κάποιοι και κρυφοχαχανίζουν. Δεν θα ήθελα να περιοριστώ στο παρόν site. Κανείς δεν μπορεί να μου θίξει την αξιοπρέπειά μου. Παθαίνεις μόνο αυτά που επιτρέπεις να σου κάνουν. Ετσι δεν είναι;
    Τώρα αν ο καθείς στη ζωή, (στο Internet ούτως ή άλλως ο κάθε ένας λέει ότι του ρθει, μήπως τον βλέπει κανεις ), θεωρεί οτι με μία κουτοπονηράδα που θα κάνει ή κάθε εξυπνούλης νομίζει πως κάνει κάτι και καλά κοροϊδεύοντας, μάλλον γελάω, παρά νιώθω εγώ χαζή.
    Ουφ, χάζεψα απο την τόση χαζοανάλυση της χαζοερώτησης :toung:

Δεν είναι το ίδιο πράγμα να κάνεις πνεύμα και να έχεις πνεύμα. Claudel

Όνομα:
    Γεωργία

Εγώ πιστεύω ότι κανείς δεν είναι χαζός! Απλά ίσως να μην έχει τις απαραίτητες γνώσεις! ¶μα δεν καταλαβαινω κάτι , όχι μόνο από αστρολογικά αλλά και γενικά, δεν θα πώ τον εαυτό μου χαζό και θα κάτσω με σταυρωμένα τα χέρια... Θα το ψάξω, θα το αναλύσω και άμα πραγματικά το έχω κάνει.....νια νια :toung: έ τότε θα πω ότι είμαι χαζή, μη σου πω και τούβλο !! :w00t:χαχαχαχα!! Εξάλλου λένε ότι χρησιμοποιούμε μόνο το 25% του εγκεφάλου μας (αν θυμάμαι καλά)... Επομένως αν θέλουμε όλα γίνονται!!:bigsmile:
    I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
    I like beeing unperfect...

Quote Originally Posted by ioni View Post
    χαζοί μπορεί
    αλλά ωραίοι χαζοί:toung::noworry::amazed::bigsmile::blink ::nuts:
    Ναι, συμφωνώ, τουλάχιστον η ομορφιά μας είναι αδιαμφισβήτητη :crazy:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Quote Originally Posted by BlackOrWhat View Post
    χμμμμ!!!...εγώ δεν θα περιοριζόμουν μόνο στις σελίδες αυτού του φόρουμ...αλλά και σε άλλες εκφράσεις της ζωής μου...στην καθημερινή προφορική επικοινωνία με τους συνανθρώπους μου...σε προσωπικό επίπεδο θα το απέδιδα στον δύστροπο ανάδρομο Ερμή μου, που βρίσκεται και σε φτώση (καταλαβαίνετε!)...ε...εντάξυ και λίγο στον εκστατικό, σε έξαρση, κουκουρούκου Ουρανό στον 1ο

Σε συλλογικό επίπεδο θα το κατέτασα πάλι στο ζήτημα επικοινωνίας, καθώς καθείς ξεχωριστός απο εμάς εμπίπτει σε ξεχώριστή ζώνη συχνοτήτων εκπομπής των δικών του κημάτων...συχνότητες των οποίων μπορεί να συμπίπτουν με κάποιων άλλων και ίσως όχι με κάποιων άλλων, ή και όλων όσων θα επιθημούσαμε...

ελπίζω η απάντησή μου να λήφθηκε ώς εγκυρη...ελπίζω...:worried::worried::e mbarrest
    Έγκυρη, ναι.
    Έξυπνη, όχι.
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Quote Originally Posted by BlackOrWhat View Post
    Αααα!!!...ξέχασα να ρωτήσω...το avatar σας είναι ενδεικτικό της συνειδησιακής μπουνιάς που τρώτε όταν λέτε, κάνετε ή σκέφτεστε να κάνετε βλακεία??!!!:toung:

