s
Θεωρείτε τον Ζυγό αυτοκαταστροφικό; - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 11 to 20 of 43
    Όνομα:
    ΕΦΗ

Re: Θεωρείτε τον Ζυγό αυτοκαταστροφικό;

συμφωνώ...
    τυχαίνει μέλη της οικογενειάς μου να είναι Ζυγός και Σκορπιός αντίστοιχα...
    δεν συγκρίνονται...ο Ζυγός ξελασπώνει το Σκορπιό που έχει μια τάση σε κάθε τι καταστροφικό με οποιοδήποτε κόστος...

βγάλε συμπέρασμα...

Όνομα:
    Διονυσία

με σελήνη και αρη στον ζυγό θεωρώότι το κακό που έχουν οι ζυγή η αναποφασιστηκοτητα και η διπλωματία τους θέλουν να τα λίνουν όλα πολιτισμένα προπάντων στις σχέσεις τους όποιες καινα είναι αυτες

Οι ζυγοί αυτό που έχω να πω ειναι τα εξής....Δεν είναι ποτέ στην ώρα τους και πάντα με χαζές δικαιολογίες..Εχουν μια αδυναμία στην επιχειρηματολογια...Δεν πιανουν σε γενικες γραμμες σηματα με χαμηλες συχνοτητες..ειναι αρκετα νωχελικοι και χαλαροι στα ορια της λυποθημιας...μπορει επισης ενω νταραβεριζεσαι μαζι τους να εξαφανιστουν για καιρο...και ξαφνικα να λαβεις ενα μηνυμα του τυπου.."που χαθηκες εσυ βρε"?Ευθυνοφοβοι...Αλλά τοσο γοητευτικοι και τόσο διπλωματες ...που σε κανουν να τα ξεχνας ολα....Εχω γνωρισει αντρες ζυγους αρκετους με συμπεριφορα ομωςςςς copy paste τουλαχιστον οσο αφορα τα παραπανω ιδιως το που χαθηκες εσυ ειναι πλεον κλισε..

Quote Originally Posted by aries engineer View Post
    Οι ζυγοί αυτό που έχω να πω ειναι τα εξής....Δεν είναι ποτέ στην ώρα τους και πάντα με χαζές δικαιολογίες..Εχουν μια αδυναμία στην επιχειρηματολογια...Δεν πιανουν σε γενικες γραμμες σηματα με χαμηλες συχνοτητες..ειναι αρκετα νωχελικοι και χαλαροι στα ορια της λυποθημιας...μπορει επισης ενω νταραβεριζεσαι μαζι τους να εξαφανιστουν για καιρο...και ξαφνικα να λαβεις ενα μηνυμα του τυπου.."που χαθηκες εσυ βρε"?Ευθυνοφοβοι...Αλλά τοσο γοητευτικοι και τόσο διπλωματες ...που σε κανουν να τα ξεχνας ολα....Εχω γνωρισει αντρες ζυγους αρκετους με συμπεριφορα ομωςςςς copy paste τουλαχιστον οσο αφορα τα παραπανω ιδιως το που χαθηκες εσυ ειναι πλεον κλισε..
    Καλά,έχω μείνει άφωνη... :amazed: Ακριβώς τα ίδια και ο δικός μου Ζυγός....Απίστευτο;;; :blink:

Όνομα:
    Μαρία

Καλά θα ήταν να ίσχυε το αυτοκαταστροφικό στο συγκεκριμένο ζώδιο.Θα έκαναν και κάτι χρήσιμο τουλάχιστον:toung:
    :embarrest

"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"

Όνομα:
    ΕΦΗ

βλεπω συμπαθειες...:toung:

Δεν ξέρω αν είναι θέμα συμπάθειας...απλα οι ρυθμοί ειναι τοοοσοοο μα τοοοσοοο αργοί....και οκ και χαλαράαααααα ,δεν έχουν τα guts να σου πούνε οτιδήποτε στη μούρη...το φέρνουν απο εδώ το φερνουν απο εκεί...Κοντολογίς να μιλήσεις παντελονάτα,που λενε και sτο λιμανι με ενα ζυγο ειναι δυσκολο..Iσως επειδη δεν θέλουν να φερνουν σε δυσκολη θεση τον απεναντι τους λόγω τακτ και ευγενειας...Το καλο ειναι οτι δεν πιεζουν καταστασεις σε αφηνουν να κινησε ελευθερα χωρις να ζητανε εξηγησεις ...Βεβαια ενα αλλο ταλεντο τους ειναι τα μπαλακια...δυσκολα θα παρουν πρωτοβουλιες σου πετανε το μπαλακι ...με αλλα λογια αποφασισε εσυ..εγω δεν εχω προβλημα ....που το ακους τοσο συχνα που πλεον υποψιαζεσαι το γεγονος οτι λεγοντας καποιος ζυγος -αποφασισε εσυ -σημαινει οτι ...βαριεμαι να σκεφτω ή οτι δεν εχω τη ταχυτητα που χρειαζεται στο μυαλο να παρω μια ξεκαθαρη αποφαση..Κοντολογις αλλα ντ'αλλα της παρασκευης το γαλα.....:suspiciou

Όνομα:
    ΕΦΗ

σορρυ αλλά όλα αυτά εγώ τα έχω συναντήσει σε Ταύρο...

με ωροσκόπο ζυγό...τόσο πολύ τον εηρεάζε ο ωροσκόπος; αδυνατώ να το πιστέψω...
    ειδικά η ταχύτητα και το θέμα των μπαλακίων που είναι συνέχεια στα χέρια των άλλων...τι να πω;

Όνομα:
    Κατερίνα

Quote Originally Posted by aries engineer View Post
    Απίστευτο...να εξαφανίζεται και μετά να σου τη λεει και απο πάνω...Το έζησα...¶γγελος και διάολος ταυτόχρονα...

Όνομα:
    Μαρία

nala,aries engineer :blink:
    άμα δεν τους αντέχουν ούτε οι κριοί που είναι το δίπολό τους...:toung: Μεγάλο πράγμα η αστρολογία τελικά!

"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"

Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)