s
[Συζήτηση] Άρης, ο πλανήτης της δράσης - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 11 to 20 of 27

Re: ¶ρης, ο πλανήτης της δράσης

Εκπληκτικό θέμα... Μ'αρεσαν πολυ οι αναφορές στη μυθολογία και το κομμάτι που αναφέρεται στην αστρονομία. Σχετικά με τις οψεις θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Μια σύνοδος ¶ρη - Ηλιου ανήκει στις θετικές ή στις αρνητικές όψεις;
    Ευχαριστώ

Όνομα:
    Ιουλία

Quote Originally Posted by ikouak View Post
    Εκπληκτικό θέμα... Μ'αρεσαν πολυ οι αναφορές στη μυθολογία και το κομμάτι που αναφέρεται στην αστρονομία. Σχετικά με τις οψεις θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Μια σύνοδος ¶ρη - Ηλιου ανήκει στις θετικές ή στις αρνητικές όψεις;
    Ευχαριστώ
    Χωρίς να είμαι 100% σίγουρη, νομίζω ότι εξαρτάται από τον οίκο που βρίσκονται οι πλανήτες και πως εκφράζονται, και κατ' επέκταση εάν δέχεται (η σύνοδος) θέτικές ή αρνητικές όψεις από τους άλλους πλανήτες.

Ελπίζω να βοήθησα:bigsmile:
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Νομίζω πως ναι... Ευχαριστώ πολυ!!!!

τέλειο το άρθρο!:clapping:
    Μου άρεσε ιδιαίτερα που έκανες και μία γενική αναφορά για τον ¶ρη πέρα από το αστρολογικό κομμάτι.
    Το αστρολογικό κομμάτι το βρήκα πολύ καλό μιας και έχω πολλές όψεις του ¶ρη με άλλους πλανήτες και είμαι και αρχάρια στην αστρολογία. Με βοήθησε πολύ το άρθρο.

Όνομα:
    Γεωργία

Πολύ όμορφο και αναλυτικό άρθρο!! Συγχαρητήρια! Ειδικά αυτό με το πετεινό μου άρεσε πολύ!:bigsmile:
    I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
    I like beeing unperfect...

Όνομα:
    ΧΡΥΣΑ

Πολύ κατατοπιστικό το θέμα που ανέπτυξες panther! Τρεις όψεις σχηματίζει ο ¶ρης στον χάρτη μου και διαβάζοντας τον σχολιασμό σου είναι πράγματι αντιπροσωπευτικός

Πολύ ενδιαφέρον άρθρο. Ειδικά το κομμάτι που αναφέρεται στις όψεις έχει νομίζω ιδιαίτερη πρακτική σημασία για την ετερογνωσία και την αυτογνωσία μας.

Ευχαριστούμε πολύ.

To άρθρο σου για τον ΄Αρη το βρήκα καταπληκτικό. Όχι μόνο για ζώδια και άστρα αλλά και ιστορικά μυθολογικά στοιχεία.
    Μπράβο σου !!

9. θα επισφραγισω κι εγω τα παραπανω...!μπραβο για τον κοπο σου και χαρα για μας να εξεταζουμε εναν πλανητη, οπως του αξιζει...: απο ολοες τις πλευρες! μια ερωτηση, αν ο αρης κανει οψεις με βορειο και νοτιο δεσμο αντιστοιχα ή συνοδο με το χειρωνα, εχεις υποψη τι μπορει να σημαινει αυτο, ειδικα με το χειρωνα, μιας και το ατομο που εχει τη συνοδο πασχει και αναμενει θεραπεια. θα μπορουσε ο αρης να εμπλεκεται καπου..? ευχαριστω!

Πολύ καλό άρθρο, αναλυτικό αλλά κατανοητό και σε μας που δεν έχουμε πολλές αστρολογικές γνώσεις. Συγχαρητήρια!

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)