- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 127
Thread: Θέλω να κάνω μια ανακοίνωση
-
10-11-2006, 12:29 PM #11
Re: Θέλω να κάνω μια ανακοίνωση
Εχω κι εγώ απορίες...
1. Την εχεις δει ή είναι virtual πλατωνικός έρωτας???
2. Δεν φοβάσαι πως με το ονοματεπώνυμο Μενέλαος Λουντέμης θα σκιαχτεί η κοπέλα??? (Εκτός αν όντως έτσι σε λένε :unsure: )
Τώρα τι άλλο να πω, ααααααα,αφού το δημοσιοποίησες το θέμα, οφείλειςνα μας ομολογείς τις εξελίξεις να ξέρουμε κι εμείς τι γίνεται (απο καθαρό ενδιαφέρον έτσι, όχι πως είμαστε κουτσομπόληδες
), αλλοιώς ας της στείλεις προσωπικό μύνημα ή ακόμη καλύτερα (καλά τι ιδέες έχω), να της το πεις ξεκάθαρα δημοσίως και να αρχίσει μια όμορφη σχέση με ανταλλαγή μυνημάτων στο forum...
Axxxxxx συγκινήθηκα......
Θα είμαστε και πρωτοπόροι, Μια ιστορία αγάπης γεννιέται μέσα σε ένα Site. Κι όταν παντρευτείτε το Site κουμπάρος και το παιδί θα το βγάλετε.... (Πωπω μαζεύτε τον Πόσειδώνα μου).....
:bigsmile:
-
10-11-2006, 01:39 PM #12
Γειά σας! Συγνώμη που θα στην "σπάσω" λίγο στο εξής: Θα είμαστε και πρωτοπόροι, Μια ιστορία αγάπης γεννιέται μέσα σε ένα Site. ΑΛΛΑ
και εγώ πριν 7 χρόνια έτσι γνώρισα τον άνδρα μου. Σε κάποιο site. Μόνο που στην δική μου ιστορία δεν υπήρχε αίσιο τέλος, αφού -ήδη- είμαστε χώρια.
Προς Θεού δεν σημαίνει πως παντού τα ίδια γίνονται. Κάθε ιστορία είναι μοναδική, αφού όλοι είμαστε ξεχωριστοί.
Εύχομαι να πάνε όλα καλά, παιδί που κοιτάς τα άστρα!!!! Ή καλύτερα παιδί που κοιτάς τον έρωτά σου!!!!:bigsmile:
Φιλικά..........
-
10-11-2006, 01:45 PM #13
Εύχομαι να πάνε όλα καλά, παιδί που κοιτάς τα άστρα!!!! Ή καλύτερα παιδί που κοιτάς τον έρωτά σου!!!!:bigsmile:
Φιλικά..........
-
10-11-2006, 02:04 PM #14
Και βέβαια καλό μου παιδί να θυμάσαι -επανέρχομαι για να μη ξεφύγεις- ότι ναι μεν επιτράπηκε κάποιος "σαματάς" σε ομάδες ΝΤΟΥ και αστρολόγους του καφενείου κατά καιρούς αλλά αν όντως δεν κάνεις πλάκα για να μη σου αλλάξω το ψευδώνυμο σε παιδί που βλέπει αστράκια :toung: ΜΗΝ θίξεις δημόσια, ή ενοχλήσεις προσωπικά μέλος του myHoroscope.
Αστροζευγαρώματα και τίτλοι "Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καμακιών" ΟΧι εδώ μέσα.
Αναζήτησέ τους σε άλλα σάιτ που προάγουν τη ρημάδα την αστρολογίαΓίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
-
10-11-2006, 02:28 PM #15
Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
-
10-11-2006, 02:57 PM #16
Γιατί όχι; Και μια άλλη ομάδα ΝΤΟΥ (με την καλή έννοια) ανακαλύπτουν το θέμα τι είναι η αστρολογία, το διαβάζουν όλο, ανακαλύπτουν μέλος erastros, μάλιστα συγκεκριμένο ποστ στην 8 σελίδα.... σκέφτονται.... και μέσα χρονικό διάστημα 3!!!!! ολόκληρων λεπτών έχουν αναρτήσει θέμα στο σάιτ τους που κατακρίνει συμπεριφορές, ανθρώπους κου λου που.
Και "επιστημονικά" να το δούμε πόσες πιθανότητες είχαν να προλάβουν να τα κάνουν όλα αυτά σε 3 λεπτά.
Κατά τα άλλα δεν ήταν κατευθυνόμενο αλλά τυχαίο. ΜΠΟΥΧΑΧΑ (με την καλή έννοια).
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ναι. Και ενώ το θέμα ήταν απλή δημοσίευση κάποιος διαχειριστής το μετέτρεψε σε είδηση. ¶ρααααααα;;;;;
Πάντα με την καλή έννοια....Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
-
10-11-2006, 03:03 PM #17
Απορώ γιατίπαραπονιέσαι, δεν ήξερες πως έχουμε σουξέ? Τί σε πείράζει αν προσπαθούν να κλέψουν την λάμψη μας( τί λέω πάλι?), άλλωστε την φορτωμένη καρυδιά πετροβολούν!:embarrest
-
10-11-2006, 03:05 PM #18
Σου βγάζω το καπέλο.....
Μασάει η κατσίκα ταραμά;;;; Αμ δε που μασάει.....
Θα στεναχωρήσουμε το ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑ Τ'ΑΣΤΡΑ όμως έτσι...
-
10-11-2006, 03:07 PM #19
-
10-11-2006, 03:20 PM #20
Τί ένινε ρε παιδιά? Γιατί κάπου το έχασα το θέμα.
Κρύβεται κάτι κάτω απ' τ' άστρα που κοιτάει το παιδί?:scared: :dizzy:
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.