- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 27
Thread: Άρης, ο πλανήτης της δράσης
-
06-02-2007, 03:37 AM #11
Re: ¶ρης, ο πλανήτης της δράσης
Εκπληκτικό θέμα... Μ'αρεσαν πολυ οι αναφορές στη μυθολογία και το κομμάτι που αναφέρεται στην αστρονομία. Σχετικά με τις οψεις θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Μια σύνοδος ¶ρη - Ηλιου ανήκει στις θετικές ή στις αρνητικές όψεις;
Ευχαριστώ
-
06-02-2007, 10:22 AM #12
I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
Voltaire
-
09-02-2007, 05:42 PM #13
Νομίζω πως ναι... Ευχαριστώ πολυ!!!!
-
09-02-2007, 06:56 PM #14
τέλειο το άρθρο!:clapping:
Μου άρεσε ιδιαίτερα που έκανες και μία γενική αναφορά για τον ¶ρη πέρα από το αστρολογικό κομμάτι.
Το αστρολογικό κομμάτι το βρήκα πολύ καλό μιας και έχω πολλές όψεις του ¶ρη με άλλους πλανήτες και είμαι και αρχάρια στην αστρολογία. Με βοήθησε πολύ το άρθρο.
-
17-07-2007, 02:26 AM #15
Πολύ όμορφο και αναλυτικό άρθρο!! Συγχαρητήρια! Ειδικά αυτό με το πετεινό μου άρεσε πολύ!:bigsmile:
I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
I like beeing unperfect...
-
17-07-2007, 10:42 AM #16
Πολύ κατατοπιστικό το θέμα που ανέπτυξες panther! Τρεις όψεις σχηματίζει ο ¶ρης στον χάρτη μου και διαβάζοντας τον σχολιασμό σου είναι πράγματι αντιπροσωπευτικός
-
17-07-2007, 02:45 PM #17
Πολύ ενδιαφέρον άρθρο. Ειδικά το κομμάτι που αναφέρεται στις όψεις έχει νομίζω ιδιαίτερη πρακτική σημασία για την ετερογνωσία και την αυτογνωσία μας.
Ευχαριστούμε πολύ.
-
18-07-2007, 01:01 PM #18
To άρθρο σου για τον ΄Αρη το βρήκα καταπληκτικό. Όχι μόνο για ζώδια και άστρα αλλά και ιστορικά μυθολογικά στοιχεία.
Μπράβο σου !!
-
09-11-2011, 12:42 AM #19
θα επισφραγισω κι εγω τα παραπανω...!μπραβο για τον κοπο σου και χαρα για μας να εξεταζουμε εναν πλανητη, οπως του αξιζει...: απο ολοες τις πλευρες! μια ερωτηση, αν ο αρης κανει οψεις με βορειο και νοτιο δεσμο αντιστοιχα ή συνοδο με το χειρωνα, εχεις υποψη τι μπορει να σημαινει αυτο, ειδικα με το χειρωνα, μιας και το ατομο που εχει τη συνοδο πασχει και αναμενει θεραπεια. θα μπορουσε ο αρης να εμπλεκεται καπου..? ευχαριστω!
-
09-11-2011, 10:58 PM #20
Πολύ καλό άρθρο, αναλυτικό αλλά κατανοητό και σε μας που δεν έχουμε πολλές αστρολογικές γνώσεις. Συγχαρητήρια!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.