- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 41
Thread: Οταν τα ζώδια έχουν ΝΕΥΡΑ!!!
-
06-02-2007, 07:26 PM #11
Re: Οταν τα ζώδια έχουν ΝΕΥΡΑ!!!
:clapping:
σαν καρκίνος όμως έχω να προσθέσω ότι μερικές φορές όταν φτάνουμε στα όρια μας, σπάνια βέβαια..., ξεσπάμε και τότε λέμε ότι δεν έχουμε πει ποτέ και οι άλλοι μένουν άφωνοι....
μετά κλαίμε και μας πιάνει το παράπονο που δεν το είχε καταλάβει ο άλλος και έπρεπε εμείς να του το πούμε κλπ.... και τρέχα γύρευε δηλαδή....
μετά από 10 λεπτά όμως, δεν ξέρουμε τίποτα!
-
06-02-2007, 08:16 PM #12
μέσα και στον τοξότη και στον υδποχόο σαν ωροσκοπο:clapping:
καλόοοοο
-
06-02-2007, 09:20 PM #13
Στα λιονταράκια είσαι 100% μέσα! Έτσι ακριβώς λειτουργούμε! Και αλίμονο σε εκείνον που θα βεθεί μπροστά μας κείνη την ...ακατονόμαστη στιγμή!:bigsmile:
Αλλά πάντα δίκαιο θα έχουμε!!!Βυθισμένες πάντα, μέσα στο πυθάρι της ψυχής, αλήθειες που πονάνε, όμορφα κρυμμένα μυστικά, σε ανελέητο Παράδεισο...
-
07-02-2007, 02:01 PM #14
ΑΧΑ!!! Αυτό να λεγεται!! Το παραπονο που οι αλλοι ΔΕΝ καταλαβαινουν αυτα που ΔΕΝ τους λεμε ή ΔΕΝ τους ζηταμε, ειναι η κορωνιδα!!!:respect:
Κατα τα αλλα, μου ταιριαζουν κομματια απο τις ζωδιακες μου επιρροες....
Πολυ νερο βρε παιδια και μια Παρθενος για βιτρινα!!......:w00t: :tease1: :crazy:Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
-
10-02-2007, 12:33 AM #15
Αποφεύγουμε δια ροπάλου θεματάκια φασόν που είτε τα αντιγράφουμε από άλλα sites είτε διακινούνται στο διαδίκτυο με αλληλογραφία ή άλλους τρόπους.
Πρωτίστως οι ομάδες διαχείρισής και editors του myhoroscope.gr οφείλουν να θυμίζουν πάντα στα πολύτιμα μέλη μας τον σκοπό της αστρολογικού μας κοινότητας!Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
-
29-05-2007, 06:41 PM #16
Συμφωνώ απόλυτα με Καρκίνο και Ιχθύ...τέτοιο πράγμα να μην θέλουμε να έρθουμε σε αντιπαράθεση, η μητέρα Τερέζα και εμείς!!! Το θέμα είναι ότι όντως είναι έτσι όπως τα είπε η φίλη markella83 αλλά όταν φτάσουμε στους πονοκεφάλους και δε στα ψυχοσωματικά αντε γειά!!!...βέβαια από το ολότελα!!! καλή μας τυχη!!!
-
31-05-2007, 01:06 AM #17
Όντως! Οι σκορπιοί καμιά φορά ξεσπάνε και τα βάζουνε και με τον εαυτό τους! Πλήρως αυτοκαταστροφικοί!! ¶στα να πάνε!
I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
I like beeing unperfect...
-
31-05-2007, 09:49 AM #18
Μέσα και στα Διδυμάκια εκτός απ'την οδήγηση (σε προσωπικό επίπεδο πάντα). Ξέρω όμως πολλούς Καρκίνους που ξεσπούν στην οδήγηση και είναι άκρως επικίνδυνο. Αλίμονο αν θυμώσει πραγματικά ο Δίδυμος εκτός από το ότι θα σε σφάξει με το γάντι και θα πονέσεις πολύ μ'αυτά που θ'ακούσεις θα τα σπάσει κιόλας και θα φύγει. Δράμα λέμε.
-
01-06-2007, 02:00 PM #19
δυστυχως ειναι ακριβως οπως τα λεει
, δεν φταιω εγω μου βγαινει :sad2: και με ωροσκοπο αιγοκαιρο αστα να πανε!!
:bigsmile:
-
01-06-2007, 03:51 PM #20
Αυτό με τρόμαξε περισσότερο από όλα είναι τα χαρακτηριστικά του ζυγού. Έχει έρθει κανείς αντιμέτωπος με ζυγό??
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.