- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
View Poll Results: Είμαστε χαζοί;
- Voters
- 73. You may not vote on this poll
-
Πολύ
28 38.36% -
Ίσως κάποιες φορές
37 50.68% -
Καθόλου
8 10.96%
Results 11 to 20 of 86
-
21-05-2007, 06:26 PM #11
Re: Είμαστε χαζοί και, αν ναι, πόσο χαζοί;
χαζοί μπορεί
αλλά ωραίοι χαζοί:toung::noworry::amazed::bigsmile::blink ::nuts:
-
23-05-2007, 01:32 PM #12
χμμμμ!!!...εγώ δεν θα περιοριζόμουν μόνο στις σελίδες αυτού του φόρουμ...αλλά και σε άλλες εκφράσεις της ζωής μου...στην καθημερινή προφορική επικοινωνία με τους συνανθρώπους μου...σε προσωπικό επίπεδο θα το απέδιδα στον δύστροπο ανάδρομο Ερμή μου, που βρίσκεται και σε φτώση (καταλαβαίνετε!)...ε...εντάξυ και λίγο στον εκστατικό, σε έξαρση, κουκουρούκου Ουρανό στον 1ο
Σε συλλογικό επίπεδο θα το κατέτασα πάλι στο ζήτημα επικοινωνίας, καθώς καθείς ξεχωριστός απο εμάς εμπίπτει σε ξεχώριστή ζώνη συχνοτήτων εκπομπής των δικών του κημάτων...συχνότητες των οποίων μπορεί να συμπίπτουν με κάποιων άλλων και ίσως όχι με κάποιων άλλων, ή και όλων όσων θα επιθημούσαμε...
ελπίζω η απάντησή μου να λήφθηκε ώς εγκυρη...ελπίζω...:worried::worried::e mbarrest
-
23-05-2007, 01:43 PM #13
Αααα!!!...ξέχασα να ρωτήσω...το avatar σας είναι ενδεικτικό της συνειδησιακής μπουνιάς που τρώτε όταν λέτε, κάνετε ή σκέφτεστε να κάνετε βλακεία??!!!:toung:
...εγώ πάντως κάπως έτσι την τρώω την μπουνιά...
-
24-05-2007, 02:11 PM #14
Χαζή έχω αισθανθεί μερικές φορές στη ζωή μου. Τις περισσότερες γιατί δεν καταλαβαίνω τι λένε κάποιοι και κρυφοχαχανίζουν. Δεν θα ήθελα να περιοριστώ στο παρόν site. Κανείς δεν μπορεί να μου θίξει την αξιοπρέπειά μου. Παθαίνεις μόνο αυτά που επιτρέπεις να σου κάνουν. Ετσι δεν είναι;
Τώρα αν ο καθείς στη ζωή, (στο Internet ούτως ή άλλως ο κάθε ένας λέει ότι του ρθει, μήπως τον βλέπει κανεις), θεωρεί οτι με μία κουτοπονηράδα που θα κάνει ή κάθε εξυπνούλης νομίζει πως κάνει κάτι και καλά κοροϊδεύοντας, μάλλον γελάω, παρά νιώθω εγώ χαζή.
Ουφ, χάζεψα απο την τόση χαζοανάλυση της χαζοερώτησης :toung:
Δεν είναι το ίδιο πράγμα να κάνεις πνεύμα και να έχεις πνεύμα. Claudel
-
24-05-2007, 10:42 PM #15
Εγώ πιστεύω ότι κανείς δεν είναι χαζός! Απλά ίσως να μην έχει τις απαραίτητες γνώσεις! ¶μα δεν καταλαβαινω κάτι , όχι μόνο από αστρολογικά αλλά και γενικά, δεν θα πώ τον εαυτό μου χαζό και θα κάτσω με σταυρωμένα τα χέρια...
Θα το ψάξω, θα το αναλύσω και άμα πραγματικά το έχω κάνει.....νια νια
:toung: έ τότε θα πω ότι είμαι χαζή, μη σου πω και τούβλο !! :w00t:χαχαχαχα!! Εξάλλου λένε ότι χρησιμοποιούμε μόνο το 25% του εγκεφάλου μας (αν θυμάμαι καλά)... Επομένως αν θέλουμε όλα γίνονται!!:bigsmile:
I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
I like beeing unperfect...
-
26-05-2007, 09:07 AM #16
-
26-05-2007, 09:09 AM #17
-
26-05-2007, 09:17 AM #18
Είδες που ξεχνάς πράγματα; Αυτό είναι μια ένδειξη του περιορισμένου τρόπου σκέψης, πράγμα που είναι ίδιον των χαζών (αλήθεια, στην ψηφοφορία τι ψήφισες; ).
Αναφορικά με την ερώτησή σου τώρα: όχι, δεν είναι καν ενδεικτικό. Η πραγματικότητα είναι έτη φωτός χειρότερη, είτε κάνω, είτε λέω, είτε σκέφτομαι ( ; ) . Εννιά ράμματα έχω μόνον στο κεφάλι μου, για να σου δώσω ένα παράδειγμα, και αυτά είναι από τρεις διαφορετικές περιπτώσεις :nuts:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
26-05-2007, 09:23 AM #19
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
26-05-2007, 09:30 AM #20
Χαζομάρες λες. ¶λλο η άγνοια και άλλο η χαζομάρα. Στον χαζό και να του εξηγείς θα σου πάρει πολύ χρόνο (στην καλύτερη περίπτωση) όχι για να μάθει αλλά για να καταλάβει. Σκέφτηκες ποτέ ότι για να χρησιμοποιούμε το 25% του εγκεφάλου μάλλον δεν μας χρειάζεται το υπόλοιπο 75% για να ζήσουμε; Και επειδή στην φύση τίποτε δεν είναι περιττό, αν δεν χρειαζόμασταν το υπόλοιπο 75% απλώς δεν θα το είχαμε. Αφού το έχουμε με κάποιον τρόπο αυτό χρησιμοποιείται. ¶σχετα αν δεν το καταλαβαίνουμε γιατί μάλλον είμαστε χαζοί. Ε, τι λες; :bigsmile:
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.