...εγώ πάντως κάπως έτσι την τρώω την μπουνιά...
    Είδες που ξεχνάς πράγματα; Αυτό είναι μια ένδειξη του περιορισμένου τρόπου σκέψης, πράγμα που είναι ίδιον των χαζών (αλήθεια, στην ψηφοφορία τι ψήφισες; ).
    Αναφορικά με την ερώτησή σου τώρα: όχι, δεν είναι καν ενδεικτικό. Η πραγματικότητα είναι έτη φωτός χειρότερη, είτε κάνω, είτε λέω, είτε σκέφτομαι ( ; ) . Εννιά ράμματα έχω μόνον στο κεφάλι μου, για να σου δώσω ένα παράδειγμα, και αυτά είναι από τρεις διαφορετικές περιπτώσεις :nuts:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον

Quote Originally Posted by alegra View Post
    Χαζή έχω αισθανθεί μερικές φορές στη ζωή μου. Τις περισσότερες γιατί δεν καταλαβαίνω τι λένε κάποιοι και κρυφοχαχανίζουν. Δεν θα ήθελα να περιοριστώ στο παρόν site. Κανείς δεν μπορεί να μου θίξει την αξιοπρέπειά μου. Παθαίνεις μόνο αυτά που επιτρέπεις να σου κάνουν. Ετσι δεν είναι;
    Τώρα αν ο καθείς στη ζωή, (στο Internet ούτως ή άλλως ο κάθε ένας λέει ότι του ρθει, μήπως τον βλέπει κανεις ), θεωρεί οτι με μία κουτοπονηράδα που θα κάνει ή κάθε εξυπνούλης νομίζει πως κάνει κάτι και καλά κοροϊδεύοντας, μάλλον γελάω, παρά νιώθω εγώ χαζή.
    Ουφ, χάζεψα απο την τόση χαζοανάλυση της χαζοερώτησης :toung:

Χάζεψες και εμένα :tease1:
    Μην νομίζεις όμως ότι ξέφυγες και θα νομίσουμε ότι δεν είσαι πραγματικά χαζή, επειδή παραδέχεσαι ότι είσαι εν μέρει, θέλοντας να δημιουργήσεις την εντύπωση ότι είσαι μετριόφρων ενώ δεν είσαι. Κατάλαβες; :toung:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον

Quote Originally Posted by zeta1987 View Post
    Εγώ πιστεύω ότι κανείς δεν είναι χαζός! Απλά ίσως να μην έχει τις απαραίτητες γνώσεις! ¶μα δεν καταλαβαινω κάτι , όχι μόνο από αστρολογικά αλλά και γενικά, δεν θα πώ τον εαυτό μου χαζό και θα κάτσω με σταυρωμένα τα χέρια... Θα το ψάξω, θα το αναλύσω και άμα πραγματικά το έχω κάνει.....νια νια :toung: έ τότε θα πω ότι είμαι χαζή, μη σου πω και τούβλο !! :w00t:χαχαχαχα!! Εξάλλου λένε ότι χρησιμοποιούμε μόνο το 25% του εγκεφάλου μας (αν θυμάμαι καλά)... Επομένως αν θέλουμε όλα γίνονται!!:bigsmile:
    Χαζομάρες λες. ¶λλο η άγνοια και άλλο η χαζομάρα. Στον χαζό και να του εξηγείς θα σου πάρει πολύ χρόνο (στην καλύτερη περίπτωση) όχι για να μάθει αλλά για να καταλάβει. Σκέφτηκες ποτέ ότι για να χρησιμοποιούμε το 25% του εγκεφάλου μάλλον δεν μας χρειάζεται το υπόλοιπο 75% για να ζήσουμε; Και επειδή στην φύση τίποτε δεν είναι περιττό, αν δεν χρειαζόμασταν το υπόλοιπο 75% απλώς δεν θα το είχαμε. Αφού το έχουμε με κάποιον τρόπο αυτό χρησιμοποιείται. ¶σχετα αν δεν το καταλαβαίνουμε γιατί μάλλον είμαστε χαζοί. Ε, τι λες; :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον

Page 2 of 9 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)