s
2006 ΧΑΠΑΚΙΑ!!!!!! - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 11 to 20 of 21

Re: 2006 ΧΑΠΑΚΙΑ!!!!!!

Τι να πω βρε παιδία, και γω μαζί σας...Ευχομαι αυτη η χρονιά να μας αποζημιώσει για ότι ταλαιπωρια έχουμε υποστεί στο παρελθόν. Βέβαια πέρα απο τα αστρολογικά δρώμενα, τίποτα δεν έρχεται απο μόνο του. "Συν Αθηνά και χείρα κείνη" λοιπόν.Καλή διάθεση, όσο γίνεται και που θα πάει, θα γυρίσει ο τροχός...:bigsmile:

Όνομα:
    Κατόπιν συνεννόησης

Το 2006, με ισοπέδωσε από κάθε άποψη... Όσο για το 2007... άρχισε με το "χειρότερα δεν γίνεται", και διανύουμε μόλις τη 12η μέρα του. Αν είναι σωστό αυτό που λένε πως "η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται"... Ζήτω που κάηκα

Το 2006 ήταν βασανιστικό. Και δυστυχώς για τους Ταύρους η πρόβλεψη για το 2007 είναι ότι το 1ο εξάμηνό του θα είναι μια απο τα ίδια και τα καλά θα αρχίσουν να έρχονται στο τέλος του χρόνου. Είναι ακόμα Γενάρης. Πως θα τη βγάλουμε μέχρι το τέλος του χρόνου; ε;:nuts:

Όνομα:
    Μαρία

... όπως την βγάλαμε και τις προηγούμενες χρονιές βρε omo μου! Ποιος μας είπε ότι η ζωή είναι εύκολη; Ας ανακτήσουμε τα κουράγιο μας και την κρυμμένη μας δύναμη και όλα θα πάνε καλά!

Όνομα:
    Βασίλης

Δεν παίζει και η χειμερία νάρκη....
    Τέσσερα Jack και μία ώρα σκάλισμα τον κήπο σε κάθε πρωϊνό ξύπνημα, ίσως μας ρεγουλάρουν :clapping:

Το 2006 ήταν τελικά μια χρονιά μεταμόρφωσης και αναγέννησης για μένα. Όσο για το 2007, έχω ακούσει ότι θα είναι μια χρονιά που θα αρχίσουμε (κάπως) να στεκόμαστε πάλι στα πόδια μας (για τα καρκινάκια μιλάω κυριώς, αλλά νομίζω και για όλους). Όσον αφορά υγεία και οικονομία, να περιμένουμε τα χειρότερα! Τον Σεπτέμβρη ο Κρόνος μπάινει στην Παρθένο!!
    Ετεη δε ουδεν ιδμεν εν βυθω γαρ η αληθεια...

Το 2006 μάλλον στα ίδια επίπεδα,όπως και το 2005 και το 2004, κτλ.....Με κάποιες αναπάντεχες φωτεινές εξαιρέσεις στα επαγγελματικά.Τα δυσάρεστα (υγεία,κτλ) είναι μέσα στη ζωή.Κάθε χρονιά έχει τις απώλειές της έτσι κι αλλιώς.
    Χάπια ευτυχώς ακόμα όχι.Αλλά...όσα φέρνει η ώρα δεν θα φέρνει ο χρόνος.
    :nuts:

Όνομα:
    ΧΡΥΣΑ

Αν συγκρίνω το 2006 με τα δυο προηγούμενα χρόνια, για μένα προσωπικά ήταν παράδεισος..:clapping: Από υγεία είμαι μια χαρά, επαγγελματικά είμαι στα καλύτερα, τα οικονομικά έχουν ισορροπήσει, άσε που έκανα διακοπές μετά από δέκα χρόνια...:bigsmile:
    Όσον αφορά τα αισθηματικά, νομίζω ότι το 2007 θα φέρει τις αλλαγές που έχω ανάγκη. Οπότε φίλε giorgosb 71 υπήρξαν και οι εξαιρέσεις στον κανόνα του 2006... THANK GOD!!!!!!

Όνομα:
    Κορίνα

Στα αισθηματικα δεν ηταν και οτι καλυτερο το προηγουμενο ετος. Αλλα θεωρω πως εστω και ενα καλό να έγινε και δέκα ασχημα καλύτερα να σκεφτόμαστε μόνο το θετικό και να δινουμε βαση σε αυτό σαν να ειναι ό,τι καλύτερο μας εχει συμβει. Προσωπικά μπορει αισθηματικα να μην πηγαν τα πραγματα οπως θα ηθελα, επαγγελματικά όμως ήταν όλα αρκετά καλά και σε επίπεδο συνεργασίας γενικότερα με πιο "καινούργιους" φίλους όλα ΤΕΛΕΙΑ!!!

Quote Originally Posted by Pandwra View Post
    Η κουβέντα αυτή μου θυμίζει ένα ρητό που διάβασα.... "Δεν υπάρχουν παλιές καλές μέρες ...μόνο κακή μνήμη!..."
    Χμ... λοιπόν... είμαι παρθένος και όπως ακριβώς έγινε και στην προηγούμενη σειρά εκλείψεων ...και τούτη εδώ μου άλλαξε τελείως τη ζωή....
    Τώρα για καλύτερα δεν ξέρω αλλά σίγουρα εμπεριέχει και θετικά η όλη κατάσταση ...
    Να σε δω όταν θα έχεις από το σεπτέμβρη τον κρόνο σε σένα τι καλά που θα είναι.Δεν εύχομαι βέβαια να πάθεις κάτι κακό αλλά μάλλον θα είναι περίεργα.
    ΦΕΡΣΟΥ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)